Cauzele opririi din ev.a sarcinii (Leiden+MTHFR) 5

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Luca merci mult. Mi-am notat. Fii tare, mai e putin pana luni.
Profa, tu mai esti si profa de chimie, dc mai bagi o formula chimica pica jos dr tai Eu deja simt ca medicul meu de fam e stanjenit cand vin cu descoperirile mele.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

De astazi iau si FLAVONOID COMPLEX de la GNLD International , bioflavonoizilor le mai zice si vitamina P si uitati ce gasii:
"Bioflavonoids activity has great implications in the treatment of those who suffer from habitual miscarriages, menstrual disorders, and postmenopausal problems. A Cornell University researcher reports some success in using vitamin P to treat women who have a problem with habitual miscarriage. He treated 100 pregnant women who had histories of spontaneous abortion with large doses of both vitamin C and the bioflavonoids. A remarkable 91 percent of his patients were able to carry their babies to term after bioflavonoid therapy. " De www.wellnesspractic.com/pages/vit_Vitamin_P.html" target="_blank">aici
Dar... mai scrie si asta
"Precautions - Those taking medication that affects platelet aggregation (aspirin or warfarin) may have considerations. " Adica? Nu inteleg ce vrea sa spuna. Ce patesc dc iau si thrombo ass?

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Doamne...chiar ca sunt dependenta de forum...!!!Cum m-am trezit,cum fuguta la computer...of,of,mai,mai...
miki,sunt sigura ca e ok sa suplimentezi acum cu bioflavonoide,nu stiu daca e ok si in sarcina,pt. ca ,din cate stiu eu deficitul de vitamine C si P duce la fragilitate vasculara(in trecut era frecventa boala numita scorbut,ce aparea la po****tia cu alimentatie deficitara in vitamine,boala care se manifesta prin sangerari spontane ale gingiilor,ale nasului,etc.avand ca rezultat anemierea puternica.)Deci,daca previne sau opreste sangerarea,logic ar fi sa aiba un efect coagulant,nu?!?Acuma,nu stiu,ca daca sangerarea are loc prin lipsa unor factori de coagulare(ca la hemofilie,de ex) e una,iar daca are loc in urma unei degradari a peretilor vasculari e alta.Ma gandesc totusi ca in cazurile astea,de fragilitate a structurii vaselor,e indicatia pt bioflavonoide.Mai studiem problema,ca doar suntem fete studioase,ce naiba...!Si rezultatele studiilor noastre,le vom comunica domnilor doctori,ok?(Acuma sunt rea...)
la toate fetele,sper sa fie azi vreme faina,ca plecam pe coclauri...

Mergi la inceput

Profa ce m-as face eu fara tine, imi explici mai pe intelesul meu. (app eu nu m-am impacat niciodata cu chimia)
Flavonoizii stiu ca pot inlocui aspirina, asta am citit mai de mult deci e clar ca nu are rol anticoagulant ci ca lucreaza la rezistenta vaselor. O bioloaga din Buc mi-a zis ca nu sunt contraindicati in sarcina dar eu as lua din luna a2-a sau a3-a cate 1/zi (doza rec pe borcan este de 2 capsule/zi). Sa-ti spun ce contine borcanul meu de Flavonoid Complex : extract complex de merisoare (cranbery), pulbere de conopida, extract de ceai verde, pulbere de sfecla, pulberi din :soc,zmeura,afine,extract de struguri, pulbere de grepfruit rosu, extract de citrice amare, extract de coaja de struguri, hesperidin complex, bioflavonoizi din lamaie, vit C, maltodextrina.
Bioloaga mi-a spus ca o capsula echivaleaza cu o portie mare de legume si fructe rosiim deci profitati din plin de fructele care vor apare acum : cirese, visine, zmeura, afine... struguri. Iarna sfecla rosie , fructe congelate si struguri de import ca altceva nu vad ce am putea papa.
Tot nu mi-e clar ce zice acolo "Precautions - Those taking medication that affects platelet aggregation (aspirin or warfarin) may have considerations. "

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

miki,ast cu "platelet aggregation" n-am priceput nici eu ce vrea sa spuna!Ca tratamentul cu bioflavonoide poate sa influenteze agregarea plachetara,si in cazul in care iei heparina sau aspirina trb. sa ai grija?Oare asta vrea sa spuna?!?Mai inainte am cautat si eu dupa""bioflavonoide"si scria in postari ca intr-adevar se recomanda in tromboze,dar si ca se recomanda pt. reducerea sangerarilor uterine,a sangerarilor produse de echimoze,in urma avorturilor spontane(numai ca noi nu am avut avorturi spontane,cu sangerare!),etc.ca potenteaza efectul vitaminei C,etc.Acuma,eu mai stiu ca dr. Zadori la Szeged obisnuieste sa recomande inca de la inceputul stimularii si in prima perioada dupa ET,cate 1 g de Vitamina C,tocmai pt. rolul ei de tonic vascular si antioxidant.Si am vazut la unele fete ca si Uscatescu recomanda.Iar cum bioflavonoidele potenteaza efectul acesteia,nu vad de ce nu ar putea fi luate.Ei,si lasa,ca acusi vin ciresele,si capsunele,si visinele,mmmmm...!!!!.Si imi amintesc ca acum cativa ani imi cam sangerau gingiile,nu spontan,dar f. usor,la spalat pe dinti,la rontait cate ceva,etc,am vb. cu dr. si mi-a zis sa iau vitamina C,si a fost ok,n-am mai avut probl.Cred ca poti sa le iei cu incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

salutare!
a reustit vreuna din voi sa ajunga la dr Uscatescu?
Am fost eu ieri si nu am venit cu o impresie prea buna.
dr este f expeditiva,nu sta la discutii cu nimeni si e pusa numai pe glume proaste ...vocabularul ei lasa mult de dorit.
Pe langa toate astea,mi-a recoltat dimineata la 7 sange asistenta dumneaei(numai cu ea vb, cu dr uscatescu vorbesti dupa-amiaza cand ridici rezultatul),apoi m-am intors la 3 dupa rezultat.cand colo surpriza,imi aud numele,vine si dr sa-mi spuna ca nu are ce sa-mi interpreteze,fiindca nu are analizele mele din sarcina,tot dosarul il vroia.doar atat mi-a spus sa revin cu dosarul si atunci poate trage o concluzie...mai mult nici nu a vrut sa stea de vb cu mine,nici nu apucasem sa-i spun ca am vb cu ea pe mail,ca ea mi-a zis ca nu-mi trebuie decat trimitere de la dr si atat,nu intelegeam de ce-i trebuie sa vada analizele acelea de CMV,toxoplasma,herpes,hiv,papanicolau...
am iesit in curtea spitalului,am stat putin,m-am gandit ce sa fac,totusi pierdusem toata ziua si nu stiam nimic,dr nu ma lamurise in niciun fel,nici macar daca analizele pt SAFL sunt ok sau nu.
m-am intors si am intrat peste ea in cabinet,chit ca ma facea nesimtita sau ca-mi vb urat.i-am explicat cine sunt,ce am patit,ca am vb pe mail si i-am cerut explicatii cu privire la analize.i-am zis ca nu am dosarul la mine fiindca nu stiam ca o sa mi-l ceara,i-am zis eu ca acele analize sunt ok,dar ea o tot tinea una si buna ca trebuie sa le vada pt a stii care sunt urmatorii pasi in investigatii...in fine...analizele facute de ieri la ea,in principiu sunt bune,dar nu s-a putut pronunta in privinta unui diagnostic,trebuie sa revin.
totusi,cand asistenta mi-a recoltat sange m-a intrebat daca mi se formau hematoame in sarcina,daca am varice,daca sarcina s-a oprit in evolutie(raspuns afirmativ),ma face totusi sa cred ca e o probl si ca ar trebui sa mai insist in investigatii.acum nu stiu daca sa merg tot la ea sau nu.am vazut ca practic nu prea ai cu cine sa vb la fundeni,dr nu sta la discutii.
nu stiu,poate am nimerit eu intr-o zi mai proasta...
oricum,daca ajungeti la ea sa va luati toate toate analizele,dosare cu eco din sarcina,absolut tot ce aveti,sa nu patiti ca mine...

Mergi la inceput

Profa cred ca vrea sa spuna ca bioflavonoizii potenteaza efectul aspirinei/heparinei . "platelet aggregation" = agregarea trombocitelor
Edit : Hesperidin din Flavonoid Complex am aflat ca are un rol important in protectia peretilor vasculari si in pastrarea elasticitatii capilare.
Criss85 mie mi s-a spus sa ma duc cu toate anal de trombofilie xeroxate. Imi pare rau ca ai avut o experienta asa urata cu Fundeniul dar nu avem ce face, tb sa inghitim ca sa reusim sa ajungem mamici.Mai du-te intr-o zi la ora 16 cu anal care le-ai facut acum dar si cu dosarul tau.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

buna fetelor,

miki,atasez acusica site-ul despre SPS(hiperagregabilitate plachetara),in care se dau mai multe detalii despre acest sindrom;eu acum sunt pe clexane de 0.6 si placenta are gr II de imbatranire iar clexanul deocamdata le este frica sa mareasca doza;au zic ca mai asteptam sa vada si ma duk pe 8 mai la eco si va mai tin la curent;eu nu ma mai duc la munca ca nu mai pot din cauza lombosciaticei care s-a inrautatit!!!asa ca acuma am mai mult timp la dispozitie!!!

pupici si va tin pumni si ma pt voi!!

http://www.ampath.co.za/Documents/StickyPlatelets.pdf(acesta este site-ul de care vb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

miki,cred ca o sa mai incerc sa-i fac o vizita dnei Uscatescu,poate o prind in toane mai bune.am vb si cu asistenta ei,dna Viorica,si mi-a zis acelasi lucru,sa merg intr-o zi,in jur de ora 4 cand se mai elibereaza si poate sta de vb cu mine,si sa-i fac xeroxuri de pe toate analizele ,inclusiv dosarul din sarcina cu eco.sa-i las toate astea ca dr sa le urmareasca cu atentie si cu siguranta o sa ma cheme sa vedem ce investigatii trebuie facute.
n-a fost din prima,sper ca data viitoare sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Alexutza nu pot deschide link-ul dat de tine, imi lipseste un program din calc cred. In afara de heparina ce altceva ti-a prescris dr Uscatescu? Vitamina C? ...??
Criss 85 eu tot cu d-na Viorica am vb la tel si mi-a spus sa ma duc cu anal xeroxate. Cand ajungi caut-o mai intai pe d-na Viorica, spune-i cine esti si cred ca ea iti va face introducerea la d-na dr Uscatescu. Mult succes si sa ne spui dc ai rezolvat ceva.

DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput