Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 14
mh spune:

Ioana felicitari!
Bravo mamico!
SARA BINE AI VENIT!!!!!!!!!!!
Sa va traiasca minunea mica!!!!!!!
M-am emotionat........
Cand ai timp sa ne povestesti.
Mihaela 36+ Dorotea si Irina nov 2005
CarlaV spune:
Si pe mine m-ai emotionat rau de tot, nu mai stiu nimic din ceea ce voiam sa scriu.
Asteptam detalii si poze. Papa printesa?
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Bebe_Beca...
felicitari mamico,refacere rapida si mult laptic!!
Sara..bine ai venit pe lume...sa fii sanatoasa,norocoasa,mancacioasa si necolicoasa!!

Bebelina nu a fost deloc mica..asa cum spuneai acum cateva zile...bravo..asteptam poze cu prima noastra albinuta si sa ne povestesti mai multe!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
Catalishka spune:
Woooooooow...mi s-a facut pielea de gaina...
Sa va traiasca printesa, este nascuta intr-o zi mare, sa o aiba Dumnezeu in grija lui mereu. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
Felicitari din suflet...Ufff...chiar m-am emotionat

32 + cu
Razvan Andrei
cris_82 spune:
Bebe Beca.............felicitari pentru printesa

.Ma bucur ata de mult pentru tine.Recuperare cat mai rapida si o printesa sanatoasa si mancacioasa iti doresc
.Multi 

la amandoua.De ce a trebuit sa faci de urgenta cezariana?
anda magda............sa iti traiasaca finutul sanatos si frumos
.
Ramona.P..............esti o curajoasa(pe bune).Eu cu sotul am zis ca ne oprim la un singur bebel....si tu vrei si cezariana?
alberta72.............super tare cu libanezi,italieni,greci si alte natii care au magazine
.Cat depre party .....vreau si eu
.Chiar mi-ar place si mie.
Lasa superstitiile in sectorul"babelor" care cu siguranta ne intrec pe toate daca isi pun mintea cu noi(si nu e nevoie decat de 2 babute)
.Eu unde am stat inainte,pana sa ma mut la casa mea...aveam un motan negru.Dihania statea cocotat pe poarta toata ziua.Nimic neobisnuit,nu?
Dar poarta avea numarul 13.Treceau babele si scuipau in san cand vedeau ditamai numarul si motanul negru sus cocotat
.Acum zi tu.....ce vina avea saracul Mau(asa il chema)ca venise pe lume negru?Gandestete ca 13 e o cifra norocoasa(pentru mine sigur e)ca atunci o sa-ti ti comoara in brate.

33+
MIRUNA-ALEXANDRA
Ramona.P spune:

Cu mii de plecaciuni imi cer iertare ...dar de la emotii am scris de Rebeca in loc sa scriu de Sara!Asa ca SARA bine ai venit!!!Iar Rebecai...sa-ti traiasca surioara!
Ramona
31+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
CarlaV spune:
Alberta, foarte frumoasa ideea cu petrecerea
. Sotul meu este nascut in 13 si mereu i-a purtat noroc.
Cris_82, dementiala faza cu pisica neagra la nr. 13 ![]()
![]()
Maria, am bucatarit eu 2 zile dar nu va fi foarte bogata masa de Pasti, ca azi am facut ce am facut si ieri, pasca si cozonac, si sotul drob de pui. Deci o sa avem oua vopsite, drob, pulpe de pui la cuptor cu piure si salata de cruditati, cozonac si pasca. Miel nu fac, de salata boeuf mi-e pofta dar nu mai am cu ce sa o fac si nici timp, maine face sotul pulpele de pui si terminam curatenia. V-am zis ca mi-a iesit un ou argintiu? ![]()
Carla,
s.31
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Ce emotii...
Eu doar ce am ajuns acasa...am terminat toate cumparaturile pt meniul de Paste...numai ca am avut de umblat de colo-colo pana le-am adunat pe toate..exact cum zicea si Alberta..
Printre tot maratonul asta i-am cumparat si lui bebe 2 body-uri si o paturica dragalasa foc si subtirica..am trecut pe langa un magazin,mi-au placut si le-am cumparat,ca nu era asta in plan..
Philip...deci meniul meu de Paste arata cam asa:un platou cu aperitive romanesti(branza,muschi,masline,cascaval,salam..etc),sarmale in foi de vita cu smantana si mamaliguta si ardei iuti,gratar cu mici,sotul isi va face si un gratar cu carne de miel,cozonac(am cumparat),si oua rosii!!Cam atat..![]()
Anda_Magda.bravo ca ai reusit sa transezi mielul...eu nu gatesc sau pregatesc ceva ce nu imi place sa mananc..![]()
Nicuratze..eu nu gasesc in pozele tale decat un singur album..

Oana_Mvt..ma bucur ca a mai trecut o zi si bebe e inca la caldurica!!
Felicitari pt cele 35 de sapt..esti o curajoasa si va fi totul bine!!
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
Ramona.P spune:
Cris,intr-adevar vrem 2 bebei!Mie deja de acum imi e frica de urmatoarea sarcina...ca la asta...toate simptomele rele din sarcina le-am simtit la greu...ma alin cu gandul ca sarcinile difera de la una la alta...chiar daca e aceeasi mamica.
Dar nu stiu daca m-ai inteles....cand incep contractiile mari cu dureri...la prima contractie dureroasa ... continui sa crred ca nasc natural,dar la a doua contractie dureroasa parca prevad ca urlu ca nu mai pot si o sa vreau cezariana ![]()
Ramona
31+ cu
Bianca Maria
http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman
maria_bunica spune:
Fetele..vreau sa va zic ceva,dar sa nu va suparati pe mine..incercati sa nu puneti asa multi maimutoi in mesaje,ca se lateste pagina si apoi e mai greu de citit asa...
Cris...super haioasa faza cu motanul..si ai dreptate..el nu avea nici o vina ca s-a nascut negru!!
Carla..pai e de ajuns ce veti avea pe masa..oricum nu veti manca cu 7 guri..mai ales ca tu ai facut si cozonacul si pasca,ai toate felicitarile mele...eu nu am avut curaj nici anul acesta sa incerc sa fac acasa!!Dar nu ma stresez..voi avea timp destul..![]()

34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra