Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(66)
Raspunsuri - Pagina 12
oanaalex spune:
Nicuratze frumos nume, sa-l poarte printesa sanatoasa.
Oana_du ce bine ca sarbatoresti de doua ori, mai nasol cu pregatirile![]()
Oana
35+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
oanaalex spune:
Oana MVT da-ne un semn sa stim de tine
Philip si la voi e asa nasol cu Pastele in sensul ca nu mai sarbatoreste nimieni? In Chicago era altfel aici chiar suntem singuri, mai stim un roman dar e casatorit cu americanca si el a renuntat sa sarbatoreasca tocmai pt ca era singurul
Oana
35+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
oanaalex spune:
M-am inverzit ca am ajuns si eu dupa 3 ani la 500 de mesaje![]()
Oana
35+
Mara Ioana si
Alex(05.08.2006)
alberta72 spune:
Hey fetele, harnicutele,
Ce va invidiez ca mancati bunatati si mergeti la tara de Pasti.
Eu aici tot cu casa intoarsa..si de gatit nu prea cred. O sa mergem la sora mea la masa. Aici daca vrei sa faci o masa cat de cat romaneasca, mergi la "polonezu" pentru cozonac (si ala cu mac nu cu nuca), la "libanezu" pentru carne de miel, la "grecu" pentru vopsea de oua si la "italianu" pentru icre. Mezeluri bune gasim la "neamtu". La "romanu" mergem pentru carne de mici. Anul asta nu sunt in stare sa fac maratonul magazinelor.
Deci acum sunt la munca si la pranz incepe party-ul meu. Compania organizeaza un BBQ party in cinstea mea sa imi spuna ramas bun. Nu ca as fi eu po****ra dar canadienii sunt foarte atenti cu angajatii si toti au parte de farewell parties indiferent daca pleaca la alta companie sau in maternity. E un gest frumos sa iti multumeasca pentru munca depusa. Organizeaza si un 50/50 draw in care pentru 5 dolari poti sa ghicesti greutatea bebeului. Dupa ce se strang banii jumatate o sa-mi dea mie si jumatate o sa ia castigatorul. O sa mai intru dupa party sa va spun cum a fost dar stiu ca voi mergeti la nani la ora aia.
Acum sunt un pic supi caci m-au sunat de la spital ca au mutat cezariana pe 13 Mai ca doctorita mea nu e pe 12. Acum ce sa zic, ma bucur ca nu mai e marti cand se zice ca sunt 3 ceasuri rele, dar parca nici data de 13 nu suna prea bine. Incerc sa las superstitiile deoparte si merg cu capul sus.
Luni merg la eco si o sa vedem ce face bebelul.
Asa ca dragele mele va trasnmit de acum sa aveti parte de Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi, sa tineti bebeii in garsoniera pana la timpul potrivit si sa va bucurati de linistea dinaintea furtunii..he he
Pupici
35+
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Serialbastre..felicitari pt vestile bune si ca totul e ok si cu tine si cu bebe!!
Cris..felicitari pt cele 56 de kg..stai foarte bine..![]()
Clodyac..drum bun,sa petreceti frumos la parinti si ai grija sa nu te obosesti.."La Multi Ani"! sotului,multa sanatate,fericire si impliniri alaturi de voi!!
Nemora..iti dau dreptate,pana la urma greutatea de la eco e estimativa..
Imi place cum suna numele..
Deea..multumesc!!Imi pare rau de dureri,dar mai ai putin si scapi de ele..
Picky..spor la pregatiri pt Paste!!
Ramona..multumesc!!Nu mai fi trista ca toate trec!!
Carla..multumesc!!Spor la bucatareala...vei avea o masa bogata de Paste!!
Anda_Magda..la cat mai multe luni inainte,finutului,sa fie sanatos!!
Oana_du..multumesc!!Sa ai grija de tine si sa te odihnesti!!
Oanaalex..stai linistita,ca ai timp sa pregatesti tot ce trebuie..si eu abia maine gatesc..La cat mai multe mesaje pe Dc!!
Te-am corupt sa scrii mai mult..![]()
Oana_Mvt..cum sunteti?Da-ne un semn!!
Bebe_Beca..ce vesti ne aduci de la monitorizare?
34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
alberta, petrecere frumoasa.
oana, eu am lasat mesaj unei romance sa vina la noi la masa duminica, dar si ea e casatorita cu un american, ala s-a si operat saptamana asta, bypass gastric si nu stiu daca vin. si eu gatesc maine dupa-amiaza, voi vopsi oua cu Philip, fac salata boeuf fara cartof, drob cu carne de miel si organe de vita (deh, ce-am gasit si eu) si pasca fara aluat. a, si o salata mare verde cu ceapa si ridichi. nu ma omor, dar sa se simta ca e Pastele si la noi.
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
maria_bunica spune:
Alberta..distractie placuta la party,foarte frumos gestul angajatorilor...nu te mai stresa cu data de 13..bebe sa fie sanatos,ca sigur nu ii va purta ghinion..![]()

34+
Darius Nicholas
AMR 6 saptamani
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
philip spune:
Elena, felicitari pt nume.
Maria, tu ce pregatesti bun maine?
philip
33weeksbabyboy
mommyandreea
nicuratze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anda_magda elena imi place tare numele ales de tine. in special andra. si la noi era pe lista cu favorite. eu fac in general asocieri de nume si persoane (ca si caracter), iar toate andrele pe care le stiu sunt si frumoase si destepte gata. a venit mielu! urati-mi spor la treaba! Vine bebica .... +37 Pana atunci gotobina nevoie mare ![]() http://www.flickr.com/photos/magduta/ |
MAGDA,
Felicitari pt pregatirea mielului,nici mie nu-mi place sa fac ceva ce nu mananc...
elena,
s.32 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)http://community.webshots.com/user/nicuratze
nicuratze spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alberta72 Hey fetele, harnicutele, Ce va invidiez ca mancati bunatati si mergeti la tara de Pasti. Eu aici tot cu casa intoarsa..si de gatit nu prea cred. O sa mergem la sora mea la masa. Aici daca vrei sa faci o masa cat de cat romaneasca, mergi la "polonezu" pentru cozonac (si ala cu mac nu cu nuca), la "libanezu" pentru carne de miel, la "grecu" pentru vopsea de oua si la "italianu" pentru icre. Mezeluri bune gasim la "neamtu". La "romanu" mergem pentru carne de mici. Anul asta nu sunt in stare sa fac maratonul magazinelor. Pupici 35+![]() |
ALBERTA,

,esti tare simpatica
Distractie placuta la petrecere!
elena,
s.32 cu Andra Ioana
+Radu (21.10.2005)http://community.webshots.com/user/nicuratze