Candida, again!

Candida, again! | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Sunt la un pas de disperare. De vreo 3 ani am candida. Ok, o sa spuneti ca toate avem, dar am o forma care ma scoate din minti. Mancarimi (asa si asa), dar pute (nu scriu miroase...pt ca nu e termenul caracterizant) de ma scoate din minti.

Am luat...de toate. Tratamente tinute ca la carte (simultan cu sotul meu) cu pauze sexuale de fiecare data, igiena ca la carte, cu diete (inteleg ca nu sunt indicate dulciurile si pastele fainoase) cu spalaturi (nu foarte dese) cu bicarbonat si o serie intreaga de ceaiuri, cu antibiograma facuta -sensibila la clotrimazol, cu fiert lenjerie, prosoape etc., cu o lista lunga de tratamente incercate in timpul acesta: Lomexin, Canesten, Flucovim, Diflucan, Clotrimazol, Nizoral, iaurt ...si pot continua, dar nu mi le amintesc oe toate acum.
Diabet nu am si cu toate astea nu cedeaza decat pe perioada tratamentului si maxim 1 saptamana dupa.

Ce sa mai fac???????????? Nu stiu ce sa mai incerc. Recunosc, naturist nu am incercat nimic.

Stiu ca s-a mai discutat, am citit TOT din urma pe tema asta pe DC si pe alte forumuri, dar vad ca la mine nu tine nimic.

Vreun sfat???

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Of,Anca...imi pare rau!Si eu ma tot confrunt cu asa ceva,insa la mine cand dispare,cand apare.Eu deja m-am obisnuit asa tare cu ea,ca ma sperii cand dispare, uneori...
Cineva,o pretenuta din Timisoara,silvana...mi-a povestit o data de aceeasi problema ca a ta.Din cate imi amintesc acum,a spus ca a facut un vaccin,ca exista un vaccin in urma caruia a scapat de pacostea asta.Daca crezi ca te-ar interesa,intra pe subiectul timisorecelor si trimite-i silvanei un pm,poate ea te poate lamuri mai bine.
Multa sanatate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anca Wish

Sunt la un pas de disperare. De vreo 3 ani am candida. Ok, o sa spuneti ca toate avem, dar am o forma care ma scoate din minti. Mancarimi (asa si asa), dar pute (nu scriu miroase...pt ca nu e termenul caracterizant) de ma scoate din minti.

Am luat...de toate. Tratamente tinute ca la carte (simultan cu sotul meu) cu pauze sexuale de fiecare data, igiena ca la carte, cu diete (inteleg ca nu sunt indicate dulciurile si pastele fainoase) cu spalaturi (nu foarte dese) cu bicarbonat si o serie intreaga de ceaiuri, cu antibiograma facuta -sensibila la clotrimazol, cu fiert lenjerie, prosoape etc., cu o lista lunga de tratamente incercate in timpul acesta: Lomexin, Canesten, Flucovim, Diflucan, Clotrimazol, Nizoral, iaurt ...si pot continua, dar nu mi le amintesc oe toate acum.
Diabet nu am si cu toate astea nu cedeaza decat pe perioada tratamentului si maxim 1 saptamana dupa.

Ce sa mai fac???????????? Nu stiu ce sa mai incerc. Recunosc, naturist nu am incercat nimic.

Stiu ca s-a mai discutat, am citit TOT din urma pe tema asta pe DC si pe alte forumuri, dar vad ca la mine nu tine nimic.

Vreun sfat???

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

cu iaurt ai incercat sau cu usturoi? nu e placut ca idee, dar se pare ca ar functiona, mie doctorita mea mi-a recomandat. iar aici se practica pe scara larga usturoiul/

ps: cred ca trebuia sa postezi in alta sectiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fir-ar sa fie, am postat la o sectiune gresita. Nu divortez din cauza asta cu siguranta!

Ana, cica vaccinul nu se mai fabrica.

Cristoiu, cu usturoi chiar nu am incercat si nici nu stiu daca l-as incerca.

Rog frumos un moderator sa-mi mute subiectul la Femina intim. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Anca muahhh !
Exista tratament homeopat cu Chandida Albicans (are exact denumirea ciupercii) sau Monilia Albicans. Dilutiile sunt relative (incep de la 5 - cea mai puternica - si se termina la M - cea mai slaba), nu pot sa-ti recomand, poate ca un homeopat ar putea sa te lumineze.
Ce mai pot sa-ti spun: fara cafea, tigari si MENTA. Deci fara pasta de dinti mentolata, guma, tictac mentolat etc.
Eu folosesc acest tratament la Razvan, dupa fiecare antibiotic, face candidoza bucala. Si merge. Plus ca eu dau 1 miliard de bile albe homeopatiei, mi-a adus copilul la lumina!!!
Si sunt si ieftine... Fie d ela Boiron, fie de la Plantextrakt fie din Bucuresti de la Farmedica (au lab propriu).
Numai bine!

Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

am gugalit si io ...
si am citit ca probioticele pot ajuta: cum ar fi varza murata, pentru ca cc contine Lactobacillus acidophilus. in plus ceapa, usturoi si ceai de pelin ... si ar mai fi, am gasit cure intregi, daca sunteti interesate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ano, is pe tzava
Anca, vaccinu se numeste Imunostimulent cu candidina si il face Institutul Cantacuzino, iti dau detalii ca poate nu vorbim de acelasi vaccin, ultima data cand l-am facut, acum 2 ani inainte sa plec din tara, costa in jur de 75.000 vechi. Pentru mine vaccinu a fost o minune

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Si eu am avut mult timp candida si din nefericire a luat si sotul si inebuneam amandoi incearca cu ceai de musetel ft concentrat si in fiecare seara spalate si vainal si extern dar vaginal sa stii ca nu e recomandat decat 2-3 ori pe sapt asa ca 2 e suficient vaginal dar extern in fiecare seara si spalate pana iti trece.dupa ce teai spalat nu te sterge lasa sa intre in piele.la noi afunctionat.

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 7 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Multumesc Silvana!Poate Anca va dori sa afle detalii...insa pana una alta,trimite-mi si mie un mail cu detalii,te rog,sa aflu cum pot ajunge in posesia lui si ce pasi trebuie sa urmez pentru a-l obtine si face.Te pup,draga mea!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana68

Multumesc Silvana!Poate Anca va dori sa afle detalii...insa pana una alta,trimite-mi si mie un mail cu detalii,te rog,sa aflu cum pot ajunge in posesia lui si ce pasi trebuie sa urmez pentru a-l obtine si face.Te pup,draga mea!

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Io zic sa pui aici toate detaliile cu vaccinul , mai sunt si altii in marea oala a candidei!
Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Silvana, de acelasi vaccin vorbim. Acum vreo cateva luni am vb cu o tanti de la cantacuzino si mi-a zis ca nu se mai fabrica. Daca stii tu mai multe date sa-mi dai in legatura cu procurarea lui, ti-as fi recunoscatoare. De exemplu, ti-a trebuit reteta de la medicul ginecolog, sotul tau s-a tratat in vreun fel?

Astery, asta e tot ce nu am incercat. Cred ca e mai virulenta in anotimpurile cand sistemul imunitar e mai scazut. Am citit ca are legatura si cu asta. O sa ma interesez de un medic homeopat. La Farmedica gasesc si tratamentul asta homeopat?

Katyuscha21, la mine nu a avut niciun efect ceaiul de musetel..

Adela, se papa multa varza, mult usturoi si multa ceapa...banuiesc, nu? Am incercat ceaiul de pelin. La fel, fara rezultat!

Mergi la inceput