INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Iaia13,da eu sunt din Oradea.Te pot ajuta cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

fetele mele dragi, eu chiar am problema asta cu anticorpii antispermatici.
Daca ma puteti ajuta cu incurajari, daca a mai trecut cineva prin asa ceva si ati reusit totusi. Din cate am citit singura mea sansa este FIV cu ICSI, fosta dr la care am mers tot catre FIV m-a indrumat(la alt medic ptr ca ea nu face asa ceva). Acum sunt pacienta lui Tutunaru si urmeaza sa fac laparoscopie. El nu pare sa ia in tragic anticorpii. Dupa laparo mi-a propus intai IA si abia dupa FIV. Nici nu stiu ce sa mai cred.
Am anticorpi atat in sange cat si in glera, sunt cam demoralizata din cauza asta, inca nu sunt pregatita de FIV. Sunt destul de plinuta si ma gandesc cu groaza la tratamentele hormonale.
Singura mea speranta este in Dumnezeu. Ma rog sa-i binecuvanteze mainile dl dr sa faca treaba buna la laparo si sa raman cat mai repedeca altfel o sa ajung la 9.
si minivacanta placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

ceau carla,

nu neaparat poti sa ma ajuti,eu am observat ca tu esti din oradea,iar eu din beius si mi-a parut ca esti mai aproape.daca vrei sa vb pe mess sau oricine vrea va dau adresa mea de mail ioana_tiboc@yahoo.com.succes tuturor.eu am deja o speranta de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Eu am crezut ca s-a inchis petitia dar vad ca este inca activa, asa ca rog pe cele care nu au semnat sa se alture miilor de sustinatori si sa semneze petitia.
Poate candva in Romania , vor fi gratis inseminarile si fivurie. Sau macar medicamentele sa fie subventionate ca deaia fiecare plateste impozite la stat.

http://www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051-pg43.html

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna fetelor,

Azi am fost la Cezara, pentru a doua intalnire cu bebitza. Multumesc lui Dumnezeu ca totul este in regula. A reconfirmat ca este vorba de sarcina unica. Sacul gestational a crescut de la 6mm la 9mm. De data asta a putut sa masoare si vezicula vitelina (3,7mm). Si, ...l-am vazut, fetelor, am vazut embrionul! E mitetel, ce-i drept, dar la ce ma pot astepta sa vada intr-un centimetru? Are 3.4mm. Si ce este mai important decat tot, i-am vazut inimiora batand.
Este un sentiment pe care nu-l pot explica. O sa vedeti si voi, cand o sa traiti experienta pe propria piele, in cateva luni maxim. Parca uiti total de toti anii de chin, de medicamentele luate, de sperantele desarte, de sutele de teste negative, de certurile cu sotul, de sexul in functie de ovulatie, de banii cheltuiti, de kg in plus din cauza hormonilor, de parul crescut pe corp. Uiti de tot, si te zgaiesti la mica creatura, care nu-ti vine a crede ca e inauntrul tau si ca e al tau, numai al tau.
Sincer, nu prea imi gasesc cuvintele pentru a descrie ce am simtit. La fel veti fi si voi.
Mi-a spus sa imi calculez sarcina in functie de inseminare si nu neaparat de ciclu, pentru ca exista o diferenta de cateva zile. Ma mai duc la dr, peste 2 saptamani, deci cand voi avea 8 si ceva, si apoi la morfofetala de la 12 saptamani.
Acum, mi s-a parut ca am inceput sa nu prea mai prezint interes pentru Cezara. Vrea sa ma dea pe mana altor medici, ca dr Bechir sau dr Chadi. NU o condamn, pentru ca daca ma duce pe mine pana la termen, ii iau sansa altei fete de a ramane gravida. Nu-i port pica. Absolut deloc. Ea trebuie sa se concentreze sa le lase si pe altele gravide, asa cum a facut cu mine. Oricum, nu intentionam sa nasc cu ea.
Nici nu am putut sa dorm dupa-amiaza din cauza emotiilor de peste zi.

Pupici la viitoare burtici

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

te felicit din toata inima,dankutza!
sa fii sanatoasa si tu si bebicul tau!of...cat de mult imi doresc si eu sa am aceleasi sentimente!imi doresc din tot sufletul sa-mi reuseasca inseminarea!am mare incredere in dumnezeu!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Felicitari Dankutza! Ma bucur din suflet pt tine. Iti doresc sa te bucuri pe deplin de toate emotiile pe care ti le va rezerva sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Buna fetelor,

azi de dimineata am fost la echo din z10 si...pe OD nu am nimik!!! ...enometrul are doar 5mm...
Am sistat tot si ma gandesc serios la FIV...acum astept sa detin finantele necesare...
Vreau sa va zic ca sunteti minunate, ca va multumesc din tot sufletzelul meu pentru suport si ca vreau ca fiecare dintre noi sa-si tina bebele in brate cat se poate de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

myiia,in urma stimularii ai valorile astea?
nu-ti pierde speranta!exista si miracole!capul sus!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza
Crisa eu am avut mare incredere in inseminare. Ai si tu incredere. Atrage norocul de partea ta. Deocamdata nu stii rezultatul inseminarii. Sunt convinsa ca e pozitiv. Intr-un fel ai dreptate, e loterie. Sa gasesti medicul bun, sa gasesti momentul prielnic, cu nici prea mult timp inainte de ovulatie dar nici prea putin. Dar ce sa facem? Cu inseminare, avem mai multe sanse de a ramane decat natural, si atunci brusc sansele cresc la 100%.

Iubita mea...inca o data felicitari , mi-au dat cateva lacrimioare in coltul ochilor citind cat de frumos ai povestit...despre ''mazariche''...e impresionant..abia astept si eu momentul asta!!!
Sincer!
Insa...de doua zile am niste dureri de burta de nnu mai pot asa ca se apropie venirea rusilor..de data asta sunt rusi - jidani!

In alta ordine de idei...inca mai sper!
Va pup pe toate!
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput