Condica Salajencelor [90]

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Buna dimineata! Poftiti la cafea!Miha asta e o veste nemaipomenita! Felicitari! Pe unde umblati gasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Multam de cafea.

Mihaela, felicitari. da, m-ai inteles bine . imi lipseste mersul la neamuri, la prieteni, masa intinsa, masa stransa. Cand eram acasa nu mai suportam sa merg la ei, sa vin acasa etc...dar aici imi lipseste. ehhh asta e..

Va doresc o zi buna.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

un raport scurt si in graba

suntem relativ bine, sanatosi, frumosi si modesti.
Trebuie sa recunosc ca nu am avut timp nici sa va citesc, imi voi face timp deseara pentru asta. Sper ca sunteti bine toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

salaj

miki asa si la mine daca nu esti acasa parca nici nu-s paste sau craciun . zi normala .
n-avem ce face.

va pup pe toate

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

E august, un mic oras pe malul marii ..., in plin sezon, ploua torential deciteva zile, orasul arata de parca ar fi parasit.Toti au datorii si traiesc din credite.Din fericire vine un rus bogat la un mic hotel cochet. Vrea o camera.Pune o bancnota de 100$ pe masa receptionerului si se duce sa vada camerele.Seful hotelului ia repede bancnota si se duce repede sa plateasca datoriilela macelar.Acesta ia bancnota si se duce repede sa-si plateasca datoria la crescatorulde porci.Acesta la rāndul lui se grabeste sa-si plateasca datoriile la cel ce-ilivreaza furaje pt. porci.Cel cu furajele insfaca bancnota si alearga la prostituata pe care nu o maiplatise demult. In timpurile astea de criza pina si ea ofera servicii pedatorie!Prostituata ia bancnota in mina si se grabeste spre hotel, unde fusese cuclientii ultimele dati si unde ramasese datoare.In acest moment coboara rusul, dupa ce a inspectat camerele, spune ca nici ocamera nu-i place, isi ia bancnota si paraseste orasul.Nimeni nu a cistigat ceva, insa intregul oras traieste acum fara datorii sipriveste optimist in viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti, tare faza ...

Diana, drum bun !

Miha, felicitari pentru job-ul de vara si spor la invatat !

Eu cu amigdalita si laringita. Am fost dimi sa-mi fac exudat faringial, maine voi sti rezultatul. Am fost azi si la dr. si a zis ca sunt nashpa in gat , parca ar fi un drum de tara pe laringele meu si amigdala din partea stanga e prastie. Vad ca nu mai scap de atata boala cata am avut anul asta. Sunt satula pana peste cap. Dar, nu am ce sa fac decat sa merg mai departe si sa sper ca nu voi mai "acapara" nimik. La munca tot asa , mult de lucru , lume multa si speram sa se termine totul odata cu termenul de 24 aprilie cand e ultima zi de preschimbare a certificatelor.
Cam atat din centru Zalaului .

Va pe toate si va doresc usor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Seara buna salajence!

Azi am primit oficial hartia cu oferta de munca, voi lucra intre 20 iulie(imediat ce venim din concediu) si 14 august. Deja am vb cu mama sa se programeze pe insula sa stea cu Silvia. Asa ca pot renunta linistita la banii de bursa si sa nu ma mai incarc cu materii semestrul viitor, ca banii ce ii voi castiga toata luna ce voi lucra in vara, e bursa pe cele 4 luni de scoala. M-am scos, cum se spune .

adriana, imi pare rau sa citesc ca iar esti bolnava...iti doresc sa treaca cat mai repede si sa nu mai primesti altceva.

Oti, misto de tot bancul.

miki, mihaela .

Va doresc usor.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

adriana, multa sanatate!Miha, super fain. Va las cafeaua pregatita.

Mergi la inceput

'mneata! Cafeluta e servita duamnelor.

Mergi la inceput

Ia la raport toata lumea adunarea ca de nu pun pe voi.Alex e treaz de la 6 . O mai atipit un pic, cat mi-am udat florile iar amu e treaz de-a binelea. Si io cu cin' sa povestesc daca voi dormiti toate?

Mergi la inceput