experiment artistic
se pare ca a prins mai bine la bucuresteni
http://www.romanialibera.ro/a151515/experiment-rl-concert-stradivarius-la-statia-de-metrou-piata-victoriei-video.html
Raspunsuri
Sabina spune:
haha:)
Il stiu f bine pe Alexandru si sunt convinsa ca a cantat la fel ca in sala de concert, oricum, 328 de lei in juma de ora e excelent:)))))))))))
au dreptate si comentatorii de la RL, la noi la metrou circula si oameni cu mai mare cultura.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
kay spune:
super tare !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
olguta12 spune:
Nu stiu de ce, dar pe mine m-a apucat bazaitul...
Uoofffffffff...urita mai e viata asta...si mult prea putine au ramas bucuriile..
olguta12
"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."
www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE
POVESTEA DREI PISHCOT
Amintiri de alta data...
kay spune:
no tu nu pricepusi, olguto !!!
e un experiment REUSIT !!! e di bini !!!
adica nea a iesit in pasaj sa cante, a cantat si lumea s-a aratat "atinsa" de muzica lui.
pricipisi? no nu mai bazai ca te aud !!!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
iileana spune:
, ce fain :))).
Nu cred ca sintem noi neaparat mai culti si/sau mai sensibili decit americanii, dar probabil ca sintem mai putin indiferenti si mai dispusi sa cascam ochii in jurul nostru si sa rezonam cu ceea ce vedem. Deh, latini .
M-a binedispus pentru toata ziua reusita experimentului nostru (asa cum ma deprimase esecul celui cu Joshua Bell, cind am aflat de el :). Thx, Eliza.
AB spune:
si circula romanu mai mult prin metrou
Foarte fain experiment. Sa mai faca si altii:))) le spui tu Sabina
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AB si circula romanu mai mult prin metrou |
Oricum, au facut experimentul la Piata Victoriei, zona buna :))).
Daca il faceau la statia IMGB_1 sau Policolor, oare cum iesea?
AB spune:
Uite si poveste lui Bell...
http://urbanlegends.about.com/od/music/a/violinist_metro.htm
si nu stiu ce o fi iesit in alta parte da nici Washington D.C. nu-i pe Bible belt.
In fine pe mine m-a amarat asta la acel experiment:
"The one who paid the most attention was a 3 year old boy. His mother tagged him along, hurried but the kid stopped to look at the violinist. Finally the mother pushed hard and the child continued to walk turning his head all the time. This action was repeated by several other children. All the parents, without exception, forced them to move on.
.................
If we do not have a moment to stop and listen to one of the best musicians in the world playing the best music ever written, how many other things are we missing?
"
Sabina spune:
pai de asta zic ca erau mai culti, ca in centru sunt toate institutiile importante:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Ana68 spune:
Exceptional!
Iata cum,inca o data,aparentele inseala...ca si in cazul femeii de la British Talent,Sarah Boyle(cred ca am scris corect)
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri