nevasta=amanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Desi noi nu avem decat 6 luni de casnicie oficiala (plus alti 2 ani de concubinaj), ma bag si eu in seama.
Chiar si acum, cu copil mic, avem serile noastre in care sunt amanta (nu facem dragoste clasic, ca inca nu am voie, dar un sex oral nu strica nimanui), avem zile cand iesim in oras sa mancam, desi plezneste frigiderul de haleala, pe cand fetita sta cu soacra-mea, inca ii trimit SMS nerusinate de genul "ce ti-as face in seara asta" etc. Nu vad de ce m-as comporta altfel decat inainte de certificatul roz. Care certificat roz sta ascuns in fundul sertarului cu acte, ca nu e cazul sa il vedem toata ziua.
Subscriu parerii ca trebuie sa fim amante in pat, in ciuda statutului de femeie maritata. Nu sunt doua notiuni care sa se excluda reciproc !!Chiar daca se intampla sa mai miros a ceapa prajita (sau mai nou, a lapte branzit) cand el ma pupa pe ureche, stiti ce nemaipomenit este un dus facut in doi ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

[quote]Originally posted by e-cata

[quote]Originally posted by ellaalba

Ehheee
Buna, fetelor!

Daca tocmai barbatii lipsesc din discutia asta, eu imi doresc sotia=amanta pentru ca sunt de acord cu ce zicea "tata Freud"... si cu ce zicea Maslow in piramida lui despre !
Foarte bine spus, Ellaalba!

Think pink!

eheeee, nene Cataline, io bag sama ca matale te vei insura totusi cu o fomee care-tz va shi urca putzin spre varful piramidei lu' Maslow, ca daca nu ti-ar oferi decat satisfactiile de la baza piramidei, si nu si cele din varf, te plkti de ea... ca te mai si dai jos din pat din cand in cand, nu? si cu ce ramai?

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana Gabriela spune:

cat a durat faza cu amanta focoasa? ca nu cred ca-ti mai arde cand copilul face febra sau te lovesc alte probleme concrete de viata....
Pana la urma, pretul cel mai mare il are armonia din casa si dintre soti. Sau poate am imbatranit timpuriu?

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

quote:
Originally posted by Victoria

[quote]Originally posted by e-cata
Buna, fetelor!

Daca tocmai barbatii lipsesc din discutia asta, eu imi doresc sotia=amanta pentru ca sunt de acord cu ce zicea "tata Freud"... si cu ce zicea Maslow in piramida lui despre !

Think pink!

eheeee, nene Cataline, io bag sama ca matale te vei insura totusi cu o fomee care-tz va shi urca putzin spre varful piramidei lu' Maslow, ca daca nu ti-ar oferi decat satisfactiile de la baza piramidei, si nu si cele din varf, te plkti de ea... ca te mai si dai jos din pat din cand in cand, nu? si cu ce ramai?

V.

veni, vidi, Victorie!

Draga V, formula asta sotia=amanta implica toate etajele piramidei, pentru ca, vorba ta, dupa ce te dai jos din pat, degeaba te uiti in sus la "next level" fara cineva capabil de "promovare". Dar nici nu cred ca este tocmai visul meu relatia in care am bifat topul piramidei fara sa avem o baza in trebuintele satisfacute gen ...

Daca ai persoana potrivita langa tine si exista iubire, respect, intelegere si imaginatie poti trece cu siguranta prin toate etapele si... restul e poveste!

Numai bine!

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

quote:
Originally posted by puppe
ii trimit SMS nerusinate de genul "ce ti-as face in seara asta" etc. ........
stiti ce nemaipomenit este un dus facut in doi ??!!

Dragele mele,

si eu am incercat faza cu SMS-ul, dar nu i-a pläcut!!!...mi-a zis cä nu mä incadreazä, cä eu nu sint o femeie usoarä!!!...asa cä nu am mai abordat varianta.
Cit despre sexul sub dus....am trecut si prin asta!!!....m-am bägat si eu sub dus dupä el si cind era treaba mai in toi, am rämas cu suportul din perete al dusului, in minä!!!!
Sä mä fi väzut, ca Mihai Vitezul, cu freza in ochi si cu buzduganul in minä!!!
I-am zis sä astepte un pic, sä repar dusul!!!....l-am bägat cit de cit la loc...asa ca sä mai stropeascä pe unde trebuie si am continuat!!!
Si acum, cind ne aducem aminte, ridem...
Eu zic, cä cel mai bine este rolul schimbätor de sotie - amantä....cä numai amantä, nu merge!!!
Dar eu sint amantä, cind am eu chef, dar cind sint, este de neuitat!!!....vezi mai sus!!! ( si ästa este numai un exemplu!!!)
Cind vrea el, nu zic niciodatä nu ( ar fi o gresealä!!!), dar si atunci, chiar dacä nu am chef din diferite motive...imi vine " la actiune"....sexul nu trebuie sä fie niciodatä animalic!!!....tac-pac, si gata!!!...eu ii spun sä inchidä ochii si sä simtä!!!...sä fie atent la orice atingere...aici intervine treaba aia cu gäina bätrinä!!!...stiti voi!!! I-am propus si Kamasutra, dar nu vrea...eu oricum aplic cite ceva si el nici nu realizeazä!!!...hehehe...
Poate mai am si avantajul, cä eu, ca scorpion, sint "amanta" favoritä a taurului (sotul)....o fi si asta ceva, dar eu nu prea mä bazez pe vorbe, ci pe fapte!!
Asa cä, fetelor, face-ti cum credeti voi cä e mai bine...dar in orice caz, arätati-le cä sinteti " multilateral dezvoltate" si in pas cu "moda" si asa vor muri multe "amante" de foame...cä bärbatii destepti stiu sä pretuiascä ce au acasä!!!
In primul rind trebuie sä stie cä au niste gospodine si mame pentru copii desävirsite...cä dacä vroiau amante, nu se mai insurau!!!
Partea cu amanta vine pe parcurs....asta depinde de fiecare...dar cind sint copiii mici este f greu sä fii cu gindul la pläceri sexuale...asta a dovedit-o practica!!!
Vä pup cu drag,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by camelia-daniela

Cit despre sexul sub dus....am trecut si prin asta!!!....m-am bägat si eu sub dus dupä el si cind era treaba mai in toi, am rämas cu suportul din perete al dusului, in minä!!!!
Sä mä fi väzut, ca Mihai Vitezul, cu freza in ochi si cu buzduganul in minä!!!
I-am zis sä astepte un pic, sä repar dusul!!!....l-am bägat cit de cit la loc...asa ca sä mai stropeascä pe unde trebuie si am continuat!!!

Cami,
ai fost to-ta-la!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Dragele mele , iata o vorba veche si tare "grea" si adevarata :
NEVASTA trebuie musai sa fie :

SOTIE SI MAMA in casa;
DOAMNA in societate ;
CURVA in pat (scuzati exprimarea).

SI CRED CA CU ASTA AM SPUS MULTE.

VA PUP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Daaaaaa.....Ela,

ästa este secretul meu in viata asta ( cä in urmätoarea nu stiu incä )...cä altfel, ar fi tare monotonä!!!
Cu partenerul täu trebuie sä incerci orice...si bune, si rele, si serioase si mai neserioase....si dupä nunta de aur, te asezi cu el in fata cäminului, zgirmi cu fierul in jeratec si depeni amintirile!!!
Eu, una, n-as putea träi o viatä lipsitä de culoare....sint plinä de energie si trebuie sä o consum cumva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

O parere personala ...scurta...

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sasuke spune:

Mai...Rodica, draga...spuneai, in debutul subiectului tau, ca presimti ca vor aparea discutziuni aprinse...uite ca nu-i asa...ba chiar domneshte o armonie...de te ia somnu'. Eu va zic doar atit : Ma bucur ca, deshi destul de tirziu, unele dintre voi ishi dau seama singure, fara psiholog, fara discutzii interminabile cu sotzul, .... va datzi seama, deci, care sunt shi celelalte questii pe care le ashteapta de la voi barbatzeii voshtrii...in afara de gatit, spalat, crescut copii, etc. Acu' sa nu intzelegetzi ca am vrut sa spun ca numa' voi ar trebui sa va ocupatzi cu aceste onorabile lucrari...Nu ! Ca tot ce tzine de o casnicie... shi acestea trebuie impartzite la ...doi!

Numa' bine !

Mergi la inceput