INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 23
LAVINUTZA spune:
Buna- multumesc pentru raspuns
mie mi-a facut o impresie buna - dar depinde f mult cu ce compari - eu l-am innebunit cu intrebarile si nu a parut deranjat asa cum era dr meu gineco - tu ce probleme ai?ai stat in pat dupa IA? eu dupa ET am stat doar vreo 2 h - dr de afara nu recomanda neaparat repaos la pat. Ai facut tratament de stimluare?
Merci,
Lavinia
anana74 spune:
Am facut stimulare cu Menopur, prima luna 75 UI, a doua 150 UI. De fiecare data am obtinut cate un folicul. Problema mea e la sot de fapt (astenozoospermie parca), care, culmea, la ultima inseminare a scos ametitoarea valoare de 43 mil. Incredibil! De obicei erau intre 2 mil si 14 mil. Cred ca asta este meritul Livercyn-ului despre care stiam de la Cezara Bucur. Am facut monitorizari incepand cam din ziua 8, o data la 2-3 zile. Cand s-a apropiat foliculul de 18-20 mm am facut Pregnyl, iar peste 36h inseminarea. Am stat cam 20' pe masa si inca 40' si chiar 1h in rezerva. O sa-ti dea Utrogestan probabil si daca endometrul este mai mic de 8 mm Cyclo-Proginova. La a 2-a inseminare am avut dureri groaznice, Dr. Albu imi spunea ca nu i s-a mai intamplat asa ceva.
dankutza spune:
Crisa sunt perfect de accord cu tine cand spui de oamenii de langa tine care inceraca sa te incurajeze exact cum nu trebuie (ce proasta esti, ce tampita, auzi sa sufere ca nu are copil..cine dracu-si doreste copil..ce sa faci cu el? Sa te bage in belele, sa te flituie cand esti batran sa te duca la azil..ce sa va spun toti in jurul meu incearca sa imi bage in cap numai tampenii de-astea si eu nu mai suport sa aud aberatiile astea!). Cate mi-au auzit si mie urechile. Pai, deh, e usor sa vorbesca, sa dea sfaturi la altul. Mor pe astia. Mai bine, intoarce-le saptele asu schimba conversatia. Ce stiu ei prin ce trec unii oamneni ca sa aiba un copil?
carla foarte bine ca iti faci testul. O sa vezi. O sa fie bine.
Ruxandrab in ce zi esti? Rezultatul depinde de ziua in care esti. BAfta.
amir10 multumesc mult pentru apreciere. 
myiia Puregon 50 Ui costa 100lei si Puregon 100 ui costa 165lei. De cate fiole ai avea nevoie pentru inseminare, nu stiu exact. Depinde de ziua ovulatiei. Mie mi-a facut o data in ziua 18 si a doua oara in ziua 16 inseminarile. Cred ca ar trebui sa te gandesti la 8-10 fiole, asta daca incepi in ziua 8. Daca incepi in ziua 3 cu Puregon 25Ui, se schimba problema. Cumperi un pen care costa in jur de 470-500lei si are 300ui. Ca reper, pe mine m-a costat o inseminare cu tot ce inseamna ecografii, tratamente si inseminare propriu-zisa in jur 2000lei. Despre scurgerile maro din ziua 16 nu stiu ce sa iti spun. Durerile de spate trec cu Movalis. Bafta multa.
lavinutza sa ai incredere in inseminari nu doar in cazul problemelor la sot. Eu am ovare micropolichistice cu ovulatie din parti (cred ca am ovulat de 3 ori in viata mea, si asta nu e gluma), sunt supraponderala, sotul are putini spermatozoizi si lenesi si cantitatea spermei este mica, si tot am reusit. Cred ca la Menopur vei avea mai putini foliculi decat la Fiv. Nu te ingrijora. Targetul la inseminare este sa ai un singur folicul dominant de peste 18mm si un endometru de peste 8mm. DEspre dr Albu, am auzit de bine, dar nu prea am detalii.
anana74 eu am sangerat un pic dupa prima inseminare. Asta pentru ca imi ranise un pic vaginul, incercand sa deschid colul. De durut, m-a durut si pe mine un pic la inseminare, doare pana deschide colul. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi. Acum depinde si de colul tau.
7+
Myiia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza [red]myiia Puregon 50 Ui costa 100lei si Puregon 100 ui costa 165lei. De cate fiole ai avea nevoie pentru inseminare, nu stiu exact. Depinde de ziua ovulatiei. Mie mi-a facut o data in ziua 18 si a doua oara in ziua 16 inseminarile. Cred ca ar trebui sa te gandesti la 8-10 fiole, asta daca incepi in ziua 8. Daca incepi in ziua 3 cu Puregon 25Ui, se schimba problema. Cumperi un pen care costa in jur de 470-500lei si are 300ui. Ca reper, pe mine m-a costat o inseminare cu tot ce inseamna ecografii, tratamente si inseminare propriu-zisa in jur 2000lei. Despre scurgerile maro din ziua 16 nu stiu ce sa iti spun. Durerile de spate trec cu Movalis. Bafta multa. 7+ |
Sarumana de raspuns!

Pai in cazul asta un ciclu de stimulare cu Puregon m-ar costa mai putin decat m-a costat pe mine ala cu Menopur (>3600 lei). Oricum acum am nevoie de o perioada de respiro financiar dupa ultimele 2 stimulari si cu problema de azi cu scurgerea maro (inchis, chiar spre negru)...se pare ca si organismul meu are nevoie de o pauza.
O sa fac si un examen de secretie si un Pap ca sa ma edific eu ca sunt ok si abia dupa aia vad ce mai facem.
Pup dulce fasolica din burticaaa!
ruxandrab spune:
dankutza
eram suparata rau cand am postat. Sunt in z9 din 25-28. Am intrat dupa ce am postat la dr si mi-a marit doza pt azi si maine la cate 100 unitati si vineri fac din nou eco si imi zice cat sa mai fac si probabil inseminarea luni.
Ma rog nu stiu de ce dar sunt asa cu emotiile in stand-by... nu vreau sa zic nimic de impresii deocamdata... sunt cumva bulversata ca iar am fost pasata... m-a preluat dna dr. Predoi, nu sotul dansei la care am fost la consult si care imi stabilise initial tratamentul.
anana74,LAVINUTZA Mult succes! Am fost si eu o data la dr. Albu la eco. Mi s-a parut cam mutulica, dar na... nu am fost la consult la el.
CrisaS Daca nu ma insel vorbesti de anticorpi antispermatici. Astazi fusai la dr. Analiza asta era pe lista lor pe analize uzuale pentru infertilitate, dar mie mi-a zis sa nu o fac pentru ca la inseminare nu este importanta, pentru ca sperma este introdusa acolo unde trebuie si este sarita etapa in care ar fi atacata de acesti anticorpi. De aici incolo e de la mine, pana acum a fost de la dr. Banuiesc ca astia sunt in mucusul cervical si cum prin inseminare sunt pusi direct in uter,de aia se sare etapa.
Cosicel
o corectie pentru prima pagina Medlife NU contine ecografiile
Monitorizare ecografica foliculara 390 RON (include 2-3 eco)
+ Masurare estradiol la fiecare eco 38 lei
Inseminare intrauterina 1 procedura 950 RON
Inseminare intrauterina 2 proceduri 1150 RON
Am mai platit si 60 lei control, nu stiu daca se plateste de fiecare data sau doar pentru ca m-au mutat....
http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png
CrisaS spune:
Multumesc Rux...azi am sunat si eu la laborator..o s-o fac da-o naibii de analiza...nu ma costa nimic...1 dolar doi ..restul plateste insurance-ul.
In rest nu mai stiu ce sa fac..probabil ca nimic...nu mai tre sa fac...decat sa am rabdare nu?
Si altceva..vad ca tot am citit ca-mi spuneti de dankuta..chiar asa caz de infertilitate grava esti Dankuto? Ori eu nu stiu povestea ta ori...
Sper sa vina ziua cand sa-mi tin si eu puiul in brate..vreau sa vad si euun test pozitiv sa mi se umfle sanii sa ma duc la baie des sa vomit fac orice numai daaaaa-mi Doamne un copilas:(((((

Of m-am saturat de atata tristete.
Va pup fetelor,
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
cosicel spune:
S-au adunat multe pagini, asa ca ar cam fi cazul sa deschidem capitol nou.
INSEMINARE CAPITOL 37
iaia13 spune:
buna fetelor,
nu am mai scris demult.tocmai am aflat ca voi putea ramane insarcinata decat prin fiv.am fost programata sa incep din data de 20 mai cu ecograf,tratament.este greu???
am tot citit despre fiv,si marturisesc nu simt nimic..nici spaima nici frica nimic.sa ma fi maturizat asa mult???sau dorinta de a avea un copil este mai mare decat orice?
marturisesc ca mie imi era frica de o banala injectie cu calciu.poate sa imi spuna cineva cum este de fapt(fara menajamente)vreau sa stiu exact pasii.ca in privinta banilor am cam inteles cat ar fi.mersi ca existati