Cazare la Budapesta cu 2 copii mici cu noi, unde?

Cazare la Budapesta cu 2 copii mici cu noi, unde? | Autor: ralucis

Link direct la acest mesaj

Salut! Vrem sa mergem pt cateva zile la Budapesta, pe la finele lui mai, unde ne recomnadati sa ne cazam? Am doua fetite de 1.5 luni, respectiv, 2.10 luni, as vrea sa fie ceva mai aproape de centru, ca sa pot sa ajung relativ usor in camera la pranz. Am cautat pe google si am gasit o multime de chestii, si la preturi acesibile, dar m-ar ajuta mult o recomandare a cuiva care poate a fost chiar cu cei mici intr-o astfel de mini-vacanta. Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana75 spune:

Buna,

noi am fost de 2 ori in Budapesta... si de fiecare data am stat la Hotel Radio Inn (central, la 50 m de statia de metrou), vezi ca u si site.

Prima oara am facut rezervarea prin venere.com, a doua oara fiindca eram deja clienti fideli :) , am luat legatura direct pe email cu ei si mi-au facut o oferta mult mai buna.
Noi am avut nevoie de apartament cu 2 camere.
Am dat ceva de genul 90 euro/noapte.

Mult succes si vacanta placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

si noi am fost asta vara la budapesta, am stat la Rezidenta Izabella:
http://www.residence-izabella.com/

E o rezidenta numai cu apartamente, e liniste, are o curte interioara, un mic spatiu de joaca pentru copii. E foarte aproape de centru, noi mergeam cu metroul (statia e la doi pasi de hotel) dar si pe jos impingand de carucior. In directia opusa pe aceeasi linie de metrou sunt baile termale www.szechenyibath.com/" target="_blank">Szekenyi si alaturi parcul de distractii www.vidampark.hu/" target="_blank">Vidam park, doua locuri numai bune de amuzat copiii:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

multumesc frumos pt recomandari! m-am uitat la ambele hoteluri, izabella mi se pare mai fain, sper sa nu se supere mariana,si am vazut ca daca rezervi online iti mai fac o reducere de 15%, pacat ca nu au si mic-dejunul inclus in banii astia, sa vad ce mai gasesc si eu pe net, daca nu, cred ca il aleg pe asta, mai ales daca e testat si placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Noi am fost aici: http://www.save-on-budapesthotels.com/hotels/hotel-happy/?nohotellist=1 hotel happy.
E langa statia de metrou (3 minute de mers pe jos). Centrul e la 3 statii de metru distanta. Pana la gradina zoologica si Vidam park se ajunge cu tramvaiul in cateva statii. Statia de tramvai e langa cea de metrou f apoape de hotel. Au aer conditionat, mic dejun inclus, o bucatarioara in fiecare camera. Contra cost iti dau si ustensile de bucatarie. La partea de cazare e curat, acolo pe langa bucatarioara nu prea insista ei cu curatenia ... Am rezervat online si la 3 nopti a patra e gratis. Noi am fost cu 2 copii si a fost f ok. Au un fotoliu extensibil (bine e sa-ti aduci asternut ptr el) unde a dormit baietelul meu si au si patut de bebe (noi am avut tarcul) ptr fetita.
Un sfat ptr Budapesta: bine e sa-ti pui masina in parcarile pazite ale hotelurilor (asta are parcare subterana care se incuie dar e contra cost (5 euro pe noapte sau asa ceva) se sparg masini la greu acolo, pur si simplu ca act de vandalism... au patit-o prietenii nostri si niste rusi...)
Distractie placuta la Budapesta, mie tare mi-a placut!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

e adevarat ca la izabella nu au mic dejun inclus si nici nu prea merita sa-l iei acolo (noi am facut-o doar odata si n-am mai repetat experienta). Insa apartamentele au bucatarie complet utilata, inclusiv cu microunde (pt incalzit rapid biberoane) si exista un supermarket mic peste drum de hotel de unde poti sa-ti faci aprovizionarea. Asta poate rezolva problema micului dejun.

Pentru copii iti instaleaza paturi pliante suplimentare (e gratuit dar trebuie sa le ceri la receptie)

In rest rezidenta si apartamentele arata exact ca in pozele de pe site.

Distractie placuta, si noua ne-a placut f mult budapesta, e un oras inteligent:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

wow, fetelor, multumesc mult pt atatea informatii pretioase!
diana, si aici imi placea, unde mi-ai recomandat tu, si pretul mai bun, dar apartamentul nu are decat o camera, nu? parca asa reiese, as fi vrut, totusi, un apartament cu dormitor si o mini sufragerie, nu de alta, dar noua ne e destul de greu sa culcam ambele fete in aceeasi camera, una doarme f bine, alta se tot trezeste si vorbeste prin somn chestii gen "nu dau rochita nimanui" sau "salvati-ma de maimutica", asa ca mai bine ar fi sa gasim doua camere in apartament. a, si la zoo vreau musai sa ajungem, am auzit ca este una dintre cele mai faine din europa!
doruletz, mi-am notat multe din cele scrise de tine! bune ponturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ralucis noi am stat la camera simpla, dar exista si apartamente cu living si 2 camere plus bucatarioara. Intr-un apartament dinala incap lejer 2 familii, e urias. Alea sunt un pic mai scumpe. Musai de mers la zoo, e superb!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui doruletz

E o rezidenta numai cu apartamente, e liniste, are o curte interioara, un mic spatiu de joaca pentru copii. E foarte aproape de centru, noi mergeam cu metroul (statia e la doi pasi de hotel) dar si pe jos impingand de carucior. In directia opusa pe aceeasi linie de metrou sunt baile termale www.szechenyibath.com/" target="_blank">Szekenyi si alaturi parcul de distractii www.vidampark.hu/" target="_blank">Vidam park, doua locuri numai bune de amuzat copiii:)

Chiar langa parc e gradina zoologica si cea botanica. Am fost in vara si a fost superb. Noi am stat la o pensiune aproape de aeroport, am fost cu niste prieteni americani care plecau spre casa si acolo au vrut ei sa stam. O camera cu 3 paturi plus mic dejun a costat 130 dolari/noapte. Aici e adresa: www.sarokhazpanzio.hu. Patroana e o doamna f.draguta din Timisoara, stabilita de multi ani acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Chiar langa parc e gradina zoologica si cea botanica. Am fost in vara si a fost superb. Noi am stat la o pensiune aproape de aeroport, am fost cu niste prieteni americani care plecau spre casa si acolo au vrut ei sa stam. O camera cu 3 paturi a costat 50 euro/noapte. Aici e adresa: www.sarokhazpanzio.hu. Patroana e o doamna f.draguta din Timisoara, stabilita de multi ani acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Citat:

Chiar langa parc e gradina zoologica si cea botanica. Am fost in vara si a fost superb. Noi am stat la o pensiune aproape de aeroport, am fost cu niste prieteni americani care plecau spre casa si acolo au vrut ei sa stam. O camera cu 3 paturi a costat 50 euro/noapte. Aici e adresa: www.sarokhazpanzio.hu. Patroana e o doamna f.draguta din Timisoara, stabilita de multi ani acolo.

Am editat pt ca am gresit pretul.

Mergi la inceput