Cazare in Barcelona......ieftin si buunnn !!!!

Cazare in Barcelona......ieftin si buunnn !!!! | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Va rog frumos recomandati-mi un loc unde sa stau pentru 4 nospti in iunie. As prefera ieftin, bun si in centru....

Multam' anticipat !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

si ieftin si bun si in centru :)) nu se poate. Trebuie sa renunti la o pretentie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

noi anul trecut am stat la BCN Montjuic Hotel,dai o cautare pe google si-l gasesti.este chiar langa castelul montjuic si plaza d'espanya,auzobuz direct de la aeroport si linia de metrou langa.
noi l-am ales pt ca in camera am avut o mini bucatarie cu frigider si microunde,am putu la pui sa-i incalzesc laptele,sa-i mai tin una alta la frigider cat am stat acolo.

mamica fluturasului Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Muchas gracias.....da' nu merge functia de cautare pe site-ul lor...offf....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marumiha spune:

ìncearca aici "holiday barcelona apartments "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Daca mergeti mai multi sau cu copii, poate e de preferat un apartament.

Daca mergeti in 2 pt cazare ieftina in centru cauta pe www.infohostal.com si www.barcelona30.com si te uiti si unde sunt localizate in oras, unele au si review-uri; a se evita cartierul El Raval, mai rau famat si plin de imigranti de toate culorile.

Daca mergeti in extrasezon uita-te si pe www.booking.com si www.venere.com la hoteluri, unele au oferta speciala si poti prinde un pret bun, rezervarea pe aceste site-uri se face cu cardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elag spune:

Vom merge cu copiii in Barcelona la sfarsitul lunii august.
Am vrea sa inchiriem un apartament in cartierul Barceloneta. Aveti vreo recomandare, va rog?

Mergi la inceput