Un vis...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

incredibil de frumos a cantat.superb!
bravo ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Incredibil!!!
Vazusem emisiunea si mi-au dat lacrimile...

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Ce fata face Simon!E superba vocea doamnei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sunt sigura ca despre ea vorbiti, nu am deschis linkul-Susan Boyle. o ascult si acum.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

chiar vroiam sa vin sa deschid subiect.
un vis care devine realitate, o femeie simpla care abia a fost auzita acum si canta de la 12 ani. aparentele inca ne guverneaza atat de mult, totul trebuie sa fie perfect si cadem in stereotip. oamenilor valorosi nu li se da o sansa. cati sunt inca nedescoperiti din cauza sabloanelor atat de stricte.
o femeie simpla care a fost invitata la Oprah Winfrey.
singura ei inregistrare Cry me a river:
http://www.youtube.com/watch?v=jI2DxkrgpgQ

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Asa este! O voce superba , de inger care era aproape sa ramana nedescoperita daca nu-si lua inima in dinti, impinsa de nevoi, sa participe la acest concurs “Britain’s Got Talent” . Iata cum nimeni, probabil, nu-i dadea nici o sansa dar a reusit sa smulga ropote de aplauze si lacrimi cu vocea ei incredibila.
Inca o dovada ca suntem ,cateodata, atat de superficiali, judecam omul dupa aspectul fizic, ignorand calitati mult mai importante - asa oameni minunati nu primesc niciodata sansa sa arate ce ascund.
Ma intreb ce sanse ar avea una ca Susan Boyle in fatza unei vedete gen papusa Barbie?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Mi s-a zbarlit parul in cap cand a inceput sa cante. M-a impresionat pana la lacrimi ca, o femeie atat de urata, iti poate incanta sufletul.
Iar reactia juriului si a spectatorilor a fost pe masura chicotelelor, atunci cand au vazut-o pe scena...

La televizor, spuneau ca se gandesc daca s-o transforme fizic, sau sa o lase asa cum este.
Parerea mea : ar trebui sa o lase asa urata; asta este tot farmecul ei, dublat de vocea sublima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Eu nu vad deloc o femeie urita. Uritenia oricum vine din interior, spre exemplu mie Paris Hilton mi se pare urita. Dar asta este doar o femeie intr-un ambalaj neatragator, in nici-un caz urita.

Ah, alt exemplu, dupa standardele stabilite de "alde" Paris Hilton, Tina Turner, cu tot corpul ei de gazela, n-are trasaturile cele mai armonioase. Si, vi se pare urita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Eu nu vad deloc o femeie urita. Uritenia oricum vine din interior, spre exemplu mie Paris Hilton mi se pare urita. Dar asta este doar o femeie intr-un ambalaj neatragator, in nici-un caz urita.

Ah, alt exemplu, dupa standardele stabilite de "alde" Paris Hilton, Tina Turner, cu tot corpul ei de gazela, n-are trasaturile cele mai armonioase. Si, vi se pare urita?

Cristoiu, daca vrei sa impartasim impresii, haide :
Cantareata e tare uratica, dar,datorita vocii, i-o treci cu vederea.
Hilton, nu ar fi urata daca ar avea ceva in capsorul ei blond.
Tina Turner este prea salbatica, pt gusturile mele. Deci, da, mi se pare urata.
Gusturile difera de la om la om. Ce tie ti se pare urat, altuia i se pare frumos sau frumusel etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Nici mie nu mi se pare deloc urata. Ca nu era aranjata, da. Si tocmai pt asta e atat de admirata pt ca e o femeie oarecare si tot omul de rand se poate identifica cu ea. Si o admir pt ca nu vrea sa faca schimbari majore in felul in care arata, adica vrea sa ramana EA insasi. Pe mine m-a impresionat intr-atat ca o ascult zilnic.

Mergi la inceput