Burtici fericite de septembrie-octombrie (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiki_cri

Asa e Biaz si de la consumul de carne te poti imbolnavi...DAR sa nu uitam ca omul consuma si carne (de obicei). Cat despre dreptul de a consuma droguri cred ca s-a mers prea departe cu comparatiaa consuma carne e ceva normal, droguri nu e normal.Probabil ca nu a vrut sa consume carne pt ca nu e obisnuitdar daca ar gusta odata poate si-ar dori...

Sa nu ma intelegi gresit eu chiar ii admir pe vegeratieni pt taria lor si consegventa si chiar mi-as dori sa devin vegetarian, dar nu i-as impune copilului meu sa fie, daca el nu decide asta.

Cum am mai spus, e dreptul fiecarui parinte sa faca ce doreste si ce crede ca e mai bine pt copilul lui, dar aici e un forum si eu mi-am zis doar parerea...sper ca nu te-ai suparat

KIKI 15+ cu

Cred ca o sa ne intindem tare la discutia asta.
Omul consuma de obicei carne nu e un argument valid avand in vedere cate lucruri cu adevarat daunatoare consuma sau foloseste de obicei omul (chimicale, alcool, tutun etc) si de care incercam sa-i ferim cat se poate pe copiii nostri. Ca parinte incerc sa-i daruiesc copilului meu tot ceea ce stiu ca este mai bun dupa cunostintele pe care am reusit sa la acumulez la ora aceasta, nu dupa ceea ce este considerat acceptabil de majoritate. De altfel, fac tot posibilul sa-l invat sa nu faca lucruri doar datorita presiunii sociale, ca sa nu fie considerat anormal ci sa faca ceea ce face din convingere, chiar daca asta inseamna sa fie diferit.
Ca un alt argument, tocmai fiindca omul consuma carne de obicei si mai si duce lipsa de exercitiu, bolile cardiovasculare sunt in floare in societatea noastra.
Cat despre mersul prea departe cu argumentatie, daca am trai in Olanda comparatia mea ar fi perfect legitima.

Nu ma supar deloc. E dreptul tau sa-ti exprimi opinia si cred ca o dezbatere este deseori utila pentru ca ne face sa reconsideram unele argumente, sa ne imbogatim ideile si sa castigam cunostinte (daca se desfasoara cu o atitudine pozitiva).

Vreau sa adaug ca respect decizia oricarei mame fata de alimentatia copilului ei, fie ca alege sa-i dea carne sau nu.

Bia mamica lui Busici (24 mai 2005) si17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Multumesc mult, fetelor! Va pup pe toate!

Inghetata e nesanatoasa???
Nici eu nu am cine stie ce pofte, insa inghetata sau shake-uri reci as manca in continuu!

18

Daca ar fi facuta acasa de tine din fructe si / sau smantana, oua ar fi destul de sanatoasa, dar cea din comert contine puzderie de aditivi, praf de oua (despre care nici acum nu stiu din ce si cum e facut ) si alte asemenea bazaconii. In consecinta, nu prea stii ce mananci. Eu prefer sa o evit dar acum mintea mea insarcinata nu ma mai asculta de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

De accord Biazfiecare dezbatere si eu consider ca e constructiva...Si eu sunt pentru MISCARE, trebuie sa se faca cat de multa miscare pt ca sa avem un organism sanatos.

Dupa ce nasc si alaptez si eu imi doresc sa devin vegetariana...cine stie poate o sa imi dai si cateva retete .

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Ai dreptate, Biaz! Insa eu cu gatitul, nu prea am facut cunostinta!

18

Mergi la inceput

Se uita cineva la meci? E Rapid -Dinamo! Hai Rapid!!!!

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Emy, si eu am "pacatuit" cu inghetata...defapt am "pacautuit" cu multe mancaruri de cate inaite de a fi insarcinata nu ma atingeam. Daca nu consumi in exces eu cred ca e ok....excesul in general nu e bun...asa ca daca mai ai pofte GO FOT IT!

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Sper ca nu deranjez pe nimeni daca intervin sa-mi spun si eu parearea. Eu cred in alimentatia echilibrata care include si carne si consider ca nu poate fi toxica organismului daca este consumata carnea slaba in grasimi si preparata cum trebuie (aici ma refer la gratare) Parerea mea... desi nu o pot respecta intru totul si nu am putut nicicand, de aia admir persoanele care pot si te admir pe tine Biaz si pe orice vegetarian nu neaparat ca excludeti carnea ci ca manancati sanatos! In schimb...nu sunt de acord cu comparatia intre alcool, droguri si carne.Drogul, oricare ar fi el e toxic in orice circumstanta si este normal sa nu ne dorim asta pt copii nostri. Eu voi incerca sa-mi invat copilul ce, cum si cat sa manance

19+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Citat:

18

Nici eu nu m-am prea dat in vant dupa gatit pana cand n-am capatat un stapan mic si plangacios care avea nevoie de papica. Dupa aia, a trebuit sa ma adaptez. Dar sunt si acum la continua vanatoare de retete cat mai simple si rapide.

Mergi la inceput

Fetelor, trebuie neaparat sa-mi culc nazdravanul ca s-a apucat de sotii. Promit sa revin maine dimineata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:

18

Nici eu nu m-am prea dat in vant dupa gatit pana cand n-am capatat un stapan mic si plangacios care avea nevoie de papica. Dupa aia, a trebuit sa ma adaptez. Dar sunt si acum la continua vanatoare de retete cat mai simple si rapide.

Exact asta mi-a zis si mama "Ei lasa ca ai sa te apuci tu de gatit cand vin aia mici ci zic:Mami mi-e foame!!!" ca si eu sunt varza la gatit. Deci cred si eu ca mi se va schimba radical viata si in privinta asta

KIKI 15+ cu

Mergi la inceput