Regasiri(33)
Raspunsuri - Pagina 9
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dbunny Dodo ti-am admirat puiutii. sa-ti traiasca ca-s tare frumosi.Goblenurile le faci tu? |
Da,eu lucrez goblenurile
Roxana
din pacate stiu ca ai dreptate,cresc repede.Ieri am fost la cantar avem:4100g si 51cm lungime
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
roxana c. spune:
Incepusem sa scriu si mi s-a blocat rahatul asta de calculator[bang
Ank, aiurea rau cu criza asta, oare cand va fi totul ca inainte ? Nu mai ma gandesc ca am butoiul aici, langa mine si sar imediat in el.
Dastefa, i-a placut Oanei cel mai mult Suceava, apoi Iasiul. Spunea ca i-a plimbat prin Iasi vreo 3 ore, ca-l stie foarte bine
. Ca sa nu va mai spun ca are ea ce are cu telefonul, uita mereu sa-l incarce si atunci cand o face asculta muzica pe el, astfel ca sambata l-a incarcat iar duminica, pe drum, nu mai avea curent in el
si trebuia sa vorbeasca cu bunica-su ca sa se intalneasca in Bacau. Noroc cu diriginta care e foarte de treaba si cu colegii, ca dadea bip de pe telefoanele lor si o sunam eu, le-am dat si lui socra-miu nr lor de-l zapacisem pe saracul om. Pana la urma s-a intalnit cu el si a ajuns cu bine si acasa, foarte incantati, va dati seama ca numai chef de scoala n-a avut ieri
, si a ascultat-o la tehnologie, a luat 10, m-am mirat, sincer. Era vorba sa dea lucrare dar a vorbit diriginta cu profesoara si i-a amanat o saptamana, dar nu s-a sfiit sa-i asculte in schimb.
Mayaione, n-am putut sa ma uit la poze, imi apare ecranul negru si undeva in stanga scrie ceva de genul...poze Mayaione. Atat, posibil sa fie din cauza calculatorului, ma uit iar de acasa.
Dolores, bine ca acum e bine David, cand mai pui poze? Nepotica ce-ti mai face, cat are?
Dbunny, din cauza ta am inceput sa caut biciclete
, nu ma arunc la cele scumpe ca nu stam bine cu banii, dar una care sa-l tina 2 ani acolo....mai mult nu vreau, ma duc prin centru sa caut cand plec de aici. Si cred ca voi face un drum si pana la un en gros unde sunt preturi bune.
Deci trebuie sa strig catalogul, da?
Pai hai s-o facem:
Angiiiiiii, unde esti?
Kokoooo, tu nu mai spui nimic?
Mirooooo ,Dodo, va inteleg ca nu prea aveti timp, dar macar asa....2 cuvintele.
Am uitat pe cineva?
Trimit sa nu pierd.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxana c. Dbunny, din cauza ta am inceput sa caut biciclete |
Eu am luat-o din Carrefour la 49€. era una la 39 dragutica rosie, dar a ramas doar una si si aia defecta. O sa-l tina 2-3 ani precis; acu e dat sezutul jos cu totului, si are roti ajutatoare. La anu urcam sezutul si luam jos rotitele.
Am vrut sa te intreb...voi cum stati cu scosu pampersului? ati inceput? daca da, cum? ca eu nu stiou de unde sa apuc taurul...daca tot raman acasa ma apuc de treaba...presimt c-o sa stau cu mopu-n mana 2 luni
Dbunny si
Danielwww.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
Am trimis niste idei de lucru manual pt pici pe mailul comun(Miro, m-am gandit la tine cand le-am gasit
si la Kara...daca mai aveti timp)
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Adaug poze in continuare, pe acelasi link...Roxana trebuie sa astepti putin pana se incarca, apoi apar.
Dbunny asa imi place mie intre doi![]()
![]()
. Glumesc! Sotul e cel cu tricoul albastru.
Mirona spune:
saluti si de la noi,
azi implinim o luna - la mai multe puiul meu. 
raspund si eu repede la intrebari cat il alaptez (deci scriu cu o singura mana
) ca apoi vrem sa plecam putin pe afara.
Dbunny vazut filmul. Tare Dani al tau.
tnx pentru cele trimise pe mailul comun, nu am ajunj inca sa ma uit - dar o voi face negresit. Am reluat de vre-o saptamana activitatile cu Kara - spre bucuria ei si disperarea lui ta-su care spera sa mai arunce din "prostiile" mele.
Am realizat doar trei fluturasi - vre-o 2-3 picturi si ceva forme din plastelina, dar copilul e fericit.
La taiatul unghilor sta fara probleme - dar asta am mai spus-o.
Scaunul de masa nu-l mai folosim de foarte multa vreme, l-am impachetat si il asteapta pe Raul.
Cu pampersul stam binisor. Nu mai purtam peste zi - nici macar la somnul de pranz. Ideea e sa o urmarim sa faca pisu inainte de somn- si astfel nu se intampla accidente. ![]()
KK nu face decat in pampi si din picioare, pisu am reusit sa-l transferam de la olita la reductor sau la tufis daca suntem pe afara si ii trebuie musai. De fiecare data cand striga "mama pisu" replica mea e "esti sigura ca-l faci?" pentru ca s-a intamplat de fff multe ori sa ma pacaleasca si sa facem un drum degeaba la buda.
altceva despre noi:
Raul e ok si creste vazand cu ochii. Ii dau in continuare completare daca simt ca e nevoie, azi vreau sa-l cantaresc si masor.
Karina "ä facut o tzenta (fenta) si s-a lovit la putzulica".
A fost jale mare pana m-a lasat sa ma uit, pana am reusit sa pun rema - pana s-a convins ca e save sa faca primul pisu. Of of - jale mare.
gata - ii deja la a doua tzatza. nu va mai spun ca am imprumutat de la Flore sling-ul ei de mai bine de 3 saptamani si inca nu am carat copilul in el. Caut info pe net ca bezmetica, info cum sa-l asez in el - singura nu reusesc sa-l pun, asistata n-am de cine sa fiu- ca am numai panicati in jurul meu - ba ca e prea mic, ba ca uite cum ii sta capul, ba ca-s dusa cu capul si chinui copilul si alte variatiuni pe aceeasi tema.
Azi vreau sa incerc din nou. Uerati-mi toate cele.
va pup pe toate si mai revin io cand mai pot. 
dastefa spune:
salut
am si eu o intrebate
au invatat copii vostri sa scuipe pasta de dinti? La noi nici o sansa nici macar intentie de a scuipa
Dbunny si mie mi-a placut mult Dani pe bicicleta.
Noi o avem inca pe cea de copii mici cu tavita pt picioare si maner de impins.Am considerat noi ca avem fata mare si am scos tavita si am si aruncat-o
.Dar Daria nu are chef nici macar sa tina picioarele pe pedale cand o imping eu Asa ca a noastra sta ca obiect de decor pe aici prin curte
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
Mirona spune:
am reusit sa iesim cu sling-ul. yupiiiii!!!!
ma doare spatele de mor - ceea ce rezulta ca ori nu l-am pus eu bine - ori am fost prea incordata si asta e rezultatul.
am cules numai priviri admirative din toate directile - nimeni nu a mai vazut asa ceva - naspa de inapoiati mai suntem, zau asa.
dastefa - noi ne spalam impreuna pe dinti - deci ea vede procesul de spalare la mine si vrea si ea sa scuipe - panaacum insa nu a reusit. Am incercat sa o invat cu apa - luam eu in causul palmei si ii dadeam ei in gurita ca apoi sa scuipe - a incercat de cateva ori pana s-a innecat usor cu acea apa - asa ca s-a speriat si am amanat si noi invatarea scuipatului.
Deocamdata inghitim padta la greu. No ... sa-i fie de bine ... om invata si noi odata si odata sa scuipam. ![]()
va pupam
dastefa spune:
Miro ce-i ala sling?pune si o poza sa nu mor proasta.Poate am mai vazut dar nu il stiu dupa denumire
eu cica lucrez-fac proiecte pt inspectia de vineri.Abia astept sa scap sa ma apuc cu drag si spor de smotru mai ales ca abia au plecat meseriasii asa ca ma asteapta treaba berechet.V-am spus ca ma bate un gand sa pictez ceva pe peretii camerii lui Daria?.am gasit ceva ionformatii pe net dar nu stiu daca sa ma risc ca talent -ioc
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
dolores spune:
dastefa, david nu numai ca scuipa pasta de dinti, dar mai scuipa si asa..ca baietzii, stii tu :)
roxi, promit ca pun poze cu puiul de om
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Experienta este cel mai dur profesor,pentru ca mai intai iti da testul si apoi iti spune care este lectia"