Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugulik spune:

Multumesc mult simina_kin
Nu e nici o gresala. Ciclul meu e neregulat (defapt era), am fost diagnosticata cu ovare micopolichistice si am facut diverse tratamente...
DPN-UL e stabilit in fct de cum se dezvolta micutul.

Sarbatori Fericite!!!!!!!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Chiar ca trebuie sa bag mare, ca mi-au mai venit si alte chestii de facut si in ritmul asta nu termin nici pana la Craciun Ies de pe forum acum, ca altfel nu tine... Dar intru mai tarziu

Va pup!

Laura 10+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

gata, am vorbit.

DECI - Utrogestanul se da gratuit!!!!

mi-a zis ca ii trebuie o adeverinta de la dr. ginecolog cum ca am nevoie de Utrogestan si ca ea, in fiecare luna, imi va elibera reteta gratuita, ca sa le pot lua de la farmacie.

Despre vitamine mi-a zis ca nu sunt..nici compe'...nici gratu'...

hai ca m-am lamurit si cu aia 85%, sar'na!

krelia 9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Utrogestanul "gratuit" costa cca 7 lei cutia de 30 pilule. (am fost acuma si am achizitionat cu ajutorul dr de familie)
Ce tara! daca nu razi, faci psihoza

monis 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

sa-i naiba..in cazul asta...pe bune!
nu mai stii ce sa crezi!

las' ca de pe 27 incolo mi-a zis ca ne vedem si-mi da ratzeptu'.....o sa ma duc la farma' sa vedem daca mi-o accepta gratuita sau nu....
pe de alta parte, e foarte posibil sa fie doar compensat, nu gratit..ceea ce, tot e bine, nu?..de la 200 si ceva de mii..la 7 lei....e ceva

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Utrogestanul "gratuit" costa cca 7 lei cutia de 30 pilule. (am fost acuma si am achizitionat cu ajutorul dr de familie)
Ce tara! daca nu razi, faci psihoza

monis 11+

krelia 9+

Mergi la inceput

gugulik, acum esti ok cu chisturile?
s-au rezolvat problemutele?

krelia 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Mirela din cate stiu eu angajatorul nu te poate trimite in concediu fara plata. Acesta se acorda la cererea ta sau cu acordul partilor iar tu tb sa semnezi acea cerere. Ai mare grija la ce semnezi si dc nu le convine sa te trimita in somaj.
Ramona eu sunt din iasi(ca zicea ca nu e nimeni) si medicul meu e Galearschi Sorin. Tu la cine mergi?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Povestea e asa: Utrogestanul costa normal cca 23-25 lei / cutia. Compensarea este 100%. DAR doar la pretul de referinta. (pretul de referinta este pretul medicamentului cel mai ieftin cu aceeasi subst de baza). Tot ce este peste pretul de referinta, se plateste. Deci am dat pe 2 cutii 13.82 lei, in loc de 46-50 de lei. Daca ai de luat mai mult timp, merita efortul, dar tot o mizerie romaneasca se numeste.

monis 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia12 spune:

Laura felicitarr!! 10 saptamini... mai ai doua si termini primul trimestru! Tu faci cozonaci? fetele astea nu se potolesc de vorbit de cozonaci, pasca, si tot felul de delicatese de Paste, si noi care nu avem unde sa cumparam... si nici timp sa facem (ca aici nu e sarbatoare...) stam si poftim!!! Si gravide!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

vai cat puteti scrie...ma ia cu ameteala..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

10+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe pe care mami l-a visat ca e

POZE

Mergi la inceput

monis, mersic pentru lamuriri
eu am de luat pana imi spune dr gineco stop...deci, pe termen lung, vorba ta, merita...

Gia....de cozonaci trimisi colet, n-ai auzit?
n-are cine sa-ti trimita din tara?...ca se practica..printre astia de la eurolines...stiu ca o prietena de-a mea a primit de la mama ei sarmale, in Italia

krelia 9+

Mergi la inceput