*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 7
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita deci...Seb are inca otita seroasa, cica sa ii dau cu Pivalone in nas ca o sa-i treaca. ilinca are un puroi in gat de zici ca-i sora cu Ariel. M-am certat cu barbatul ca eu nu vreau la soacra de Paste, ca e frig si copii sunt bolnavi ![]() ![]() ![]() ....am cedat si plecam maine.dar nu-i las acolo! Se ofera cineva sa stea 4 zile cu Seb cat bona e in Creta?? Moca, ca barbatul meu e prea zgarcit!( dar asta-i alta poveste!) Gudinde ma omoara cu un chestironar cu nu stiu ce organizatie...dar mi-e prea draga s-o refuz! Si ma freaca una la melodie trilulilu de la Adevarul sa-i raspund la neste intrebari pe mail sa scrie un articol! Asta a fost simplu, mai greu a fost sa gasesc o poza in care sa nu fiu cu copii/gravida/in costum de baie si eventual si serioasa...na, ca de revista! i-am trimis 3 sa aleaga, sa-mi ciopleasca chipul si imprejurimile in Photoshop ca simt ca nu mai pot sa ma uit la poze si sa vad ca n-am nici una cu mine! ![]() Si in plus am cautat si prin cd-uri vechi si am vazut cat de slaba si frumoasa am fost candva....ma rog, tot cu fata stramba sau cu sticla de bere... gata, m-am racorit! Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Sa le luam pe rand:
- Multa sanatate puilor. Imi pare rau ca-s bolnaviori;
- daca tot mergi, iti doresc un Paste fericit si sa nu ai parte de surprize neplacute din partea soacrei;
- o bona primeste bonus de Paste, a ta pleaca in Creta! Cred ca trebuie sa ma reprofilez.
- iti multumesc pt chestionar dar sa sti ca ma poti refuza oricand. Nu mi-am dat seama ca vine rugamintea mea intr-un moment prost.
Este un chestionar pe motivatie/organizational behaviour si se urmareste gasirea diferentelor pe acest segment intre medici si economisti. Recunosc ca nu-i cel mai facil chestionar si nu se pliaza foarte bine pe realitatile medicilor din spitale, dar dupa mai multe etape si discutii, pana la urma asta a ramas.
Cu aceasta ocazie as vrea sa-i multumesc si lui Naty pt chestionar.
ramo_cata spune:

LA MULTI ANI HONEY-BONEY SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
LA MULTI ANI ALEXANDRA SA CRESTI MARE SI SANATOASA!
LA MULTI ANI SASHA SA CRESTI MARE SI SANATOS!
LA MULTI ANI URSULICA MIC SA CRESTI MARE SI SANATOS!

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI HONEY SI ALEXANDRA!!!
LA MULTI ANI URSULET SI SASH!!!
SA FITI FERICITI SI VIATA SA VA FIE FRUMOASA!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
bubu05 spune:

La multi ani Sashone mic, te-ai facut mare! sa ai grija de surioara si minunatii tai parinti!
La multi ani Ursulet-Vladut, sa cresti mare si hai mami cu surioara!
La multi ani Alexandra si Honey Bunny, sa cresteti mari si sa vina mamicile cu prajiturica pe la noi!
Asa...si acum din amintiri, ca e ceas tarziu si de o ora tot zic sa ma culc
si voi aveti limbarita 
Tuchi, mersi pt. raspunsul cu scaunele de masina, sanatate la puiuti, nici nu vreau sa ma gandesc cat iti e de greu
, Paste Fericit si linistit si drum bun maine, s ava intoarceti sanatosi!
Ramo, fata, esti mortala
Te-ai facut sora cu Zoze si scoateti niste perle de mor de ras 
Moamaaa, am vazut si Casa Alba, mai degraba Casa Poporului!! tu singura faci curat in toata casoaia aia???? Andru e un dulce, l-am vazut la joaca! E chiar super la voi la curte!
Zoze, sa va fie de bine mutarile si permutarile si nu conteaza ca ai pat in sufragerie 
Aricelu, tu ai primit vreo hartie de la aia cu indemnizatia? ca se aproba? sau direct banii pe card? ca stiu ca eu am dus dosarul la vreo saptamana de tine...si la mine nada...
Vreau sa zic ca sunt super incantata de pijamalutele cu Spider, si mai ales Vlad
. Restul i le dau de Paste ![]()
Ursuleato, mortal Relu al tau, hi, hi ![]()
Gata...nu mai stiu...pa-pa-pa, vorba zilei
Frateee, numai maine nu-i poimaine si face baiatul meu un an
, nu-mi vine sa cred!!
Gud nait 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
zozela spune:
Va mai zic DOO vorbe despre fi'miu si fug la somn: a invatat sa gadile-misca degetelele si zice "ticaldicalgadida"
,la groapa cu nisip nu mai mergem-a impaienjenit ochii copiilor,pe-ai lui,pe-ai nostri..Si-l torna in san,pantaloni,scutec,gura-e oribil deja..Nu se mai poate asa!Ne-am mutat pe iarba-exclusiv! Culege flori si le miroase,ni le intinde si noua,le mai si gusta,se joaca prinselea cu ta'su,cu mingea,cu roata cu maner
..Oficial are 12.8 kile si 85cm.,e sanatos tun si nazdravan cu acte in regula.Nu face la olita,doar mi-o aduce,mi-o arata si se screme pe langa ea..In rest..nik nou!
Merg la somn! v-am pupacit!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela Va mai zic DOO vorbe despre fi'miu si fug la somn: a invatat sa gadile-misca degetelele si zice "ticaldicalgadida" ,la groapa cu nisip nu mai mergem-a impaienjenit ochii copiilor,pe-ai lui,pe-ai nostri..Si-l torna in san,pantaloni,scutec,gura-e oribil deja..Nu se mai poate asa!Ne-am mutat pe iarba-exclusiv! Culege flori si le miroase,ni le intinde si noua,le mai si gusta,se joaca prinselea cu ta'su,cu mingea,cu roata cu maner ..Oficial are 12.8 kile si 85cm.,e sanatos tun si nazdravan cu acte in regula.Nu face la olita,doar mi-o aduce,mi-o arata si se screme pe langa ea..In rest..nik nou!Merg la somn! v-am pupacit! |
mihaitza pt "ticaldicalgadida"..iote ca mami ma face sa mi se plimbe limba-n cura...
si nopate buna zoze...pe craca maine da?!sau vopsesti ouale?[:D}puuuuuuuppppp
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ursuleata spune:
La multi ani Sash!
La multi ani Ursulet
!
La multi ani Alexandra!
La multi ani Honey Bunny!
Va multumim pentru urari si maine dam de baut ca acum e prea tarziu.
tiker
Mami de ursulet

(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
Ce tare faza cu Gigi!!Mimo m-ai ars,m-ai ars!