INSEMINARE [36]

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

Fetele declar z2 si prima injectie cu puregon facuta azi dimineata!

http://tt.lilypie.com/TaAzp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

analiza anticorpi antispermatici la iasi e 70 ron .la mine i-a dat-o sotului sa o faca(mergem pe 4 mai si o face odata cu spermograma).la noi din sange!
nu-ti fa griji ca n-o sa fie cazul la tine,sunt sigura!

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

dankutza cate ecografii ai facut inaintea inseminarii?trebuie in fiecare zi dupa ce faci injectiile de stimulare?

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Citat:
citat din mesajul lui korina

Crisa-si eu am facut stimulare cu menopurin aug 75 iar in ian 150,este destul de puternic ,am avut niste ovule maricele dar tot nu fost de ajuns sa raman insarcinata prin inseminare.Eu nu prea mai am incredere in inseminari,cel mai bine verificati-va trompele si mama natura o sa va ajute sa ramaneti natural

Da mai si eu am ajuns la aceeasi concluie ca e un mare bullshit:) ceea ce se numeste inseminare. Aspirator de bani ca sa zic asa!!
Nu stiu eu una sunt foarte dezamagita...de ceea ce inseamna inseminare!
O sa vad ce mai fac!
Mersi pentru raspuns,
Crisa

http://tt.lilypie.com/E085m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

CrisaS - da tu ti-ai facut testul ? Poate esti gravi si vorbesti cu pacat.

Eu am mare incredere in inseminare. Voi cele care sunteti casatorite si sotii mai au o sansa de a concepe e ok sa incercati cum doriti. La mine singura speranta e inseminarea si eu cred f tare in ea, mai ales ca am ramas 1 data prin IAD.
E adevarat ca sansele sunt de 10-15% si in plus medicul trebuie sa isi mai dea si interesul.
Oricum pt cele care nu cred, nu vad logika sa le mai faceti. Sincer si fara rautate spun asta.

In asteptarea unui ........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

CrisaS - da tu ti-ai facut testul ? Poate esti gravi si vorbesti cu pacat.
Eu am mare incredere in inseminare. Voi cele care sunteti casatorite si sotii mai au o sansa de a concepe e ok sa incercati cum doriti. La mine singura speranta e inseminarea si eu cred f tare in ea, mai ales ca am ramas 1 data prin IAD.
E adevarat ca sansele sunt de 10-15% si in plus medicul trebuie sa isi mai dea si interesul.
Oricum pt cele care nu cred, nu vad logika sa le mai faceti. Sincer si fara rautate spun asta.

Nuuuuuu...eu nu am facut decat un test in viata mea..cand ma dereglasem si eram ziua 42 si nu avusesem niciodata asa tarziu..atunci chiar am zis baiiii...
Nu stiu pana pe 5 mai....nu fac. Eu urasc testele!!!!
Nu stiu daca a fost chiar unul poate am mai facut doua trei dar de obicei nu-mi plac!!!

Mergi la inceput

Ete eu le fac asa..ca ine stie...:) desi repet mi se pare un mare bullshit e loterie!!! Ok?
Nu tine nici de medic , nici de pacienta nici de...mai stiu eu ce...tine de noroc...L O T E R I E !!!
SI DESI NU CRED O SA MAI FAC DACA NU S-A PRINS ACUM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Crisa, inseminarile au multe beneficii. Tb sa crezi ca iti mareste sansele de bebe, pt ca statistic vorbind, asa este.
Sunt indicate in primul rand in caz de infertilitati inexplicabile (asa cum este cazul meu), in caz de oligo/ astenospermie,cand sunt gigei putini si/ sau lenesi), in caz de probleme de ovulatie, cand se face si trat pentru a programa ovulatia.
Eu cred in inseminari, desi nu am apucat sa fac nici una inca.
Adevarat este ca e o loterie, dar cu sanse mari de castig!!!
Nu mai fi negativista ca nu e bine si vorba lui cosicel, dam bataita.
Par example, dankutza a reusit. Si e meritul ei in proportie de peste 50%, eu asa cred. Intotdeauna postarile ei degaja incredere (a avut si noroc de un doctor bun, asa este) in fortele proprii si in sansa ei. O felicit pentru maturitatea si abordarea cu intelepciune a infertilitatii si sunt convinsa ca de asta a reusit. Si eu voi face la fel, luna de luna pana o sa reusesc.
Bafta multa si incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Mara inseminarile le-am facut la Dacia Medical Center la dr Cezara Bucur. Sperma a pregatit-o dr Melihan Bechir (prima data) si Bucur Mihai ( a doua oara - sotul Cezarei).
Monitorizare adica ecografii am facut din ziua 11. Eu am ovulatia, cam in ziua 18. Apoi m-am dus la 2-3 zile, pana cand a vazut la eco ceea ce a vrut si m-a pus sa il chem pe sot de urgenta. Deci cam 3 ecografii per ciclu. Nu poti face eco dupa fiecare injectie. Diferentele se vad la 2-3 zile. Vezi ca un folicul de 14, ajunge la 16 chiar 17 si gata se pune de-o inseminare.

iaia din experienta iti spun ca dr nu o sa stea de vorba cu tine pana nu faci 2 saptamani si faci ori un Bhcg ori un test tip barza. Logic, nu prea are ce sa iti spuna. Trebuie sa ai rabdare. Daca ce faci o saptamana, chiar 10 zile, dute si fa un Bhcg. Sa stii ca si pe mine m-au omorat sanii de la inceput. Eu acum, nu pot alerga dupa tramvai ca daca ma zgudui ma dor de nu mai pot. Si ce mai alergam inainte....

carla ti-am recomandat analiza asta, pentru ca am auzit de ea. Poate are vreo relevanta. Nu stiu. In caz de, ce tratament ar fi, habar n-am. Dar trebuie sa fie si un tratament. Mie tot nu-mi vine sa cred ca ceva nu a mers bine la tine. Dar sunt sigura ca nu este cazul tau. Totusi, verifica. La tine in Oradea nu stiu unde se face. LA noi in Bucuresti, se face la Medlife. Rezultatul il dau in 7 zile si costa 40 lei. Uite ce am gasit despre analiza asta: http://www.synevo.ro/429,872,532,Anticorpi-antispermatozoizi,news.htm

Ruxandrab sa fie cu noroc de data asta. Sper a fi foarte "foliculoasa".

Crisa eu am avut mare incredere in inseminare. Ai si tu incredere. Atrage norocul de partea ta. Deocamdata nu stii rezultatul inseminarii. Sunt convinsa ca e pozitiv. Intr-un fel ai dreptate, e loterie. Sa gasesti medicul bun, sa gasesti momentul prielnic, cu nici prea mult timp inainte de ovulatie dar nici prea putin. Dar ce sa facem? Cu inseminare, avem mai multe sanse de a ramane decat natural, si atunci brusc sansele cresc la 100%.

sensibila sunt de acord cu tine in ceea ce priveste inseminarea. Fara acest procedeu, eu nu eram gravida. Mare inventie, care mie mi-a facut bine, si nu numai mie.

Eu ma duc la dr maine. Conform ovulatiei sunt in 6 sapatmani si 4 zile, dupa ciclu, as avea 7 saptamani. Ma duc sa vad mazarica. Sper sa vada si butonul embrionar ca sa ma mai linistesc. In momentul asta, sunt sigura ca e totul ok, pentru ca mor de somn taoat ziua. astazi am dormit 2 ore dupa-amiaza. Va spun maine ce a mai zis Cezara.

Pupici la viitoare burtici.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Buna seara burticilor si viitoarelor burtici!
Sunt perfect de acord cu Dankutza, moralul conteaza foarte mult. Din nefericire, traim o viata stresanta si chiar daca, aparent nu sunt probleme, sarcinile se lasa mult asteptate, dar din fericire, stiinta a facut multi pasi inainte si ne poate ajuta sa ne implinim visul de a deveni mamici. Daca nu merge cu inseminarea sunt si alte metode, deci putem merge cu incredere spre tinta noastra. Aveti grija de voi si fiti optimiste!

Un pupic dulce pt Dankutza! Ai emotii pt prima intalnire cu bb?

Anca

Mergi la inceput