De unde cumpar un catel de rasa
Raspunsuri - Pagina 4
ingridnen spune:
Peste un an jumate sper sa avem si noi niste “sarmalute” de la Diva
Avem deja drept de monta (2 arbitraje), masculul va fi selectionat de crescatorul de la care am luat-o... asteptam sa ajunga la varsta optima... cca. 2,5 ani ..o mai lasam sa copilareasca
Ingrid si Cristi 6 ani
Hristina, s-ar putea ca pentru Saint Bernard (fiind o rasa mai "rara") sa se faca prenotari pentru monta, adica sa te treci pe lista ca doritor de pui
hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ingridnen Hristina, s-ar putea ca pentru Saint Bernard (fiind o rasa mai "rara") sa se faca prenotari pentru monta, adica sa te treci pe lista ca doritor de pui |
La sfarsitul lunii februarie vom avea ghemotocul.
E ales, vorbit, sotul deja si l-a pus pe desktop ( foto), ii cauta pe net castronele, culcus...parca as mai avea un copil iar, asa se agita..., ma tot intreaba daca ii pastram numele de i-a placut lui...
E cu pedigree si e fiu/ nepot de campion(i)nationali si mondiali!
Am innebunit cu totii
ingridnen spune:
Vad ca la subiectele cu prepelite si pesti e miscare incontinuu si la caini nimic...
Hristina, v-a sosit catelul ? Unde il tineti, afara ? Asteptam poze
Ingrid si Cristi 7 ani
szivarvany spune:
Poate pt ca nu iegzista forum specializat pe prepelite
Poze noi cu catelusa unde ai, daca tot ai strigat Ingrid
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ingridnen spune:
spre rusinea mea nu am decat o poza cat de cat recenta, din ianuarie,
aici:
http://s852.photobucket.com/albums/ab84/ingridnen/Diva%20January%202010/?action=view¤t=Jan_2010.jpg
Promit sa ne mai pozam
Voi ce bobite mai mancati ? Noi am "mers" super-bine toata iarna cu "Pro Plan SensiDerma / somon si orez" de la Purina
Ingrid si Cristi 7 ani
szivarvany spune:
Wow, ce frumoasa eee, mai fa pls poze
Sela papa Belcando bobite / conserva.
Dar asta de musai. Ea ar vrea sa pape ce e la noi in gura, orice, dar sa vada ea ca e de acolo
ingridnen spune:
da, si la noi cersitul la masa e la mare moda... mananca orice, dar pe urma se deranjeaza la stomac
in rest... e foarte pupacioasa si rasfatata, copilaroasa, jucausa.. nu latra, nu maraie.. ca o jucarie (desi are o fata fioroasa )
Acum are 15 luni si 28 kg
Ingrid si Cristi 7 ani
nikkibaciu spune:
Sunt interesata de un pui de samoyed pt fiul meu, daca aveti cunostinte, as aprecia orice detaliere.
Multumiri anticipate,
szivarvany spune:
Sa-ti traiasca !
Sela latra fioros .. .de frica acum are 10 luni si 4 kg
Pun si eu o poza haioasa cu rocherita aici o astepta pe Giuli care era in bucatarie si am deranjat-o rrau cand ea vroia doar sa vada cu ce vine in mana
In rest, luna asta facem sterilizarea, sper din suflet sa teecem cu bine