INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

cosicel, imi spui si mie unde anume se recolteaza la giulesti? trebuie sa stiu exact unde sa merg sa fac bhcg, inainte de programarea la laparo( care ar pica in ziua 31 de cm) . Asi fi aproape de spitalul giulesti si de synevo, dar am auzit de la voi ca n-ar fi asa ok la synevo. In ultimele 2 luni am luat utrogestan si am capatat o dereglare de cea mai mare frumusetea, asa ca nu cred ca-mi vine cm pana la laparoscopie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Crisa - sa inteleg bine ca lucrezi intr-un spital? Asistenta?
Analiza aia arata daca cumva tu produci niste anticorpi care distruge spermatozoizii (cred, daca e altceva sper sa ma corecteze cine se pricepe).
Ti-ai mai revenit? Haide, ia inimioara in dinti si fa programarea!
Cosi

Nu nu sunt asistenta.Sunt chimista de profesie dar iti spun sincer ca nu auzisem de acest test!..lucrez intr-un cabinet medical..de fizioterapie:), aici.
Am citit pe net pentru ce e..ei stiam varianta cu recoltarea spermei din vagi dupa ce ai facut sex in prealabil...cred ca e acelasi test...nu? Adica ori asa ori din sange cred ca analiza e pentru aceeasi cauza..Nu stiu...sincer.
Dar azi o sa ma uit in cartea de laborator tre sa gasesc testul..si o sa imi ia colega mea sange si o sa-l fac.
Va pup si mersi de raspunsuri,
Crisa

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

tinuta78 - cum intri in giulesti mergi drept si apoi faci dreapta si acolo drept dai de un portar care intreaba pe toata lumea unde merge. Intrebi unde e laboratorul si iti explica el. Iesi in curte o iei spre stanga dai nas in nas cu o cladire o ocolesti prin stanga si mergi pan ala utlima usa pe dreapta acolo se recolteaza beta.
Sper ca te-am lamurit un pic dar cel mai bine intrebi la fata locului.
Lasati clinicile si mergeti la stat sau acolo unde se face constant beta casa va dea un rezultat corect.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cosicel,de ce nu apari pe prima pagina?eu stiu la ce te referi ,insa eu ziceam ca nu mai vreau sa ma injectez mult timp cu hormoni si de aceea vreau o solutie mai rapida si cu sanse putin mai mari.stiu sunt drastica,dar nici nu ma mai stresez cu bebe,acum sunt focusata pe business-ul meu.

Dankutza
,testul mi-l face doctorita in ungaria cand merg la IA joi si e gata in 7 zile am inteles.sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

fetele sunt dupa eco, astept sa intru la dr. Am cate 3-4 foliculi de cam 7mm pe fiecare ovar si unu mai maricel de 8.9mm e un rezultat prost rau?

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Crisa, vezi ca te-ai buimacit cu atatea analize. So, iata despre ce este vorba.
Analiza anticorpi antispermatici: la sotie din sange sau secretie vaginala. Daca e mai mare de o anumta valoare (60 unitati din sange) inseamna ca tu organismul tau ucide gigeii. IA sau FIV rezolva de obicei aceasta problema. La sot se face din analiza spermei, pt tratament se folosesc anumiti hormoni (prednison) pt scaderea imunitatii, deci si a anticorpilor.
Eu zic sa nu te stresezi cu analize si boli fantoma. Poate pur si simplu nu a venit inca randul tau. Ai rabdare si nu mai plange, puiule, ca te stresezi inutil. Ia exemplul Dankutzei, mie mi se pare un model exceptional in abordarea infertilitatii si a obtinerii succesului, pt ca a crezut cu tarie in sansa ei, dar mai ales a crezut in dr. ei.
Capul sus ca dam bataita.
Va astept cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

[red]Myyia eu am incercat cu Monopur o luna si Cezara mi-a spus ca este prea slab pentru mine. Am incercat si Clostylbegit, inainte de asta. Nici atat. Nu obtinusem nici un rezultat. Pentru mine Puregonul a fost minunea. De ce nu mai incerci macar a luna cu Puregon, vezi ca poate asta este mai bun si te ajuta. In alta ordine de idei, de ce nu incerci sa te duci la Cezara Bucur. Eu am mare incredere in femeia asta. Are rezultate bune. Stii, cum e. Schimba omul locul, schimba si norocul.

Pupici

7+

Multumesc mult de idei, de incurajari. Si pentru mine, cum ai vazut Menogon-ul a fost frectie la piciorul de lemn...
Problema mea cea mare e ca stau prost de tot cu finantele si am vazut ca Puregon-ul e si mai scump decat Menopur-ul. Cam cu cate fiole se face o stimulare?...ca sa-mi fac si eu niste socoteli...
Problema mea e ca acuma, in z16 am niste scurgeri maro-inchis, aproape negru destul de abundente cu ceva dureri de sale...ce-ar putea sa fie, ca eu simt ca cedez nervos!!
Sunt tare defecta mai sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAVINUTZA spune:

Buna! eu sunt noua pe aici - la inseminari pe scurt am un FIV nereusit in noimebrie si o sarcina pierduta in luna feb anul acesta -am schimbat medicul si sapt trecuta am fost la dr Albu la Medlife care dupa ce mi-a examinat dosarul mi-a recomandat 1-2 inseminari pana sa ma gandesc la un nou FIV. Pe 15.05 merg la eco si daca totul e ok in jur de 20.05 incep tratamentul cu 2 Menopur/zi. Eu la FIv am facut stimulare cu Menogon 3/zi si am avut 3 folicului dezvoltati bine - ma gandesc ca nu stiu cum voi reactiona la 2 Menopur...
Oricum eu nu am f mare incredere in inseminari decat in cazul probl pe linie masculina si la mine nu este cazul, in fine - voiam sa va intreb daca a mai facut cineva IA la Medlife sau cu dr Albu - cum este? Eu pana acum am fost doar la Giulesti siin Germania pt FIV si nu prea stiu cum e la Medlife
Multumesc,
Lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui amir10

Crisa, vezi ca te-ai buimacit cu atatea analize. So, iata despre ce este vorba.
Analiza anticorpi antispermatici: la sotie din sange sau secretie vaginala. Daca e mai mare de o anumta valoare (60 unitati din sange) inseamna ca tu organismul tau ucide gigeii. IA sau FIV rezolva de obicei aceasta problema. La sot se face din analiza spermei, pt tratament se folosesc anumiti hormoni (prednison) pt scaderea imunitatii, deci si a anticorpilor.
Eu zic sa nu te stresezi cu analize si boli fantoma. Poate pur si simplu nu a venit inca randul tau. Ai rabdare si nu mai plange, puiule, ca te stresezi inutil. Ia exemplul Dankutzei, mie mi se pare un model exceptional in abordarea infertilitatii si a obtinerii succesului, pt ca a crezut cu tarie in sansa ei, dar mai ales a crezut in dr. ei.
Capul sus ca dam bataita.
Va astept cu vesti bune.

Amirule..draga...sunt sfarsita...am fost la..primul dr. u care am facut inseminarea , aveam sa-i mai dau bani...si mi-a zis ..hai ce faci nu mai faci alta? Nu i-am zis ca am facut-o si pe-a doua cu alt doctor..insa...am inceput sa plang si i-am zis nu mai vreau doctore:((((( gata ...si a vrut sa-mi ia sange eram ziua 2..ca sa incepem un nou ciclu i-am zis ca nu vreau!:((((((((
In rest..o sa fac ceva o sa ma duc la el ..prin ziua 13 asa...sa vada daca am ceva folicul..si daca e ma mai duc in 15..si daca e mare il rog sa-mi mai faca o inseminare fara stimulare daca e folicul..la el e 400 macar la celalalt e 800 ma rupe sa dau in fiecare luna 800 800...nu pot nici eu!!!:(
Te pupic...
O sa fac analiza aia..insa am nevoie...musai sa stiu in ce perioada a ciclului se face..adica...la inceput la mijloc sau la sfarsit.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Crisa

http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana74 spune:

LAVINUTZA : si eu fac inseminare tot la Dr Albu. Saptamana trecuta a fost a 2-a. Dupa simptome cred ca tot nereusita. Imi place la el pt ca este aproape tot timpul in spital, si nu ai prea mult de asteptat. Nu stiu cu tine, dar cu mine nu este prea comunicativ din proprie initiativa, dar daca ii pui intrebari, iti raspunde la toate si detaliat. Embriologul este bun, Dr. Mustata, si este foarte draguta. Am deja 2 cunostinte care au facut FIV la el si au ramas insarcinate din prima, nu stiu nimic de inseminari. Tie cum ti s-a parut?

I s-a intamplat vreuneia din voi sa aiba dureri mari si sangerare la IA?

Mergi la inceput