*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stii vorba aia, cum o vrea Dumnezeu!..dar nu e 'acea' perioada, suntem destul de safe, zic eu..
ma duc si eu sa aspir casoiul cu copilul calare pe aspirator, ca altfel nu-i chip

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata!
sunt cu in sus...Eram asa bucuroasa ca m-am trezit inaintea Iuliei si am pacalit-o dandu-i Augmentinul semiadormita si mi l-a primit pe tot IN SFARSIT...si apoi 270 de lapte...Si apoi s-a trezit vesela si fara febra...Ei, intr-un "frumos" accces de tuse a varsat improscand tot-asternut, hainutele, strutzul de plus nelipsit de langa ea, salteaua prin imbibare Uf, m-au cam epuizat zilele astea (desi sigur, Doamne fereste de mai rau).
Sa caut reteta aia cu stevie de pe Bucataras, ca mi-a adus al meu o tona de stevie. Pana si sa fac o mancare e greu ca bietul copil e deja super plictisit in casa, nu mai stiu ce sa inventez ca sa ii captez atentia. N-am nici macar vopsea de oua ca am uitat sa-i zic ieri randunoiului sa-mi ia si acum sunt blocata in casa.
Ramo...sa stii ca exact asa e si imaginea mea despre casa ta, cum a zis Gecko: Casa Poporului pe putin, cu cate ai avut de sters, aspirat, curatat si spalat
Mimo, desi e tarziu, zic si eu un DA din toata inima costumatiei-absolut superbe, superbe!! Cat despre cele 3 parti ale corpului, eu intelesesem ca e obligatoriu sa le stie pe propriul corp pana la 18 luni, nu pe papusa...Oricum, azi o iau din nou la repetat
Azi noapte am visat-o mergand singura Poate si de-aia sunt cu in sus ca vad ca nu merge
Mai, Luny, mai...in Saptamana Mare, mey?...Nazdravanilor!
Revin...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE CUSCRULUI!
SA-TI TRAIASCA SOTUL,CUSCRA!

P.S.Diferenta de indemnizatie + indemnizatia marita cica ar veni abia din mai incolo.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)[/teal]

Mergi la inceput

Naty, noi nu suntem asa bisericosi, si credem ca credinta in Dumnezeu e dincolo de cele lumesti,preoti, biserici, e in suflet si in felul tau de a fi, ca om...inevitabil, nu esti mai bun si mai drept doar daca in Saptamana Mare nu faci aia sau ailalta, sau daca tii post negru, toate s-au iertat, si apoi dupa Paste le comiti sistematic...acum, fiecare cum simte..a, si nu consider un pacat atata timp cat nu e preacurvesti, nu inseli, ci doar un lucru firesc alaturi de omul iubit..ma rog, asta e parerea mea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Gecko AMR 12 zile!! hai ca te iau si pe tine daca vrei!

am o stare de kkao.. tre sa imi vina CM deci sunt in plin PMS.. mai si inainte parca nu ma iritam asa ca acum... cred ca nici tzatzaiala de noapte nu o mai suport si contribuie si asta la starea mea nasoala..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Mihutza, cum mai e noaptea? cat de des suge?..la noi, in ultimul timp, cred ca nu e de supt ci doar sa ma stie langa el..nu-l mai pot muta in patut pana nu e lemn adormit, altfel se trezeste si urla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Clau,cum te simti cu logest?Am inceput si eu sa iau si in zilele 15-19 am tot avut o chestie maronie..In prospect spune ca pot aparea reactii in primele luni,asa ca nu m-am ingrijorat.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)[/teal]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela eu de la Logest nu am avut nimic. Am luat ani de zile inainte de sarcina, si le-am reluat si acum.
Stiu ca in prospect sunt insiruite o serie de manifestari, dar eu nu am avut nici una. Daca te "incadrezi" in prospect, cred ca e OK.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Stela, si eu, ma simt super cu logest, adik nu simt nimic! Dar in prima luna am avut si eu sangerari intermenstruale, ma cam saturasem, dar stiam ca este normal. Dupa prima luna totul s-a reglat si acum nici nu le simt...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata neata neata (de trei ori , ma pregatesc ca poate ma intreaba azi baiatul )
Ia sa lamuresc eu niste treburi pe-aici, ca vad ca unii sunt vigilenti rau (gecko)
1. Daca tu faci o fetita si se accepta nasi ortodocsi, eu promit sa o botez fara nicio discutie Na, sa mai glumesti cu mine alta data
2.Rochita are 35 de cm ca am masurat-o Copilul va avea vreo 60 ...in principiu e ok desi cum tin ei piciorusele stranse s-ar putea sa para mare...dar daca o sa doarma si o sa-i atarne picioarele o sa-i fie buna
3. L-ai prins si pe vecinu' , esti tare Apartamentul modest este pe numele prietenei sale iar el locuieste efectiv la ea de vreo trei ani...deci e treba serioasa Presupun ca daca se hotaraste s-o ia, se vor muta la vila dumnealui daca o avea asa ceva
4. E ffff contraversat subiectul cu fluorul...voi cauta si eu un link unde am citit ca fluorul in exces (iar excesul e greu de controlat) face ravagii Apa noastra de la robinet e buna dar dupa fierbere, pentru ca tevile toate sunt ruginite si murdare iar la statia de epurare am auzit ca e dezastru Eu gatesc cu apa de la robinet dar beau de la sticla (iar apa plata e si ea fluorurata cred ca scrie pe sticla FLUORURI ....0,02 mg/l)
Si acum pentru vecina care trage cu ochiul la parchetul patat :
Nu e patat draga vecina , dar eu n-am covoare (aviz hotilor care citesc ) si pana sa apara in peisaj domnisorul "linge tot" eu nu descaltam musafirii (nici acum nu-mi place acest obicei, dar n-am incotro o vreme) iar in zonele de trafic intens a sarit lacul ...in realitate nu arata asa rau, dar in lumina blitzului da...bine in realitate si eu arat mult mai bine, blitzul asta tztztztz ...Asa ca am hotarat sa mai asteptam o vreme, sa harjaie Vladutz masinutele, sa scrie cu creta, sa verse ce are de varsat si sa coloreze ce are de colorat...si apoi renovam iar Pana atunci , ramane cum am stabilit

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput