Vreau sa fac de Paste un tort diplomat...cred ca reteta Aissei.
Am citit si la toate retetele am vazut ca se foloseste frisca lichida.
Eu am cumparat smantana Dorna 32% grasime.(inainte sa citesc retete)
Ati facut tort diplomat cu smanatana? Iese sau trebuie sa cumpar frisca lichida?
Va multumesc si va doresc spor la bucatarit
E buna si smantana dulce Mirela,doar sa ai grija sa n-o bati foarte mult timp,pentru ca incepe sa se faca unt!Eu fac cu smantana dulce cand il fac montignac!
Si eu tot reteta aissei o fac,doar ca nu pun gelatina in lapte,ci in suc de fructe,iese intotdeauna!
Spor la treaba si sa ne arati ce ti-a iesit!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Super ideea cu gelatina dizolvata in suc de fructe.
Multumesc frumos pentru pont
Valentinag cum e mai bun cu frisca sau cu smanatana?
Mie personal imi place mai mult cu frisca,dar asta pentru ca este mai dulce sau asa mi se pare mie!
Eu folosesc iarna piersici in compot si in ala dizolv gelatina,imi place mult gustul!Vara,cand folosesc fructe proaspete,o dizolv doar in apa!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
mie smantana asta dorna nu mi s-a batut klumea acasa...a trebuit sa pun in ea un plic de frisca praf...altfel...era prea moale...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post