INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

CrisaS, sa fie cu noroc!
Cine stie, poate e ultima inseminare, ca de alta nu va mai fi nevoie.

Am intrat si eu sa va zic "Christos a inviat!" si sa va urez sa va aduca iepurasul cat mai multi bebei.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 29+ Robert Constantin
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Hristos a inviat!

CrisaS Multa bafta si sa fie inseminarea "aceea" cu noroc!

http://tt.lilypie.com/Sx4lp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Crisapeste 2 sapt asteptam vesti cu 2 liniutze!sa ai bafta!!!!

Fetelor,am facut test,e negativ,dar ciclu nu mi-a venit inca si sanii ma dor.Am facut testul Sure Check,care se pare e cel mai bun,cu sensibilitatea de 0,25ml/u.Se poate sa fie prea repede?azi trebuia sa vina rusii,e a 14-a zi de la IA.Si inca ceva,de cateva zile ,de fiecare data dupa sex,ma doare burtica pt 5 min,cam ca la ciclu,dupa care imi trece.E normal?A si pofta de mancare persista,plus somnul,da v-am mai spus,i-au Utrogestan si poate de acolo e cu somnolenta.

Csana,ceva vesti bune?nu trebuia sa faci test de pasti????facem galerie!!!!

Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carla nu intra in panica! Intr-adevar testele Surecheck sunt destul de bune, au sensibilitatea de 25 UI/ml. Saptamana trecuta am facut si un test de urina si unul de sange la diferenta de 2 ore unul de altul. Liniuta de test era cam palida, iar testul de sange avea 106 UI/ml. DEci, ce vreau sa spun nu te baza inca 100% pe test. Mai asteapta cateva zile si mai fa unul. Stai cuminte ca la ce rotofei de foliculi ai avut, e imposibil sa nu fi fost macar unul violat. Oi fi tu in ziua 14 de la inseminare, dar "violul" poate s-a produs 1-2 zile mai tarziu. Rabdarica...

Crisa sa fie cu noroc de data asta.

ancamac iti tin pumnii vineri dimineata.

csana te astept cu doua liniute.

Cosicel ce se intampla cu tine? Nu ne mai spui nimic despre tine.

M_Alexa ne-ai parasit? Tu ce mai faci? Ai fost la dr?

Am vorbit la Dacia si mi-au spus sa mai fac inca un Bhcg maine si sa ii sun. Mi-a zis ca s-ar putea sa nu se vada nimic la eco si de aceea ar fi bine sa mai am inca un rezultat. Probabil ca singurul lucru care ar putea sa il vada ar fi endometru care nu stiu cat de relevant ar fi. O sa ma duc la Babes. Aia mi se par foarte profesionisti. Voi mi-ati spu sa ma duc la Giulesti, dar eu nici nu stiu unde e spitalul si nici unde se fac analizele acolo.

Pupici

Mergi la inceput

Dankutza,merci de sustinere.Dar cum gigeii tratati pt IA traiesc doar 6 ore(nu 3 zile ca cei normali),nu avea cum sa se produca "violu",cum zici tu ,,mai tarziu,decat in ziua inseminarii.Si se poate sa nu-mi fi venit ciclu pt ca iau inca Utrogestan?dar de ce ma dor sanii de o saptamana?
Dankutza,la tine a trecut ceva vreme de la testele de sange.daca nu te simti rau,inseamna ca aia clar au gresit si nu-ti mai fa griji!!!sa ne zici ce rezultat e.ti-l da in aceeasi zi ,nu?MULTA BAFTA!!!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Carla , Cezara este de o alta parere in ceea ce priveste viata spermatozoizilor in uter. Ea mi-a spus la diferite intalniri acelasi lucru. Daca sunt mai afurisiti pot trai si pana la 3 zile. A spus ca cei preparati traiesc chiar si 48 de ore. Acum, eu tind sa o cred. Ea mi-a facut inseminarile la doar cateva ore dupa Pregnyl. Prima data, mi-a facut injectia cu 2 ore inainte si a a doua oara cu o jumatate de ora. Am al activ doua inseminari reusite dar fasaite. In cazul meu trebuie sa aflu ce le face sa se duca pe apa sambetei. Ea spune ca vrea ca spermatozoizii sa stea in asteptarea ovulului. Eu am avut ovulatia la 36-40 de ore de la inseminare. AM simtit-o.
Mai asteapta cateva zile si mai fa un test. Eu nu pot sa cred ca nu a iesit nimic. Era totul perfect. Ti-am spus ca nu am mai auzit la nimeni de asa foliculi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Carla - eu am facut test la 14 zile de la IA si era negativ, da' asa negativ ca pana si linia de control nu se vedea cum trebuie (si eram gravi cat cuprinde ). Asa ca, daca nu vine cm, repeta testul peste cateva zile. Si eu cred ca esti insarcinata.
In ce priveste gigeii, sunt de parerea Dankutzei: traiesc mai putin decat cei netratati, dar cel putin 36 de ore. Mie mi-a confirmat asta dr Gherasie, si sunt convinsa ca are dreptate.

Dankutza - bine, pana sa faci testele alea pt nu's ce mutatie genetica, banuiesc ca le-ai facut pe cele 3 de pe prima pagina (pe care le-am trecut acolo, datorita tie). Daca acelea ies bine, se mai poate banui c-ar putea exista mutatia asta genetica? Intreb si eu....
Dar nu ne-ai spus ce-ai facut tu azi! Ai repetat beta HCG? Cat timp nu-ti vine cm, eu raman la parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Feteor multumesc din suflet..dankutza rallu carla ruxandra..sper si eu sa se prinda de data asta.
Sant fericita ca a fost totul..natural..cat de cat.
In alta ordine de idei...chestia cu 6 ore dupa inseminare nu e adevarata mie mi s-a explicat ca traiesc...peste 12 ore...inauntru...putin traiesc afara.
Eu l-am intrebat pe dr.ieri...si mi-a zis ca 24 de ore traiesc cu siguranta...si 10-12 ore afara in borcanul..steril.Am vb si cu ala de i-am dus borcanul sa prepare sperma. Si eram agitata zic hai mai repede..ca...e deja o ora de la recoltare..zice stai linistita ca mai traiesc inca 10.Ma rog..acum..Dumnezeu stie.Ca la mine...important e sa se fi spart pana acum...ca daca nu am pus-o.
E foarte aiurea chestia asta cu inseminarea...ar cam trebui in ziua in care cat de cat s-ar sti ca ovulezi...sa faci inseminare din 2 in doua ore..dar cine face?
Eu ieri cand l-am vazut ca era acolo...am fost dezamagita si dr mi-a zis ca e bine ca daca nu era nu mai faceau...si zic pai de unde stiai ca nu mai era daca tu mi-ai facut eco dupa..inseminare ..zice dupa analize..sant mult prea siguri de ei...ca sa nu faca cum trebuie. Mi-a zis ca a intrat sa vad si eu sperma in uter..pe ecran. oFF FETELOR...INCEP NUMARATOAREA INVERSA.
Va pup dulce pe toate,
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Cosicelu....da si mie mi-a spus ca traiesc..si sub nici o forma doar 6, 7 ore.Si eu am incredere ce mi-a zis..asistentele alea si ala de la laborator a zis ca sigur traiesc 48 de ore...ma rog.
Si cand ai ramas mai gravidaaaaaaaaaa? Am citit eu bineeeeeeeee?
Cosiiiiiiii...
Pupici,
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Fetelor ,va rog sa-mi raspundeti la intrebarea(intrebarile) pe care am pus-o mai devreme!!!se poate sa nu-mi fi venit ciclu din cauza Utrogestanului?pe care inca il iau evident.Dr a zis ca daca ii sa vina CM tot vine ,dar eu am mai citit pe forumuri ca la intreruperea UTROGESTANULUI vine CM.dar de ce ma dor sanii de o sapt?si durerile surde dupa sex,somnul,foamea?........
stiu va stresez dar acum sunt in perioada aceea de cateva zile,in care asteptam un rezultat cu 2 liniute ca pe D-zeu!!!!

Mergi la inceput