***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***
Raspunsuri - Pagina 6
kokiy spune:
Cred ca fericirea de acu' mi se trage de la 3/4 dintr-o ciucalata
... MB, sa stii ca tot 78 kile am,cu toate ca mananc dupa ora 23.00 cand vin de la job 
Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar 
Bazar pentru Sonia si Andrei 
Si ingerii au nevoie de ajutor ! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
rhoneea spune:
Salut fetili.....
Am cam lipsit de la condica...de citit citesc dar de scris....pur si simplu imi stagneaza neuronu.
Simt o tristete in sufletul meu http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846

Any way...ce sa spun...Aaa a venit Basescu si ne-a vizitat acilea
Cica la al meu sa sun la ambasada sa ma duc sa dau mana cu Basescu
.A fost cea mai buna gluma pe anu asta
Io maine noapte fac cozo si oua.Asta e a doua oara ca am facut si vinerea trecuta pentru catolicii astia doi ai mei.Cu cozo am cam dat-o in bara.Adik nu mi-au crescut,stiu unde am gresit asa ca de data asta vor iesi perfecti.
Dimineata se trezise al meu si toata casa miroasea a cozo de mi-a umplut frigideru numai cu biletele de amor.
Koky frumoasa casa
Va pup pe toate de la a la z 

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kay spune:
http://www.gandul.info/actualitatea/de-ce-nu-mai-aude-sonia-cand-ii-bate-inima.html?3927;4220320
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mihaela77O spune:
bai,eu fug sa fac paturile la kupii si organ...oragan,pleaca maine la servici si kupii,unu terapie,unu se relaxeaza ca este in vacanta...pup you all...
irina..
ce mai face seful ala mic al tau?![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kay spune:
ce dragut, irina ! si io ii pun beletele de amor lu barbatu, da ale mele zic : du gunoiul, te rog
si i le pun in cele mai strategice locuri EVER : in cafetiera, cand ridica ccc capacul ca sa puna apa, pe interiorul laptopului ca sa vada cand il deschide, pe pachetul de tigari in drum spre baie, pe usa de la iesire... poate o vedea omu si ma scapa de mormanul din cos... eu nu servesc ghena pt ca e prea murdar pt finuta si delicata de JE 

************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
rhoneea spune:
Umflatel ce sa faca mama distruge.Asta e jobul lui in casa
Sashutza cum mai e?
Oana apai saracu organ al tau mi-l si imaginez...cu paru balai citind asemenea biletele siropoase 
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kay spune:
no, ca pe clanta i-am pus un gandac de gumilastic galben, sa ii insenineze ziua cand iese pe usa ![]()
si care par balai? te referi la resturile de par balai, nu? 
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
misha71 spune:
Fetili va anunt oficial ca pe 6 mai voi naste! ![]()
Anutzo
fata frumoasa si zbanghie ![]()
kokiyleaso, hirtie inginerica d'aia sa bagi in casa noua
Bai, cum dreak de le dau unora prin cap zaludenii d'astea? 
Kay
bun articolul, insa comentariile m-au lasat cu gura cascata! Cum pot fi unii atit de tzopirlani? 
Rhoneea
, sa mor io daca nu mi s-a parut ca te-am vazut la teveu pe linga Base
Zi-mi ca nu te-ai tuns si te-ai vopsit neagra!!!!!!
Tizo tin pumnii sa fie bine si sa primesti numai vesti bune!
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
rhoneea spune:
Oana,lasa draga ce daca's numa doua fire'n cap,![]()
Da tare mi-ar placea sa am un sotz cu,caracterul tau.A meu e prea romantic...
Mishule asta a cea mai buna veste pe anul 2009

N-am dat mana cu Base
dar am fost pe'aproape
*Miracolul nostru*