Regasiri(33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

carla -am ramas cu o restanta de dumineca
si eu am o colega nesuferita,dar nu chiar in stilul celui de care ne-ai povestit.Noi ceilalti nu ca ne-am vorbit dar am ajuns sa o izolam ,cand apare intr-un colt incepem sa disparem elegant in cel mai scurt timp posibil.
Poate ca intr-o firma particulara de un personaj de asta nedorit si complet ineficient(cum e cazul colegei mele)se debaraseaza sefii dar ea si-a ocupat postul prin transfer si nu putem scapa de ea.Acum e in concediu medical si tocmai ne-am enervat cu totii cand am afla ca in loc sa predea romana ea discuta cu elevii ce se intampla prin cancelarie.
Oricum cand te-ai procopsit cu un astfel de personaj de care n-ai cum sa scapi singura solutie e sa va aliati toti impotriva lui.Poate ca suna a razboi dar daca nu vrei sa pleci trebuie sa te aperi cumva.

maya la inceputul anului am mers la o colega la gradinita.Acolo era o fetita de vreo 5 ani f eleganta ,se detasa net de toti cei din jurul ei.Am crezut ca e ceva special in acea zi dar nu ,era o zi obisnuita.Fetita respectiva nu accepta sa se imbrace decat in fusta chiar si cand e f frig.Odata maica-sa a obligat-o sa se imbrace in pantaloni.In acea zi a refuzat orice activitate,nu s-a miscat de pe scaun si a facut chiar pe ea.Si n-a mai incercat maicasa inca odata.
poate si Ana e o feminista convinsa.Poate ii mai gasesti vreo fusta identica cu cea preferata sa poti si tu s-o mai speli

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dastefa si iarna tot in fustita, chinul de pe lume, nu am ce sa-i fac. O mai conving uneori sa puna pantalon, ii zic ca mergem la pescuit sau la aruncat cu pietre in lac si trebuie pantalon ca altfel sare broasca pe picior si se lipeste etc. Dar de cele mai multe ori nu tine nicio poveste, vrea fustita si atat, accepta si broaste, vrajitoare, gandaci orice inventez pe picioarele ei "mami sunt prietenii mei si nu mi-e frica". Ce sa-i mai zic in cazul asta decat ok.
Am certat-o acum doua zile si imi zice asa incruntata "sa stii ca nu mai esti mami meu, esti un monstru". Daca se supara pe noi si o intrebam ceva ne zice "nu vedeti ca sunt prea ocupata sa raspund?". O intreb aseara de ce l-a ciupit pe prietenul ei, Patrick, si raspuns "degeaba". Nu stiu de unde le invata pe toate, dar ma oftic ca uit multe, si de cand zic ca o sa notez, o sa pun un carnetel si pix la indemana.
"Mami m-a certat tati si m-a durut rau, foarte rau sa stii" si o intreb "cum mami te-a durut, te-a batut sau doar te-a certat" si zice "m-a certat dar foarte rau ma doare inima"=)). Si spre final zice suspinand teatral "vai de mine, ma doare f rau si capul, mami nu mai ai bobo sa treaca?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu is gripata, da-mi revin eu in cateva zile. Mi-a adus-o Dani..sambata seara si duminica a fost el cam abatut, somnoros, fara chef de papa, dar cum el a fost vaccinat in octombrie...el duce bolile in picioare. Eu is ferfenita

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny ai grija cu gripa asta!
Fetelor pe unde alergati de nu prea mai activati?
Eu sunt f revoltata ca cei de la scara vecina au dat acordul si se monteaza ditai antena GSM. Nu inteleg cum pot oamenii sa-si vanda asa usor sanatatea. Nu mai zic de noi cat ma gandesc la copilasii astia micuti, sa-i expui pt niste amarati de bani la asemenea radiatii. Nu stiu pe unde sa mai intreb cat de tare vom fi noi afectati, eu fiind la ultimul etaj. Au incercat intai la noi anul trecut, dar am reusit sa conving vecinii de efectele nocive si nu au avut sanse, le-am mai zis si celor de la scara vecina si anul trecut ziceau ca nu vor monta nici ei, se pare insa ca lipsa banilor cauzata de criza e mai importanta decat propria sanatate. Ce este suparator ca daca le zicem acum ceva cica ne ofticam ca nu au montat-o la noi. Doamne Dumnezeule, adik m-am luptat atat sa nu o monteze si acu ma oftic, ce-o fi in capul lor atat de mic si ingust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

fetelor, fac bagaje ! urati-mi sa fie totul bine. am inima cat un purice ptr ce ne asteapta si ptr ce las acasa .....

D

Mergi la inceput

buna dimineata si poftiti la

pe unde sarbatoriti azi?
noi nu avem nici un chef de serbatorit.Suntem in canal cu banii, cu sperantele asa ca azi sarbatorim prin munca

Ank ce mai faci?Dar salariul minim despre care vorbesti va fi doar pe cartea de munca nu si in mana,nu?Mai stiu si eu cazuri in care au mers sa se angajeze si cand au aflat ca au studii superioare i-au refuzat(daca aveau studii medii ii angajau .Sa treci cu bine peste ac momente urate

Danita numai bine,sa veniti refacuti si sa te poti bucura de zilele de concediu

Miro,Dodo vazut poze cu puii mici-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neata si de la noi,

pe aici si pe nicaieri.
suntem din nou doar noi 4 si e super.

despre noi - suntem ok. Kara mai are cateodata accese de furie, tipa si maraie - dar la noi - pe Raul il iubeste mult si-l apara de tot din jur.
De ex il pun pe masa de infasat si ea e cu scaunelul ei din baie langa masa sa-l poata atinge, sa-i poata canta si sa-l poata alina.
Anume ii las singuri si plec pana la baie, sau in bucatarie.
Mami - ai te rog grija de el pana ma intorc, sa nu cada, ai grija ,da?
Si aud din bucatarie: si Karina e cu tine si mama e cu tine si tata e cu tine, buni nu.
Hai nu mai plange bebe - vine mama imediat.

e o scumpa.

din pacate laptele meu scade. am inceput deja completarea si se pare ca nici Raul nu ma ajuta prea mult - e tare lenes - normal ca-i convone din bibe - ca vine mai de la sine pe acolo.

cam atat despre noi, nimic nou - va pup pe toate si mai revin io cand mai pot.

un 1 mai fericit in familie si nu in ultimul rand - un w/e fain la fel.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirona

despre noi - suntem ok. Kara mai are cateodata accese de furie, tipa si maraie - dar la noi - pe Raul il iubeste mult si-l apara de tot din jur.
De ex il pun pe masa de infasat si ea e cu scaunelul ei din baie langa masa sa-l poata atinge, sa-i poata canta si sa-l poata alina.
Anume ii las singuri si plec pana la baie, sau in bucatarie.
Mami - ai te rog grija de el pana ma intorc, sa nu cada, ai grija ,da?
Si aud din bucatarie: si Karina e cu tine si mama e cu tine si tata e cu tine, buni nu.
Hai nu mai plange bebe - vine mama imediat.

Parca ai povesti de la mine din casa,multi -ici pt voi

Azi oferim si
Am implinit o luna.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

dodo La multi ani printesei si multa sanatate.Zici ca deja a inceput sa primeasca flori? Atunci si de la noi un buchet

koko cand mai vii pe la noi? Te-ai suparat, ai patit ceva? Mai trimire-ne si tu o veste,o cafea ,o poza cu voi-ceva acolo ca prea e ceata pe la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Bine v-am gasit eu sunt muuult mai bine, inca mai port vata in urechi(Doamne iarta-ma, ca mortii-s cu vata in orificii)

M-a apucat dragul de smotru, dragul de-a fi casnica. ma intreb daca peste 2 saptamani cand oi fi terminat de intors casa cu picioarele-n sus, sau in jos, o sa fiu tot asa de 'satisfacuta'. Fac ce n-am mai facut de ...luni de zile, sa nu zic ani(ca geamurile, jaluzelele si perdelele le zapaceste mama de obicei cand vine...din an in paste).

1 Mai l-am sarbatorit la restaurant...prea mult chef de unsa gratare n-am avut oricum, si...a inceput sa ploua chiar la pranz. Dani nu prea ne mai lasa sa papam in oras. Iau la mine biscuitei sau Haribo, e ok, ii termina si-apoi il apuca ducerea...nu vrea nici sa coloreze nici sa se joace cu masinutele...numa sa se plimbe prin restaurant vrea, sa se balangane pe usi, ceea ce pe mine si pe tac'su ne scoate din sarite, deci am hotarat s-o lasam mai moale cu iesitul...

Aseara am fost la film vai ce film fain, voi stiati ca Dani trebuia sa se numeasca Logan, nu? Logan din filmul X-men, no, au scos partea a 3-a si am fost, si vai ce mi-a placut...si si tipu-mi place na www.google.es/imgres?imgurl=http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/hugh-jackman/hugh-jackman-20060825-155170.jpg&imgrefurl=http://www.sofeminine.co.uk/star/pictures-155170-hugh-jackman.html&h=480&w=360&sz=24&tbnid=JEScdAVzjX0xPM::&tbnh=129&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dhugh%2Bjackman%2Bfotos&hl=es&usg=1tCLLWYfqAQ8K56TsPmvopkPGZI=&ei=plL8SZbkO8agjAeNh62uAw&sa=X&oi=image_result&resnum=4&ct=image" target="_blank"> Hugh Jackman .

Propun 2 teme:

1. mai folositio scaunul de masa? ala inalt...
2. unghiile la picioare? va lasa sa i le taiati? la noi iese cu scandal...nu-i place sa-l ating pe labute si pace!!! mai in somn, mai cu telefonu lu' tac'su in mana...si iaca asa pare cupilu un vultur

Miro pare rau ca pierzi din laptic deja, si eu cu Dani de pe la 5 saptamani a inceput sa scada, nasol. Accepta bine bibele? nu i se face pofta si Karinei?

Dodo ti-am admirat puiutii. sa-ti traiasca ca-s tare frumosi.Goblenurile le faci tu?

dastefa de ce-s banii pe canal?

ank noutati?

mayaioane pare rau ca aveti antena la cap. Cu criza asta mi-e frica c-o sa-mi dea cineva in cap pt cei 5€ ce-i am in poseta...

Am pus un filmulet cu Dani www.flickr.com/photos/dbunny/3485891326/" target="_blank"> pe bicicleta , la inceput e intunecat, apoi se lumineaza.

Cand se trezeste mergem la o onomastica...de copii miciAu inceput petrecerile...verisori s verisoare, toti sarbatoresc in acelasi fel: in curte, cu papica&bauturica, copii&parinti, piñatas, castele de bile sau topogane. na, adultii mergem la un pahar de vorba, copiii o sa-si rupa nadragii de atata topait.

Pup

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput