Pori mariti
De vreo saptamana am observat ca pielea mea arata altfel...parca se vad porii foarte mari si asta da un aspect neplacut...poate era si inainte asa si n-am observat...
Stiti cumva vreun tratament pentru asta? Vreo crema sau ceva sa reduca/inchida porii? Multumesc
Raspunsuri
Mindy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_s De vreo saptamana am observat ca pielea mea arata altfel...parca se vad porii foarte mari si asta da un aspect neplacut...poate era si inainte asa si n-am observat... Stiti cumva vreun tratament pentru asta? Vreo crema sau ceva sa reduca/inchida porii? Multumesc |
Si au am observat asta la mine..
Citisem undeva ca masca de prune oparite ajuta pt pori dilatati.
astept sa vad si eu ce zic alte fete de creme, lotiuni, solutii...
cait spune:
Masca de argila facuta consecvent ajuta pentru strangerea porilor.Mai este o crema de la Gerovital care la mine a mers dar la fel trebuie folosita mereu.
In schimb este una de la Vichy Normaderm sau ceva de genul asta tot pentru pori care nu este buna deloc.
Cait
Home is where heart is...
Adela P spune:
| citat din mesajul lui Mindy Citisem undeva ca masca de prune oparite ajuta pt pori dilatati. |
Mindy, pe asta cu prunele ai incercat-o tu sau doar ai auzit de ea? Conteaza ce fel de prune? Cat timp le fierbi?
Si eu am observat ca dupa 30 asa, s-a schimbat putin tenul meu si incerc cam tot ce aud ca da rezultate si nu e complicat de urmat.
Mindy spune:
Adela, asta cu prunele am citit-o in Ro prin ceva almanah comunist.
Nu specifica ce fel de prune, doar pulpa de pruna, oparita putin cat sa se indeparteze coaja si sa se inmoaie ca sa poti face o pasta pe fatza.
Am incercat odata cu pruna pusa in apa fierbinte cam un minut, dar si cu pruna proaspata coapta extrem de bine. Am stat cu masca vreo 20 minute. S-a observat o imbunatatire la nivelul porilor dar nu am repetat operatia, stau prost la capitolul consistenta.
Am ceva prune in frigider vreau sa mai incerc.
alia_ro spune:
de ce nu incercati masca cu acid acetisalicilic (aspirina)?
E destul de cunoscuta pe forumurile din afara, se foloseste ca exfoliant.
2-3 pastile de aspirina netamponata se umezesc intr-o lingura de apa plata si se freaca usor fatza pret de cateva minute.
Se foloste cam 1 data pe saptamana.
Lasa fatza f. catifelata. Destupa si micsoreaza porii.
Se poate face o masca cu pastile de aspirina inmuiate si miere, care se lasa pe fatza 10-15 minute.
Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut
goldi spune:
Am citit despre el, insa cand a fost sa-l cumpar am avut o retinere, este scump si cum tenul meu este si f sensibil, mi-a fost teama ca dau banii de pomana.
Mi-am luat L`Oreal Derma Genesse Pore Minimizer Jour, care are o textura frumoasa, usoara dar porii mei nu au fost impresionati.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
XIO spune:
Si eu am problema asta , am incercat Vichy dar nu mi-a placut deloc, am incercat crema de la Neutrogena, nimic...
Ultima data mi-am cumparat gelul 2 in 1 ( e si masca) de la Neutrogena care e fantastic , iar la creme am oscilat intre una de la Roche Possay si una de la Iwostin. CUm prima avea 15 ml am luat-o pe a doua si foooarte bine am facut , este fenomenala , nu stiu daca doar ea sau doar neutrogena , dar impreuna mi-au mcsorat considerabil porii.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
Androix spune:
Multumesc pentru reteta de masca cu aspirina. O s-o incerc si eu.
Fiti si voi mai specifice: "am luat o crema fenomenala de la Iwostin" mie nu-mi spune nimic
Sau gelul ala 2 in 1, e fantastic in ce sens? Micsoreaza porii sau e fantastica pentru ca de exemplu miroase frumos, curata bine si se foloseste usor?
Cait, care crema de la gerovital, mai tii minte cum se numeste?
www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!
Andreea mama de Filip si Georgia
XIO spune:
| citat din mesajul lui Androix Multumesc pentru reteta de masca cu aspirina. O s-o incerc si eu. Fiti si voi mai specifice: "am luat o crema fenomenala de la Iwostin" mie nu-mi spune nimic Cait, care crema de la gerovital, mai tii minte cum se numeste? www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele SPRING SALE!!! Andreea mama de Filip si Georgia |
Pai am scris ca dupa ce am folosit respectivele achizitii am observat o micsorare a porilor.
Cre4ma de la Iwostin este matifianta.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/