Condica Salajencelor [90]
Raspunsuri - Pagina 7
dianaiulie2009 spune:
La mine a trecut perioada critica si amu incep sa-mi revin. Joi seara a inceput , vineri a fost apogeul , iar azi m-am simtit mai bine. Vineri am plecat la ora 14 de la munca k nu mai putea sta in sus. Am dat o tura cu colegu in Careefour si in piata si apoi m-am bagat in pat pana azi dimi la 6 cand m-am apucat de cocalit.
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
Da fuse si colegu tau la spovedit si acolo om fi schimbat virusi Ai gatat drobul ? Abia astept sa-l gust maine ca prea laudat a fost ca e mai altfel decat cel normal . Mergeti la Inviere ? |
nu fuse la spovedit,da fuse la tine
l-am terminat azi dimineata.iesi bun de tot
.eu stau de paza langa Matei si colegu doarme dus.e frant.om lua lumina de la vecinii care au mers.
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Bimilit HRISTOS A INVIAT!!!!![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
ADEVARAT CA-NVIAT !
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Bia, ne sunam maine dupa ce ne trezim sa stabilim ce si cum facem ??? |
da da
.abia astept dezmatul si sa vad fetele ,cochetele
.
dianaiulie2009 spune:
Ok, fetelor , am fugit in pat ca ma dor spatele de-nebunesc. Merg sa vad slujba si sa ii astept pe ai mei cu lumina de la biserica si cu Sfintele Pasti !
Sarbatori Fericite !!!
silvana_salajan spune:
Hristos a Inviat!Eu cu Andrei am fost la Inviere si am adus Pasti. Am ramas cu un gust amar in gura slujba nu mai e ce a fost odata. Asa am perceput-o acum, nu stiu chiar asa sucita sunt? Imi pare rau ca nu am stat acasa sa o urmaresc la Tv. Sincer. Doamne iarta-ma!
Bia, io nu stiu de unde luai gripa, bag sama ca se ia din taste. Tu mi-ai transmis-o ieri nuapte ![]()
si
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Hristos a inviat !!!
Va servesc cafelutza aburinda si toate bunataturile pregatite pentru masa de Pasti .
Va doresc o zi insorita si cu multa bunatate alaturi de cei dragi !
silvana_salajan spune:
Adriana, Aadevarat a Inviat!Multam de cafei, ca nu prea o fost vreme de somn azi noapte si dimineata praslea o fost in talpi de la 8
Sarbatori Fericite si insorite tuturor! 
silvana_salajan spune:
Peseu: va servesc cu o felie de pasca, una de tort si un ou vopsit (nu pot spune rosu ca se nimeri de pozai unul portocaliu
)
http://entertainment.webshots.com/photo/2270865350102125681hUYPweHristos a Inviat!

?sa bag scenarita
aveti grija de puii vostri sa nu ia si ei.
HRISTOS A INVIAT!!!!