Cit costa medicamentele FIV
Cit costa medicamentele pentru stimulare - Gonal F(Puregon, Folistim), Pergonal, Menogon, Humegon si cit cele pentru blocare Oralutran (Antagon) si cit Suprefact in Romania si cit in Ungaria?!
Multumim pentru raspuns,
Tanea
Raspunsuri
anis spune:
Tanea....
Multa bafta in "lupta ta" pentru a ramane insarcinata..ca de altfel noi toate.
Am o rugaminte, fa si tu un singur subiect si intreaba acolo tot ce te intereseaza.....nu de alta dar si asa e greu de gasit subiectele pe forum......si nu facem altceva decat sa-l incarcam si mai mult.
Pleasssseeeee nu te supara...dar trebuie sa ne gandim sa lasam loc si pentru altii pe prima pagina si sa nu punem noi, sau mai bine zis o singura persoana 5-6 subiecte...ca atunci ce crezi ,avem sanse ca toate sa postam la fel?
Nu am rolul de a modera forumul, dar asa mi se pare mie corect in privinta existentei subiecteleor si postarii lor, cel putin pe prima pagina.SA NU DATI CU PIETRE!
pupici
AniS
gabid spune:
Chiar asa ...tanea de ce nu scrii pe subiectul FIV de toamna 8...acolo suntem toate cu FIV.Acolo gasesti toate detaliile.Mai sunt si alte subiecte
Pia,cerere de detalii
FIV
FIV1
Fiv 2 etc...
Gabi si Simonica.
anemona spune:
Desi am postat si la <fiv de toamna>, mi se pare util sa va spun despre posibilitatea de a procura medicatia de stimulare din Ungaria la preturi mult mai mici.
Noi am cumparat de la o farmacie din Bekescsaba (un oras la cativa km de granita cu Romania), se numeste Kigyo Patika si este pe strada Mendyanszky nr 2.
La aseasta farmacie lucreaza o doamna care stie perfect romaneste si cu care va veti intelege super. Se numeste Dna Szabo Erika si are nr de tel mobil 0036-20-377.0544.
Preturile sunt mult mai mici decat in Romania, o fiola de Menogon este 7 euro de ex (in Ro echivalentul Humegon este peste 1.200.000 si sunt necerase 50-60 fiole, deci faceti un calcul!), iar Diphereline este cu vreo 35 euro mai ieftin decat in Ro. Sotul meu a plecat seara cu un tren, a ajuns dimineata acolo, a cumparat totul intr-o ora si seara era acasa. Iar trenul l-a costat din Bucuresti la cls I, 1.600.000., deci mai nimic fata de suma pe care am economisit-o.
Asadar, fetelor care credeati ca medicatia pt fiv costa mii de euro, asa cum ma speriasem si eu, este o alternativa mult mai buna.
Puteti suna fara rezerve, pentru ca am cerut permisiunea dnei farmacist sa va dau nr de tel, asa ca o sase bucure sa va ajute. Si vorbiti direct romaneste, fara probleme. Va va spune daca are un anumit medicaemnt, iar daca nu-l are, faceti comanda prin telefon si va aduce, va spune cand sa mergeti(2-3 zile maximum) sa le luati.
Va pup si va urez un weekend frumos!