Condica Salajencelor [90]

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Salutare gagici,
Multam de cafeluta, chiar ca merge!
Azi plecam la noi in sud, sa va spun ca abia astept, nu, nu mai e nevoie!!!
Asadar, vom fi pe drumuri, ne ducem si pe la casuta si sa cumparam pavele, ehe, treaba multa nu asa
Va zic d'acuma SARBATORI FERICITE si sa ne revedem cu bine.
Musai s-o punem de-o 'ntalneala dupa Paste!
Sanatate tuturor

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

giluia, drum buna, shoppingareala placuta si SARBATORI FERICITE!!pupici de maini si multa sanatate lui mamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Giulia, drum bun si Sarbatori fericite! Si noi s-ar putea dupa Pasti, luna asta sa dam o fuga pana la braila
Miha, spor la lucru, ai de scris fata, nici in scoala nu cred ca ai avut atatea de facut intr-un timp asa de scurt.
Adriana, sa ne dai si noua o felie de tort...cred ca o sa fie delicios.
Bia, asa suntem noi, harnice.. Ti-am spus ca mama s-a domnit, acu daca stiu eu sa fac prajituri, ma lasa sa le fac eu si pe ale ei .
Restul fetelor, pe unde umblati? Hai Mihaelelor la raport!
Olim, tu pe unde umbli? Ai reinceput lucru dupa odihma de Paste?
Elvira, Oti, Cami
Lavinia banuiesc ca a reusit sa se mute la casa, si probabil inca nu are net pe acolo de nu a mai dat pe la noi.
Maria, hai mai povesteste de micuta Casia. Cum stati cu colicii?
Stefan spune de azi inca un cuvant. A-PA. De cand ma chinui cu apa asta, de ati sti voi...zicea A, zicea si PA de vreo cateva luni, dar cand voia apa zicea doar Aaa sau mergea si isi lua singur sticla. Si azi dimineata il aud umbland cu sticla prin casa: a-pa, a-pa..si l-am intrebat, va dati seama..acum tot apa apa apa zice.
Va tzuc ma duc sa imi scot ouale din frigider si sa ma apuc de blaturi.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Piscotel
Torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

Mai aveti ?

Diana, soarta m-a trimis aici . L-am cunoscut pe el si l-am urmat.Sa-ti traiasca feciorul.Tare frumos mai e.
Bia, poate imi tragi tzeapa si ma lasi sa ma afum singura pe terasa. ce-ti fac feciorii?
Oti, ce de bunatati stii sa faci.
Mihaela, spor la scoli. am sa incerc sa fac tortul tau.
Giulia, madame de Franta spor la construit casuta
Miha-ha, nu ma cunoaste toata lumea. Pe Diana o stiu de multi ani. Am lucrat impreuna si a tras un chef de pomina . Ce vremuri.... Pe 20 august mergi? Imi fac timp sa te vad, macar sa-ti arunc prajitura daca tot stai la gard
Adriana, ce-ti fac fetele?

Nanaselor mai pun de-o cafea. Sunt cam zombie la ora asta. De maine intru in concediu , dar o tai de acasa . Spor la pregateli

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

serustok

deci in august ne vedem nu?aduc si laptele .piticut iesi in curte cand te scapa ,daca-i musai ii musai n-ai ce face.

Giulia Sarbatori fericite

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

da miki prin 20 .da nunta cand e la sf.lunii parca nu`?no
fetelor eu am zis ca m-oi duce sa stau la gard din partea nasei ,ca se arunca cu prajituri.

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Nunta e in 30 august. Va astept pe toate la gard.Nu stiu daca or fi prajiturile atat de bune ca si ale Otiliei, dar nah..

Cami, cum a trecut ziua fara WC?

Fetelor, va multumesc pt. re-primire

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'na ziua!!!!!!!!!

ce miscari de trupe in zona.
miha,laptele ca laptele, da de guma sa nu uiti, ca io cu oti facem colectii de ambalaje.
miki, pai daca e cu stat la gard viu si eu.
diana, oti, spor la prajiturit.viu la gard si sub balcon poate-mi aruncati si mie ceva.

mihaela spor la invatat si scris.tin pumnii stransi sa scapi usor de examinari.pupici la fete.

Mergi la inceput

Veniti toate la gard

Va doresc Paste fericit.

Eu plec de acasa maine dimineata si ajung luni seara .

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Salut toate fetele!

Pina in momentul de fatza am scapat cu bine fara wc.Aseara am mers la un magazin in apropiere la restroom la ei si acuma, dupa cafea, m-oi tzine pina ajung la lucru.

Eu nu coc nimic, nu gatesc nimic de Paste.Daca o sa vrea colegu sa faca ceva, o sa faca.Daca nu, si asa e bine.Oricum, merem de-acasa duminica, asa ca nu e pentru cine, asa mincare speciala.
De prajituri ma straduiesc sa nu pomenesc, da daca uita colegu de ele!Ca mai nou maninca dulciuri iar.Eugenia isi tot ia, ciocolata umpluta cu lichior, ciocolata cu menta, tot felul de "specialitati" din astea.Si imi mai cere si mie din rezerva de Kindere de la Simleu.

Mihaela, spor la invatat si citit!

Diana, si tie la fel, la blaturi si bafta la rochie!

Giulia, drum bun spre sud!

Bianca, Oti, Mihaelele, Adriana

Ma pregatesc sa ies din casa, v-am pupat pt azi.

Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

- Dr. Seuss

Mergi la inceput