Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

da fetele asa este lasati cantarul si olginda, ne uitam in oglinda pe ansamblu sa vedeti ce frumoase suntem, ce mai in colo si incoace, in noi mai e un suflet care are nevoie de spatiu de hrana deci suntem mai mari, sa fim fericite pt asta

de Paste noi plecam la Suceava

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Eu am 56 de kg., m-am cantarit ieri la medicul de familie si am avut un mic soc cand am vazut ca am tensiunea 9/5. De la 11/7 cand beam cafelele, am ajuns la 9/5, dar doctorita a spus ca este ok. 2 kg. le-am pus acum in sarcina.

Pastele il voi petrece in prima zi acasa la mama si apoi la parintii iubitului meu si un mic gratar (sa vad cum strecor niste carne de pui fiarta pe gratarul ala ca sa nu dau de banuit). In a doua zi vom merge in vizite la niste prieteni si putin pe la tatal meu, ca sa nu-l las singurel de tot. Nu ne vom indeparta de oras.

Viitoare mamica in culmea fericirii 5+ (7+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele suntem deja la pagina 20 desi capitolul nou parac l-am inceput ieri

hehe ce harnicutze am fost

la noi la birou este o atmosfera de vacanta, este ziua unei colege am baut nitica sampanie, stam cu geamurile deschise .....ce bine e

7+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

fetele, avem capitol nou
Capitolul 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pfuuu la fix mi-au venit rezultatele pt. toxoplasma - sa le duc la dr. dupa-amiaza. Mi se pare ciudat rezultatul. Si la IgG si la IgM sunt in limitele normalitatii si scrie <3 unde valorile de referinta sunt la IgM de la 0.00 la 9.00 si la IgG de la 0.00 la 7.20

Ce laborator o fi si asta?! Data trecuta cand le-am facut acum cativa ani scria clar la amandoua Negativ

mmmm - ma rog daca scrie in limita normalitatii e bine nu?

Offf m-a lovit si pe mine paranoia se pare.

9+

Mergi la inceput