*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Luny de obicei cam 3-4 ori.. dar oricum cred ca o face si ca sa ma simta aproape..si la fel are momente cand daca o mut la ea in patut se trezeste si plange..
oricum daca pana acum nu eram hotarata, acum cam vreau sa o intarc.. numai ca nu prea stiu cum sa procedez, cum ar fi mai bine..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!
Azi mergem la vaccin si am emotii, ca de fiecare data.

Gecko, serbarea fetelor a fost foarte draguta si...mobilizatoare pt fii-mea.
Ea face dansuri doar de 2 luni, e incepatoare, iar acum i-a vazut pe cei avansati, vicecampioni europeni si a decretat ca asa vrea sa ajunga si ea. Sa vedem cat o va tine.
O "mostra" din dansul fetelor este aici

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Naty, noi nu suntem asa bisericosi, si credem ca credinta in Dumnezeu e dincolo de cele lumesti,preoti, biserici, e in suflet si in felul tau de a fi, ca om...inevitabil, nu esti mai bun si mai drept doar daca in Saptamana Mare nu faci aia sau ailalta, sau daca tii post negru, toate s-au iertat, si apoi dupa Paste le comiti sistematic...acum, fiecare cum simte..a, si nu consider un pacat atata timp cat nu e preacurvesti, nu inseli, ci doar un lucru firesc alaturi de omul iubit..ma rog, asta e parerea mea...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Si eu la fel. La "acel capitol" nu am tinut post niciodata. Vorba Ancai, nu preacurvesti. Credem amandoi in Dumnezeu, si bunicul meu si bunicul randunoiului au fost preoti, dar cred ca Dumnezeu e in sufletul omului, nu in regulile bisericesti. Le respect si pe alea, dar cu masura.

Am niste prieteni care vor sa ramana insarcinati, dar acum nu, ca e postul Craciunului, acum nu, ca e postul Pastelui, acum nu ca e postul Sfintei Marii. Intre toate posturile, menstruatie si ovulatie, de ani de zile nu se intampla nimic. Acum nu zic ca nu o fi alta cauza, dar prima conditie ar fi sa "prestezi"

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Muffy mananca ff prost de cateva zile..ieri mai nimic..azi mi-a refuzat fructele..abia a luat cativa dumicati de paine cu branza cu smantana, am avut in casa una Tnuva, ff gustoasa altfel..parca vad ca iar sare pranzul..ieri nu a papat decat 4 lingurite si tot atat seara..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Neata!!!

Ea face dansuri doar de 2 luni, e incepatoare, iar acum i-a vazut pe cei avansati, vicecampioni europeni si a decretat ca asa vrea sa ajunga si ea. Sa vedem cat o va tine.

PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA

tinem pumnii sa treaca repede vaccinul si sa nu doara
si noi maine tragem vaccinul antigripal...ca la ce caine ploua e asta micu cand raceste baremi pt 10% protectie tot il fac.

Felicitari dansatoarei...sa devina campioana ca vad ca pasii ii merg bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Neata!!!

PARTY 1 AN

Bafta la vaccin!
Dulcele micile dansatoare! Pai sa o tina tot asa!

Mergi la inceput

kya tare faza cu conceptia unui bebe! ma bucur ca mai sunt si alte persoane pe aceeasi lungime cu noi!
cami ce dragute fetele dansatoare, succes, tot inainte!

Mergi la inceput

Siiii... mai vroiam sa spun ca am gasit pantofi si sandale pentru copil la Humanic, la reducere.
I-am luat niste sandalute de vara, foarte dulci, cu 39 de lei, si pantofi (de printesa ) cu 69 de lei. Mai erau multe si pentru baietei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Iulia de atata plictiseala in casa a ajuns in final la sifonierul meu...care are usi glisante...deci alte usi...si acum se joaca cu ele si deja a inceput sa scoata de acolo...tragea de o rochie de seara...
Luny, Kya, mai, n-am dat cu parul si acum chiar imi pare rau ca nu mi-am tinut gura, sincer!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihutza11

Luny de obicei cam 3-4 ori.. dar oricum cred ca o face si ca sa ma simta aproape..si la fel are momente cand daca o mut la ea in patut se trezeste si plange..
oricum daca pana acum nu eram hotarata, acum cam vreau sa o intarc.. numai ca nu prea stiu cum sa procedez, cum ar fi mai bine..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

daca iti primeste bibe, sau canita si bea formula, si daca reuseste sa stea fara tine 2-3 ore, si daca nu trage de tine non stop prin casa,e simplu..la noi astea nu merg, sunt nevoita sa-l duc la mama o perioada..

Mergi la inceput