INSEMINARE [36]
Raspunsuri - Pagina 21
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinuta78 Crisa nu dispera, mai ai multe de investigat. De laparoscopie ai auzit? De nenorocitii de anticorpi antisperma....?Plus ca abia dupa 1,2 FIV-uri disperi. Capul sus si mergi mai departe. Acolo unde esti tu, medicina este mult mai avansata, deci ai multe avantaje in comparatie cu noi . si curaj. Toate avem nevoie de curaj si INCREDERE IN BUNUL DUMNEZEU. |
Nici nu mai vreau sa ma gandesc..crede-ma...sant asa dezamagita de inseminarile astea...de nu ai idee. Laparoscopie..nu mi-a recomandat nici unul...pana acum..
O sa iau o pauza sa ma linistesc la creieri...si apoi mai vad eu:(
Va pup,
Crisa
http://tt.lilypie.com/ZFPum4.png
raluca30 spune:
Buna fetelor!Nu v-am mai citit de o luna ,nu am fost in tara,am vazut in mare doua gravidute, Dancutza si Cosicel..va urez toate cele bune si sper sa va urmez:)
va pup pe toate 
cosicel spune:
Crisa - nu dezarma! O sa reusesti, uite nu din prima sau din a doua incercare, dar vei reusi. Cat timp ovulezi natural, endometrul e bun, ovarele nu's polichistice, trebuie sa continui. Stiu bine prin ce treci, ajunsesem sa-mi doresc macar sa vad cele 2 linii, chiar daca nu pastrez sarcina (Doamne, acum ma minunez ce aberatii imi puteam dori!) dar sa stiu ca pot ramane.
Sterge-ti ochisorii aia frumosi, esti puternica si-o sa continui, chiar daca acum simti ca ti s-a rupt sufletul in mii de bucati.
si bebe are sa vina!
Raluca - bine ai revenit! Tot la MNL?
dankutza spune:
Amir10 nu am plecat cu totul la odisee. Scriu si aici si acolo. Sunt mult mai legata de voi decat de cele de acolo, pentru ca langa voi am suferit luni intregi. Stiu si eu ce inseamna sa ai o gravida care sa iti raspunda la intrebari, care sa te susutina, ami ales una care s-a chinuit si ea a ni de zile. Asa ca o sa va sustin si o sa va trag dupa mine pe toate.
Nu stiu despre ce filmulete vorbesti, nu le-am vazut. Poate or fi de pe Youtube.
Myyia eu am incercat cu Monopur o luna si Cezara mi-a spus ca este prea slab pentru mine. Am incercat si Clostylbegit, inainte de asta. Nici atat. Nu obtinusem nici un rezultat. Pentru mine Puregonul a fost minunea. De ce nu mai incerci macar a luna cu Puregon, vezi ca poate asta este mai bun si te ajuta. In alta ordine de idei, de ce nu incerci sa te duci la Cezara Bucur. Eu am mare incredere in femeia asta. Are rezultate bune. Stii, cum e. Schimba omul locul, schimba si norocul. ![]()
Carla , eu am inceput sa nu mai feresc de la 26 ani jumate. Acum am 32 ani jumate. AM inceput devreme si uite ce mult timp mi-a luat. Intr-un timp, eram convinsa ca timpul trece in defavoarea mea. Trecusem de 30 si fara copii, ma consideram ca o handicapata emotional. Eu sunt profa de meserie si e greu sa iubesti copii, sa lucrezi cu ei si totusi sa nu poti sa il ai pe al tau. Si cand mai vezi sau aauzi de o mama gravida... Innebunesti. Unele ii fac pe banda rulanta. Si altele... E bine ca te-ai apucat devreme, dar nu te stresa foarte tare. Varsta iti permite inca. Iti tin puminii miercuri-joi. Hai ca de data asta este bine. A propos, ai facut analiza anticorpi antispermatici?
Ruxandrab si eu am avut intepaturi in ovare. Asa ca e normal. Stai linistita.
Cosicel iti multumsec mult de tot. Esti tare dragutza. 
Danye multumesc mult pentru urari. Am inteles de la dr, ca sansele de a ramane gravida cresc dupa HSG. Daca erau cumva un pic intortocheate, sau era ceva pe trompitze, dupa Hsg, se face "partie" pentru spermatozoizi. Patineaza si fac sex nebun pe trompitze.
Marimea foliculilor mi se pare Ok, dar aprca endometru e un pic cam subtire. Nu-ti face griji. Eu am avut endometru 8mm sau 8,5mm si tot am ramas. Totusi, cumpara-ti de la farmacie niste Oestrogel (pui o spatula in fiecare zi pe brate) si Viviflor-ovule (cate unul seara inainte de culcare) sau CycloProgynova- pastile(le pui seara ca pe niste ovule, doar pastilele albe). Personal, mi-a mers mai bine Oestrogel + Viviflor. Tu ai luat cumva Clostylbegyt sau Ovamit? Cica asta subtiaza endometru. Bafta multa la urmatorul control.
Crisa imi pare tare rau, dar te rog nu dispera. Mergi in continuare la medic. Nu te lasa. Ce poti sa faci, decat sa mergi inainte? Iti inteleg supararea. Doare si doare al naibii. Dar nu te lasa, pui. Tinuta are dreptate. Fati o analiza de anticorpi antispermatici. Daca totule e perfect, atunci care e cauza???
Raluca30 multumesc mult. Sper sa resusesti si tu cat mai repede.
Pupici
7+
CrisaS spune:
Multumesc Cosicela si Dankuta...ce sa va spun...nu ma simt in stare sa merg mai departe, cel putin nu azi!
Azi am fost trista toata ziua m-a durut burta ingrozitor...de am zis ca mor...plus ca am fost cu curu in sus...si m-a mancat pielea de nervi toata ziua!
Eu , subiectul in sine nu mai am putere s-al comentez:(
Nu raman si gata!
Asta esteeeee!!!!
Si am numaiidioti in jur care-mi spun acelasi lucru..ce proasta esti, ce tampita, auzi sa sufere ca nu are copil..cine dracu-si doreste copil..ce sa faci cu el? Sa te bage in belele, sa te flituie cand esti batran sa te duca la azil..ce sa va spun toti in jurul meu incearca sa imi bage in cap numai tampenii de-astea si eu nu mai suport sa aud aberatiile astea!
M-am saturat ca eu sa astept un copil si Dumnezeu sa le dea alora care nu merita. Sunt asa de suparata de nu va puteti imagina am sufletul negru!
Va las cu bucuriile voastre nu va mai amarasc si eu!
Crisa
CrisaS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinuta78 Crisa nu dispera, mai ai multe de investigat. De laparoscopie ai auzit? De nenorocitii de anticorpi antisperma....?Plus ca abia dupa 1,2 FIV-uri disperi. Capul sus si mergi mai departe. Acolo unde esti tu, medicina este mult mai avansata, deci ai multe avantaje in comparatie cu noi . si curaj. Toate avem nevoie de curaj si INCREDERE IN BUNUL DUMNEZEU. |
In ce consta testul?
Am inteles ca laparoscopia se face ..ca sa repare ceva...:)
La mine nu are ce sa repare..zic eu..cine mai stie...trompele nu cred ca s-au infundat ..in doi ani ca nu aveau de la ce..endometrioza..nu cred ca am s-ar fi vazut la eco nu?
Spune-mi in ce consta analiza!
Multimesc frumos,

Crisa
cosicel spune:
Crisa - la eco nu se vede daca exista endometrioza. Teoria spune ca endometrioza, daca exista, ar fi un impediment in a ramane gravi, dar nu obligatoriu. Laparoscopia poate fi exploratorie, deci pt vizualizare, nu neaparat pt a 'repara' ceva, insa sincera sa fiu, e ultimul lucru pe care l-as face, pentru ca totusi e o operatie. Iar analiza aia de anticorpi antispermatici, din cate am citit, parca e o analiza de sange.
Stii, si eu, cand nu ramaneam gravi dupa inseminare, imi spuneam ca oare la ce-mi tb copil? Incercam sa privesc lumea altfel, ca sa nu ajung sa joc tenis cu propriu-mi cap.
Dar, inca o data, aduna-te, lasa nervisorii si gandeste limpede. Bebe oricum ai sa vrei, si pierzi vremea! Asa ca, fa programarea!
tinuta78 spune:
Crisa, asa cum zice si cosicel, laparoscopia este o operatie de explorare sau reparare(depinde de ce se gaseste dr. acolo). Se pare ca nu este suficient ca trompele sa fie libere in urma unui HSG, ele trebuie sa fie si functionale( sa aiba un fel de perisori care sa ajute deplasarea pe trompa), iar asta nu s-ar vedea decat prin laparo. Operatia din cate zic fetele si doctorii este f usoara, cu internare de o zi, max 2. Anticorpii ii poti face fara nuci o trimitere, direct la un laburator care face asa ceva. La noi, se fac din sange si costa 55lei la synevo, si din glera( dar trebuie sa fi in perioada ovulatiei).
CrisaS spune:
Multumesc din suflet fetelor...

Aceasta analiza ce ar arata...?
O sa o fac la mine la servici insa tre sa caut in carte sa vad cum se numeste!
Va pupic
Crisa
cosicel spune:
Crisa - sa inteleg bine ca lucrezi intr-un spital? Asistenta?
Analiza aia arata daca cumva tu produci niste anticorpi care distruge spermatozoizii (cred, daca e altceva sper sa ma corecteze cine se pricepe).
Ti-ai mai revenit? Haide, ia inimioara in dinti si fa programarea!