Vitamine romanesti in Germania (17)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

AVEM SI POZEeeeeeeeeeeeeeeeeee

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

clau, sa va fie de bine intalneala!
astept poze!!!

eu n-am mai facut mare lucru, ca nu ma simt in stare. iris oricum nu are voie sa manance daca e data peste cap cu digestia.
maine dimineata friptura, oi gandi maine si o garnitura si salata si gata. praji am facut, si trantesc maine si un guguluf.

in orice caz va doresc sa aveti maine casele si sufletele pline de lumina, ca mese bogate vad ca aveti !

Mergi la inceput

Iulia ne este de bine sa stii,next time numai ai voie sa lipsesti, imi pare rau ca esti racita,gutte besserung si pe Iris la fel pusi la burtica.
Monik ai grija de tine,foarte serios .
Osna,Miha-ha,Angiuta ,Ioana gata cozonaceala

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

SUBIECT INCHIS,HAIDETI AICI

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput