Condica Salajencelor [90]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

La mine a trecut perioada critica si amu incep sa-mi revin. Joi seara a inceput , vineri a fost apogeul , iar azi m-am simtit mai bine. Vineri am plecat la ora 14 de la munca k nu mai putea sta in sus. Am dat o tura cu colegu in Careefour si in piata si apoi m-am bagat in pat pana azi dimi la 6 cand m-am apucat de cocalit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

mda,nu-i a buna treaba.
acu io cesa va zic? am coleg cu simtome identice ca a lui oti si adriana.io ce sa mai crez?sa bag scenarita sau sa o iau ca e ceva in admosfera?
fetelor refacere rapida .aveti grija de puii vostri sa nu ia si ei.

Da fuse si colegu tau la spovedit si acolo om fi schimbat virusi ???
Ai gatat drobul ? Abia astept sa-l gust maine ca prea laudat a fost ca e mai altfel decat cel normal . Mergeti la Inviere ?

nu fuse la spovedit,da fuse la tine la job.acum am lamurit cum o contactat virusii tai,da a lui oti? de unde?
l-am terminat azi dimineata.iesi bun de tot.
eu stau de paza langa Matei si colegu doarme dus.e frant.om lua lumina de la vecinii care au mers.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bimilit

HRISTOS A INVIAT!!!!

Bimilit - soacra cu DOUA nurori!

ADEVARAT CA-NVIAT !

Mergi la inceput

Bia, ne sunam maine dupa ce ne trezim sa stabilim ce si cum facem ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacezara

Bia, ne sunam maine dupa ce ne trezim sa stabilim ce si cum facem ???

da da.
abia astept dezmatul si sa vad fetele ,cochetele.

Mergi la inceput

Ok, fetelor , am fugit in pat ca ma dor spatele de-nebunesc. Merg sa vad slujba si sa ii astept pe ai mei cu lumina de la biserica si cu Sfintele Pasti !

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Hristos a Inviat!Eu cu Andrei am fost la Inviere si am adus Pasti. Am ramas cu un gust amar in gura slujba nu mai e ce a fost odata. Asa am perceput-o acum, nu stiu chiar asa sucita sunt? Imi pare rau ca nu am stat acasa sa o urmaresc la Tv. Sincer. Doamne iarta-ma! Bia, io nu stiu de unde luai gripa, bag sama ca se ia din taste. Tu mi-ai transmis-o ieri nuapte si Dulciuri

Mergi la inceput

Hristos a inviat !!!

Va servesc cafelutza aburinda si toate bunataturile pregatite pentru masa de Pasti .
Va doresc o zi insorita si cu multa bunatate alaturi de cei dragi !

Mergi la inceput

Adriana, Aadevarat a Inviat!Multam de cafei, ca nu prea o fost vreme de somn azi noapte si dimineata praslea o fost in talpi de la 8 Sarbatori Fericite si insorite tuturor!

Mergi la inceput

Peseu: va servesc cu o felie de pasca, una de tort si un ou vopsit (nu pot spune rosu ca se nimeri de pozai unul portocaliu )http://entertainment.webshots.com/photo/2270865350102125681hUYPweHristos a Inviat!

Mergi la inceput