Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Picky..multumesc!!Ma bucur ca te odihnesti si ca esti mai bine!!Sa iei nr de tel la vreo fata,sa ne anunti daca nasti..deja imi dai mari emotii cu sapt 38..
Blue..multumesc,chiar la tine m-am gandit cand mi-a zis greutatea lui bebe..,insa mie nu mi-a zis absolut nimic ca sa ma sperie in privinta asta...a zis ca sunt bebelusi care se nasc mai grasuni,chiar daca mamele nu au diabet(eu am facut testul si a fost totul in regula),si radea de mine ca am dormit mult si am mancat bine de e asa!!Am facut glume pe seama asta,in nici un caz nu m-a bagat in panica..Abia astept maine sa ne dai rezultatul de la test..va fi bine..nu te ingrijora!!

Oanaalex..multumesc!!Ma bucur ca te-ai odihnit..
Catalishka..bine ai venit,sa ai o sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!!Felicitari pt baietel!!Mi se pare cam exagerat sa iti zica ca ajunge la 5 kg bebe..

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Picky_toto, ce putin mai ai; super

33 + minune de Maya Teodora
AMR 6 saptamani Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!

binecuvantarea si minunea noastra ***www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue77

Kataliskae cam ciudat de unde stie medicul tau ca bb o sa ajunga la 5 kg.....mi se pare cam exagerat, in mod normal pun acum 200 gr pe saptamana...poate ajunge la 4 dar la 5?....

NOI
Cristina 33 + Yoan Christian si Marc Adrian (28.08.2004)

AMR 7

asa mi se pare si mie..plus ca chiar nu poti sa stii cum evolueaza el...cred ca vrut sa exagereze ca sa ma convinga ca trebuie sa fac testul de glicemie...oricum la analizele de acum o luna glicemia a iesit mica, nu mare, insa ea zice ca poate fi si hipoglicemia un semn...ea e o dragutza in general, dar cred ca foarte precauta la faza asta. Poate e mai bine ca e mai grijulie, dar chiar asa...

32 + cu Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Laurraa..multumesc!!Pai in principiu se merge oricum pe nastere naturala aici...chiar daca vroiam eu cezariana nu se putea ..doar pt ca asa vreau eu..trebuie sa fie cu adevarat nevoie ca sa se recurga la asa ceva!!Sa vedem ce imi zice si ginecologul..ca nu degeaba mi-a facut graficul ala de greutate special pt el..vedem ce parere are!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Si oricum nu pot sa zic ca sunt vre-o slabanoaga, nici n-am fost niciodata, iar pana acum m-am ingrasat 8-9 kg...deci nu foarte mult, nush de ce ma suspecteaza ea de diabet ca nici nu am simptome (sete etc)...om vedea, va anunt dupa ce fac testele, dar sper sa fie bine.

32 + cu Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Clodyac, multumim pentru capitolul nou! Sa fie plin de vesti bune.
Maria, nemora, BebeBeca, felicitari pentru bebii sanatosi si grasunei!
Maria, si maimuta mea plutitoare se estimeaza ca va avea in jur de 4 kg la nastere, dar mai multe voi sti peste o saptamana la control. Suntem mame de baietei voinici!
BebeBeca, bafta maine la ecograf! Vorba fetelor, poate o sa avem cap de lista o albinuta-iepuras.
Felicitari Picky_toto pentru saptamana 38! Inseamna ca este o chestiune de timp pana scoatem agitatele.

Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
36+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 4 saptamani

http://community.webshots.com/user/oana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_du spune:

Catalishka, bine ai venit! Sa ai un bebel sanatos si mancacios! Daca vrei pe listuta, da-ne te rog datele tale: data nasterii, UM si DPN.

Oana D.
AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_du

Catalishka, bine ai venit! Sa ai un bebel sanatos si mancacios! Daca vrei pe listuta, da-ne te rog datele tale: data nasterii, UM si DPN.

Oana D.
AMR 4 saptamani

Sigur ca vreau si pe listuza
DN:8.07.1982
UM:7.09.2008
DPN: 9.06.2009

32 + cu Razvan Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

VA SALUT SI EU..DIN PASTE IN PASTE ,CUM S-AR SPUNE....
La noi totul in regula,deocamdata.Pana la urma am avut reusit sa rezolvam si problema cu apa(daca mai tineti minte,avusesem inundatie),am avut si vreme minunata,BEBE a fost mai activ decat niciodata,asa ca am profitat din plin de zilele libere.Singurul inamic a ramas timpul,care parca nu mai ajunge.Ma bucur ca sunteti bine,optimiste si harnicute!!!Sa o tineti tot asa.Nu mai promit ca intru in timp util,sper doar sa reusesc candva sa o fac.

Va doresc de pe acum un PASTE FERICIT,CU MULT SANATATE SI LINISTE IN SUFLET SI UN IEPURAS BOGATTTTTTTT!!!

La noi s-au ivit niste probleme,asa ca trebuie,luntre-punte, sa ajungem in tara.Desi medicul ne-a asigurat ca sunt low risk,nu cred ca e chiar normal sa fac vre 600 de km,dar asta-i viata..si birocratia din ROMANIA.Speram sa fie bine.
Am avut si ecografie..totul in regula,raportam BEBELIN DE 1,800 KG,in parametri..si surprinzator de miscaret in ultima vreme.Cam atat de la noi.

Aveti grija de voi!!toate bune!!!
Poze noi aici:http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/MARTIE2009#
si aici http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/PasteCatolic2009#
Avem deja 31 de saptamani!!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ioana, maria, raluca, nemora, laura, ma bucur ca aveti vesti bune de la ecografie, of, nu se mai face luni sa-l rog si eu pe doctor...
blue, iti tin pumnii pt rezultat maine, pana intru eu pe forum, tu ar trebui sa ai deja rezultatul.
catalishca, bine ai venit, dr intra in general in panica cand e vorba de bebelus mare pt ca asta poate fi o indicatie ca mama are diabet de sarcina. nici eu nu cred ca am luat mai mult de 8-9 kg in sarcina asta si totusi am fost diagnosticata cu diabet gestational. mai suntem vreo cateva fete cu aceeasi problema. iti tin si tie pumnii ca rezultatele sa fie ok.
alberta, eu lucrez paralegal si, printre altele, ma ocup de product liability. asamblez usi (cat am ras cand am citit mesajul tau), pt ca asa verificam instructiunile si produsele pe care le comercializam asigurandu-ne ca nu vor rani pe nimeni.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput