Gravidutze si mamici de Cluj - 120

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

Cel mai frumos e atunci cand suntem multumite si fericite cu ce avem si invatam sa ne bucuram de dragostea care sigur multi nu o au si mai presus de acestea invatam in viata sa o pretuim si invatam sa traim iubind acelasi om care ne e suflet pereche, ne e destinat si cu care am putut aduce pe lume un suflet micut care este copilasul nostru drag . Sa aveti parte de toata dragostea de la cei de langa voi, sa o dati in mod altruist inapoi si sa pretuiti clipa ca si cum ar fi mereu ultima. Pretuiti lumina din viata vostra.

PASTE FERICIT!!!! HRISTOS A INVIAT!!!!!!

NOPATE BUNA

Elena , mamica lui Dragos Stefan si 19+

Alaturi de copii, zilele sunt mai lungi dar anii sunt mai scurti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

foarte frumos mesajul Elena
si la mine se pune praful f repede dar il sterg tot la doua zile ,nu in fiecare zi
ADRIANA si eu zic ca i ciudat ca trebuie sa platesti pt puiut ,sper sa aveti noroc si sa nu fie aglomerat ,drum bun

VA PUP SCUMPELOR SI VA DORESC DIN TOATA INIMA "PASTE FERICIT"ALATURI DE CEI DRAGI

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/home
http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Si eu am descoprit azi ca sunt bogata, adica aveam banii pe card din recalculare. Am mers la Media Galaxy si i-am luat lui Andrei un mini dvd player care se fixeaza pe tetiera din fata lui, e super incatat ca poate sa-si schimbe el muzica si se uita la desene. Asa, si stiam ca am vreo 80 de lei pe card, dar cum nu avea destui la mine pt dvd player am rugat-o sa incerce totusi cardul si a mers . Apoi am fost la bancomat si am vazut soldul

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Neatza!

Pai da mai fetelor, ca traim in Romania. E gratuit pentru copiii sub 5 ani, dar fara loc. Adica sa stea in picioare sau sa-i tii in brate. Si daca vrei sa-i cumperi loc trebuie sa cumperi un bilet, doar ca ti-l da la jumatate de pret. Ultimele 2 dati cand am fost acasa am gasit casiere dragute care faceau urmatoarea chestie: cumparau pe numele lor (ele au tichete gratuite nelimitate, fiindca sunt angajate CFR) si practic ocupau inca un loc langa cele 2 locuri ale noastre. Noi n-aveam bilet pe el, dar era ocupat, era cumparat de ele , deci era al nostru. Si le dadeam 3 lei si ii bagau in buzunar ca pe ele nu le costa nimic. Dar de data asta n-a mai mers figura. Si m-am dus la 2 casiere ca m-am gandit ca nimerisem eu rau. Dar n-a vrut nici a doua, pe semne ca nu mai au practici de genul asta. Aglomerat o sai fie, rau de tot. Dar de pe la jumatatea drumului sigur se elibereaza un loc. In seara asta plecam.

Anca, tu l-ai impartasit pe Stefan aici, la biserica de langa noi? Nu reusesc sa ajung cu ea dimineata pana la 9, ca nu am dus-o azi la cresa sa doarma si ea mai mult..si saraca doarme dusa si n-as vrea sa o trezesc. Ma intreb daca ma duc la 6 , inainte de inceperea slujbei, o impartaseste?

Ma bucur pentru mamicile cu indemnizatiile recalculateNoi de luna viitoare gata cu cei 200 lei, trecem pe sistemul 40 lei

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

SUPERCALIFRAGILISTICEXPIALIDOCIUS...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Adriana, poate ca nu mai primesc nici ele tichete nelimitate...ca e criza si la ei...
nu l-am impartasit pe stefan deloc...eu nu ma prea am cu astea...dar cred ca fara nici o problema poti merge inainte de slujba. nu ar trebui sa refuze...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

fetelor, banii recalculati sunt si pe aprilie sau doar pe primele 3 luni??

mersic!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Andreea, au intrat pe primele trei luni...adica diferenta pe ian si febr si integral pe martie. banii pe aprilie ii primesti in mai

POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Paste fericit tuturor celor care plecati azi si nu mai apuc sa va urez!

POZE NOI
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nrl

Si eu am descoprit azi ca sunt bogata, adica aveam banii pe card din recalculare. Am mers la Media Galaxy si i-am luat lui Andrei un mini dvd player care se fixeaza pe tetiera din fata lui, e super incatat ca poate sa-si schimbe el muzica si se uita la desene. Asa, si stiam ca am vreo 80 de lei pe card, dar cum nu avea destui la mine pt dvd player am rugat-o sa incerce totusi cardul si a mers . Apoi am fost la bancomat si am vazut soldul

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

uau..super...si eu vreau musai sa-i cumpar asa ceva, ca se cam plicti pe drum lung... cat costa? sunt mai multe modele? mersic!

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Andreea, au intrat pe primele trei luni...adica diferenta pe ian si febr si integral pe martie. banii pe aprilie ii primesti in mai

POZE NOI
Povestea Nasterii

a..ok...mersi...de fapt da, stiam ca-i primim retroactiv...adica in mai pe aprilie...m-am zapacit

ERIC IN 2009...
ERIC

Mergi la inceput