*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 10
mihutza11 spune:
Luny de obicei cam 3-4 ori.. dar oricum cred ca o face si ca sa ma simta aproape..si la fel are momente cand daca o mut la ea in patut se trezeste si plange..
oricum daca pana acum nu eram hotarata, acum cam vreau sa o intarc.. numai ca nu prea stiu cum sa procedez, cum ar fi mai bine..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
cami33 spune:
Neata!!!
Azi mergem la vaccin si am emotii, ca de fiecare data
.
Gecko, serbarea fetelor a fost foarte draguta si...mobilizatoare pt fii-mea
.
Ea face dansuri doar de 2 luni, e incepatoare, iar acum i-a vazut pe cei avansati, vicecampioni europeni si a decretat ca asa vrea sa ajunga si ea
. Sa vedem cat o va tine
.
O "mostra" din dansul fetelor este aici![]()
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
PARTY 1 AN
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Naty, noi nu suntem asa bisericosi, si credem ca credinta in Dumnezeu e dincolo de cele lumesti,preoti, biserici, e in suflet si in felul tau de a fi, ca om...inevitabil, nu esti mai bun si mai drept doar daca in Saptamana Mare nu faci aia sau ailalta, sau daca tii post negru, toate s-au iertat, si apoi dupa Paste le comiti sistematic...acum, fiecare cum simte..a, si nu consider un pacat atata timp cat nu e preacurvesti Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Si eu la fel. La "acel capitol" nu am tinut post niciodata. Vorba Ancai, nu preacurvesti. Credem amandoi in Dumnezeu, si bunicul meu si bunicul randunoiului au fost preoti, dar cred ca Dumnezeu e in sufletul omului, nu in regulile bisericesti. Le respect si pe alea, dar cu masura.
Am niste prieteni care vor sa ramana insarcinati, dar acum nu, ca e postul Craciunului, acum nu, ca e postul Pastelui, acum nu ca e postul Sfintei Marii. Intre toate posturile, menstruatie si ovulatie, de ani de zile nu se intampla nimic. Acum nu zic ca nu o fi alta cauza, dar prima conditie ar fi sa "prestezi"
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Muffy mananca ff prost de cateva zile..ieri mai nimic..azi mi-a refuzat fructele..abia a luat cativa dumicati de paine cu branza cu smantana, am avut in casa una Tnuva, ff gustoasa altfel..parca vad ca iar sare pranzul..ieri nu a papat decat 4 lingurite si tot atat seara..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gecko spune:
| citat din mesajul lui cami33 Neata!!! Azi mergem la vaccin si am emotii, ca de fiecare data .Gecko, serbarea fetelor a fost foarte draguta si...mobilizatoare pt fii-mea Ea face dansuri doar de 2 luni, e incepatoare, iar acum i-a vazut pe cei avansati, vicecampioni europeni si a decretat ca asa vrea sa ajunga si ea .O "mostra" din dansul fetelor este aici Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) PARTY 1 AN www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
tinem pumnii sa treaca repede vaccinul si sa nu doara

si noi maine tragem vaccinul antigripal...ca la ce caine ploua e asta micu cand raceste baremi pt 10% protectie tot il fac.
Felicitari dansatoarei
...sa devina campioana ca vad ca pasii ii merg bine
Kya spune:
| citat din mesajul lui cami33 Neata!!! Azi mergem la vaccin si am emotii, ca de fiecare data .Gecko, serbarea fetelor a fost foarte draguta si...mobilizatoare pt fii-mea Ea face dansuri doar de 2 luni, e incepatoare, iar acum i-a vazut pe cei avansati, vicecampioni europeni si a decretat ca asa vrea sa ajunga si ea .O "mostra" din dansul fetelor este aici Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) PARTY 1 AN www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi |
Bafta la vaccin!
Dulcele micile dansatoare!
Pai sa o tina tot asa!Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
kya tare faza cu conceptia unui bebe!
ma bucur ca mai sunt si alte persoane pe aceeasi lungime cu noi!![]()
cami ce dragute fetele dansatoare, succes, tot inainte!
Iubirea mea,
Kya spune:
Siiii... mai vroiam sa spun ca am gasit pantofi si sandale pentru copil la Humanic, la reducere.
I-am luat niste sandalute de vara, foarte dulci, cu 39 de lei, si pantofi (de printesa
) cu 69 de lei. Mai erau multe si pentru baietei.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
natynic spune:
Iulia de atata plictiseala in casa a ajuns in final la sifonierul meu...care are usi glisante...deci alte usi...si acum se joaca cu ele si deja a inceput sa scoata de acolo...tragea de o rochie de seara
...
Luny, Kya, mai, n-am dat cu parul si acum chiar imi pare rau ca nu mi-am tinut gura, sincer!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
| citat din mesajul lui mihutza11 Luny de obicei cam 3-4 ori.. dar oricum cred ca o face si ca sa ma simta aproape..si la fel are momente cand daca o mut la ea in patut se trezeste si plange.. oricum daca pana acum nu eram hotarata, acum cam vreau sa o intarc.. numai ca nu prea stiu cum sa procedez, cum ar fi mai bine.. Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008Pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara |
daca iti primeste bibe, sau canita si bea formula, si daca reuseste sa stea fara tine 2-3 ore, si daca nu trage de tine non stop prin casa,e simplu

Iubirea mea,