Vitamine romanesti in Germania (17)
Raspunsuri - Pagina 18
ceska777 spune:
Celor care sarbatoriti acuma va uram
Paste fericit!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
osna spune:
eu am folosit quark la pasca si a iesit de fiecare data foarte bine.asta este de anul acesta
o seara placuta dragele mele.
mamica fluturasului Matei
miraklucker spune:
........vad ca voi va pregatiti intens de intalniri. eu o astept pe cea de la Bodensee.
vreu sa fac cate ceva si eu de Paste cu toate ca noi l-am sarbatorit duminica trecuta acasa, pentru ca am fost cu totii. Maine o sa fim pe aici dar duminica probabil mergem la socrii sa o sarbatorim pe soacra. Vreau sa fac un cozonac si un tort cu capsuni. asa au dat comanda piticii.
Va doresc Paste fericit
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
claudia74 spune:
Neatza buna,haideti la cafa si apoi faceti focul ca-i frig :
Ma mai uit la wetter imediat,mai cainele asta n-are somn .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
tumpi spune:
Buna de dimineata.
Claudia multumim de cafeluta, o servesc pe fuga si ma duc sa ma apuc de treaba.
O zi cu soare va doresc azi si intalneala placuta.Beti un cico si pentru cele care nu suntem acolo.
Nu va urez nimic, ca incerc sa mai intru pana diseara.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
TREZIREA NATURII LA VIATA, SUB MANGAIEREA RAZELOR DE SOARE GENEROS,SA VA ADUCA IN VIATA VOASTRA BUCURIA DE A TRAII ALATURI DE NOI SI TOTI CEI CARE VA IUBESC!CADOURI FRUMOASE SA VA ADUCA IEPURASUL , IAR MII DE FLORI GINGASE, SA VA FACA VIATA CA O VESNICA PRIMAVARA!!!! ACUM CAND SARBATORIM INVIEREA DOMNULUI IISUS VA DORIM SANATATE SI VISE IMPLINITE, IUBIRE SI INTELEGERE !
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mikiriki spune:
Neatza
Brrrr ce frig e. Am si eu o problema acum
am unghiile prea lungi.
Bey ce vreme naspa. Eu nici macar nu am haine groase. M-am pregatit de strand .
Ioana, spor la cozonacit . eu o sa beau un milchkaffee pt. tine, fara zahar ok?
Miki
mikiriki spune:
Acuma toarna la noi,dar arata ca vor scadea precipitatiile spre mittag si 13 grade ,Helmut nu vine pe vremea asta,venim numai noi femeile ca precis vom merge la shopping center daca ploua.
Miki
zuzi.simona spune:
buna dimineata si de la mine!
mersi fetele de incurajari, cozonaci vom avea , aduce si mama maine seara din ro dar a facut si al meu cu baietii la vapor si deja au pus pe drum incoace ca iar nu e de munca (naspa rau, nu stiu ce-om face)
oricum mai merg la cumparaturi dupa amiaza sa fac aprovizionare pana luni ca vom fi destui
vremea e aceeasi nasoala de 3 zile, si de unde eram asa de incantata sa beau cafeaua dimineata in gradina acu ma deprima rau cand ma uit pe geam
va pup
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
Also mädle noi in jumate de ora plecam.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna