Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(12)
Raspunsuri - Pagina 7
raluci_b spune:
uff ce m-am plictisit, vreau acasa
.....de maine nu mai vin la servici pana pe 4 mai 
7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
BoboMom spune:
Fetelor, va multumesc ca m-ati ascultat si nu mi-ati dat 10 pagini de citit in dimineata asta. Mi-ati dat 15!!!
De doo ore tot citesc si ma fac ca muncesc, desi am de lucru si chiar trebuie sa ma pun pe treaba! 
Camy, ma bucur ca e totul ok! 
Pirelia, concediu placut si Paste fericit! Asta va doresc tuturor! 
Adriana, la cat ai maine programarea? Oricum clar mergi inaintea mea, ca eu merg la 3:30, care inseamna 10:30 PM ora voastra. Bafta! Te asteptam cu vesti bune!
Of, iar a fumat un coleg si a venit in birou cu miros de tutun. 
Eu ma simt bine, fara greturi in continuare, doar foarte obosita... Vad ca azi nu prea ma mai doare in dreapta (nici in stanga
) Mi-e somn si foame. Cu foamea o rezolv, dar cu somnul... Azi am facut 10 saptamani! ![]()

Laura
10+ baby 
alunelsialbinutza spune:
Si nu dai de baut pentru cele 10 saptamani?
Fac si io maine 10 sapt.
Ia de citeste, ca fetele sunt albinutze rau de tot. Cand au inceput sa scrie de pisicute si catei ... curgeau mesajele, unul dupa altul.
Iti dai seama cat am muncait noi azi? Munceste si tu acum la cetit![]()
Alina mamica lui Bradut cel vesel si voinic (08.07.2004)
si
9+
poveste Bradut
bebe surpriza
krelia spune:
gata, ajunsai acasa! ![]()
mi-am pus o cana cu "complot" de visine..si mi-e cam tarsa cu fructele...ca-s d'alea fara samburi...si mi-e sa nu gasesc din greseala vreun sambure si sa-l sparg nabi printre dinti...
asa, uitai sa zic ca azi fuse ultima zi de servicel..pana pe 22. eh, bune si astea..ne mai relaxam un pic, nu?
Laura, felicitari pt cele 10 saptamani implinite 
...da', chiar asa...nicio cinste, nicio limo...o maslina..un fursec...ceva acolo?![]()
maine face si madam 10 saptamani
...da' nu va cisntesc de pe acu'...ca o sa mai intru si de dimineata inainte de a pleca in drumetie ![]()
daca va zic la ce ma uit..o sa radeti de-o sa va prapaditi de mine
...ma uit pe euforia tv....la o emisiune care se cheama campionatul cozonacilor 
maine ma duc sa iau si eu cozonacii de la comanda ![]()
krelia
9+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
alunelsialbinutza spune:
Io am luat cozonacii de azi si pentru 3 normali si 2 mai mici am dat 200 lei.
Ce m-o fi pus sa ma ofer sa ii cumpar io? Face soacra-mea niste cozonaci buni...
. Da e varza saraca de oboseala si cu Bradulescu si cu casoiu
A, m-a amuzat tare Alin ieri cand mi-a zis ca Bradut e cu Dadaca Cartoon, ca n-a prea avut nimeni timp de el saracu

si
9+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Mai fetelor, voi mai reusiti sa munciti? Eu am productivitate zero barat.
N-am chef de nik si o lalai toata ziua. Tre sa fac o decizie si ma vantur de 2 zile sa o fac si tot degeaba
si
9+
poveste Bradut
bebe surpriza
alunelsialbinutza spune:
Laura, te-ai pus pe treaba? Ai citiot si ne-ai abandonat?
si
9+
poveste Bradut
bebe surpriza
krelia spune:
eu nici nu stiu cat o sa coste...parca era 150 de mii kg de pasca si 170 ala de cozo (sau invers, nu mai tin minte exact)
am comandat 2 bucati de pasca si 2 cozonaci....
ieri aveam o nelamurire..care-i dom'le pluralul de la pasca? 
krelia
9+
BoboMom spune:
Pai de citit am citit inainte sa scriu
Dau un suc de portocale stors de sotul meu dimineata
Nu v-am abandonat. Am fost la o colega in birou sa-i arat online niset chestii pe care vrem sa le luam pt bebe - pt camera si setul de pat
Nici io n-am nici un chef de munca, da' chiar ar trebui sa mai si lucrez... In pauza de masa o sa ma duc la consignatia aia de care cred ca v-am mai zis, de unde mi-am luat acum doua saptamani niste pantaloni. Trebuia sa merg cu o colega, dar ea nu poate, asa ca merg doar cu bebe. ![]()
Laura
10+ baby 
krelia spune:
bun sucussu'
multam frumos!![]()
eu recunosc, azi am lucrat ceva ceva...dar nu cat mi-am propus....![]()
las' ca tragem noi tare dupa sarbatori, nu?
krelia
9+