Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 6
ely2304 spune:
revin mai tarziu...ma duc sa pregatesc cina sotului..!
ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE
http://photobucket.com/ely2304
http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png
CarlaV spune:
Oanaalex,
Catalishka, bun venit, dr. ta vorbeste prostii cu 5 kg la nastere. In plus, diabetul gestational se declanseaza la 26-27 saptamani, daca era ceva se vedea atunci. Stai linistita.
Picky, te invidiez la maxim cu nasterea in apa, mi-am dorit atat de mult prima oara si nu se putea, acum imi doresc la fel si nu am cu ce .
Mada, ma bucur ca ati rezolvat problema cu apa, chiar ma gandeam la tine cat de greu trebuie sa fie sa stai fara apa rece la baie pana dupa Pasti. Felicitari pentru eco si drum bun!
Blue, sunt sigura ca este OK testul, sa ne scrii ce le faci la moase .
Eu azi m-am trezit la 6, de atunci sunt numai in picioare cu cateva pauze mici de stat pe scaun. Am vopsit oua, am facut cozonac si pasca, am spalat vasele si am lasat bucataria luna dupa mine. Surprinzator, ma simt bine, m-a inveselit faptul ca mi-au iesit frumoase toate produsele, sper sa fie si gustoase. A, si am terminat bilantul si niste acte care erau urgente, mai am putin de lucru dar ramane pe marti.
Saby a fost foarte maraita toata ziua si cu temperatura putin mai mare decat de obicei, suspectez ca-i ies ultimele masele, ca a inceput sa urle si in timp ce manca, probabil s-a atins cu ceva mai tare in locul respectiv. Asa ca nu ma astept la o noapte cu somn .
Va pup si ma duc sa fac poze la pasca si cozonac .
Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
carla, am pus poze ca sa te miri cum o burta asa mare poate intra in blugii presarcina:
www.bebelus.shutterfly.com
mada, f frumoase pozele tale si asa mi-au mers la inima cele cu iasi-ul. multam. a, si la stomac cele cu sunca de praga :)))
yioanna, bine ai revenit si ma bucur sa simt optimism in vocea ta.
ely, pofta mare, ce-i la cina?
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
anda_magda spune:
carla ma bucur ca ti-au iesit toate bine azi. lui sabby nu poti sa-i dai cu calgel?
Vine bebica .... +37
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/
anda_magda spune:
andreea faine pozele. chiar ciudat cum intri in blugii aia. super!
eu zilele trecute mi-am sortat hainele si la multe am renuntat gandindu-ma ca nu voi mai incapea o vreme in ele.
Vine bebica .... +37
nicuratze spune:
Buna fetelor,
Felicitari pentru eco, MARIA,IOANA,RALUCA IOANA,NEMORA, LAURRA,scuze daca am uitat pe cineva!
BLUE,,felicitari, eu am si burta mare si niste buturugi de picioare!
CATALISHKA, bine ai venit printre noi!
CLODY,stiu si eu un patron care s-a luat dupa contabila si nu a platit acel salariu mediu la nastere,si s-a trezit cu citatie,acum umbla prin tribunale
CARLA,te felicit ca poti sa faci atatea,,toata admiratia mea!
MAGDA,sa nu arunci nimic,eu la prima sarcina era cat pe ce sa arunc toate sutienele mele bune,normal ca dupa ce am alaptat mi-au ramas chiar mari.
MADA,ai grija de tine,drum bun.
ALYNTA,ELY,ALEX,CLODY,OANA_DU,YIOANNA,
elena,31 cu XXX Ioana +Radu (21.10.2005)
anda_magda spune:
ei n-am aruncat. doar ca le-am pus deoparte.
Vine bebica .... +37
CarlaV spune:
Vazut burtica si blugi, superb arati!
Elena, cand ma uit acum n-am facut prea multe, dar arata bine si Saby a papat vreo 3 felii mari de pasca. Am facut fiindca mi-a placut cum a iesit fiecare si asta m-a impulsionat sa incerc mai departe.
Anda_Magda, la noi Calgel-ul n-a avut niciodata vreun efect, si oricum n-as ajunge cu el la ultimul rand de masele. Ii dau chamomilla ch30 si sper sa tina macar cateva ore.
Carla, s.31 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
cris_82 spune:
buna seara,
Ce faceti?Doar am spicuit putin din ce ati scris,dar promit ca ma apuc de lecturatpana la capat.
Clodyac....imi pare rau sa aud ca ai probleme la munca.Te inteleg,ca si eu inca mai am(ca sa-i zic asa:sunt restanti la mine cu un salariu,dar nu ma las.Nu te lasa nici tu,e dreptul nostru indiferent cat inseamna suma aceea.Fara nici un fel de jena dute si iate de ei.
Fetelor..am vazut deja semnaturi schimbatefelicitari si bebei sanatosi si le termen.
Am luat cadita la fata si am terminat de facut bagajul de spital.
Am fugit sa fac ceva de papa ca mi-a venit soata acasa...
33+MIRUNA-ALEXANDRA
maria_bunica spune:
Buna seara!!
Acum am ajuns acasa..am fost la un suc cu o fosta colega de la serviciu,si m-am simtit tare bine..au zburat cele 2 ore imediat..
Oana_du..multumesc!!
Mada..drum bun spre tara si ai grija de tine,sper sa rezolvati repede toate treburile..Foarte frumoase pozele..peisajele superbe..mami arata foarte bine si burtica creste frumos..felicitari!!Felicitari pt vestile buna si bebe mai activ..probabil a mai crescut si are mai multa forta..
Philip..multumesc!!Poate reusesti sa il convingi pe medic pt inca o eco..,te cred ca esti nerabdatoare sa il vezi pe bebe..
Picky..oricum ar fi,acum este considerata sarcina la termen deja..ai scapat de emotii..ca nu va sta bebelina la caldurica..M-am mai linistit ca am vazut ca puiul tau a avut la aceeasi varsta de sarcina cu a mea,aproape aceeasi greutate..
Yioanna..multumesc,la fel si tie!!
Ely..multumesc!!Pofta buna!!
Carla..multumesc!!Poate te vei linisti si tu vreodata,ca prea apar atatea neprevazute!!Ce de bunatati ai pregatit..,ma bucur ca dupa atata munca te simti bine..si eu am avut asa o stare de bine azi dupa eco..am avut o energie de nedescris..nici macar nu m-am simtit obosita cu toate ca m-am trezit la 8...am facut o groaza de treburi si inca sunt fresh..Se pare ca daca suntem multumite de ce se intampla in jur,capatam forte proaspete!!Multa sanatate Sabinei si sa scape repede de durere!!
Philip..wow..faine pozele..,felicitari pt silueta!!
Nicuratze..multumesc!!
33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi