Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)
Raspunsuri - Pagina 7
alynta27 spune:
Sa va arat reactia lui David la cadoul de Iepuras:
http://community.webshots.com/album/570232868SGGmBn?start=72
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
oanaalex spune:
Alynta dar l-ati nimerit nu gluma cu cadoul. E atata bucurie pe chipul lui de-ti vine sa-l mananci. Eu cred ca-i cumpar o toba la Alx ca de o vreme canta la tot ce apuca, adica bocane, asa ca m-am gandit ca cel putin sa bata intrun instrument
Oana 35+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
alynta27 spune:
Multumesc Oana! Poate Alex are veleitati de artist! Si al meu are fluier, toba, nai! Uneori ii place sa sufle in fluier!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
oana_MVT spune:
Alynta bebele meu nu mai asa de grabit, a vrut doar se puna toata lumea in priza. Acum primesc telefoane si emailuri si toti ma intreaba daca am nascut de parca as fi trecut de termen cu 2 saptamani.
Eu ma uit pe pereti de la 3 la 5 in fiecare dimineata si ma foiesc si ma plimb la baie, beau apa il trezesc pe sot.
mami de Tudor si 34+ cu Eduard
oana_MVT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaalex Alynta dar l-ati nimerit nu gluma cu cadoul. E atata bucurie pe chipul lui de-ti vine sa-l mananci. Eu cred ca-i cumpar o toba la Alx ca de o vreme canta la tot ce apuca, adica bocane, asa ca m-am gandit ca cel putin sa bata intrun instrument Oana 35+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006) http://picasaweb.google.com/oanaalex21 |
Oana esti sigura ca vrei sa aiba toba? Mai ales ca vine si bebele... poate va bate la toba cand doarme bebele mai bine...
oana_MVT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana80 fetele.....asa mi-e de rau...ot weekendul mi-a fost rau...nu pot sa dorm bine, am arsuri....ma doare spatele , nu pot sta nicicum... o sa merg la dr maine si o sa spun... pupam albinutzele..... |
Sper ca doctorul iti va da ceva pentru arsuri.
Si pe mine ma doare spatele, ma dor incheieturile, cica toate astea sunt normale si trebuie sa induram cu stoicism. Doctorul meu e bucuros cand ii spun ca ma dor toate oasele cica e semn bun ca hormonii isi fac treaba.
alynta27 spune:
Oana eu de obicei dorm! Dar mai exista si exceptii!
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
buna dimineata burticute va dau cu mare dragoste o
ely ms pt cuvintele de incurajare dar nu vreau bataita asa ca nu ma mai plang da si eu sunt bucuroasa ca totul e ok acum de abia astept sa ma duc sa il vad pe razvan simt ca s-a ingrasat cu spor la ce burticuta am
alynta si eu la fel bantui ma trezesc pe la 4 cu o foameeeeeee il amagesc pe razvan cu un mar si dupa 1 ora sau o ora jumate stau si ma uit pe pereti
bebe beca te admir la fel ca si pe alte mamici care au deja un pui pt ca atunci cand ma simt rau ma gandesc cum era sa am si alt puiut care sa aiba nevoie de mine plus sot plus casa dar presupun ca le iei pe toate cum vin si ai grija de tine in continuare trimit ganduri bune spre noemi sa ii treaca durerea si bebelina sa nu aiba nici o problema
carla ai dreptate ca trebuie apreciat ajutorul din partea mamicilor , eu am mama soacra buna in felul ei m a ajuta de la tara imi da o gramada la fel ca si mama (si conteaza foarte mult) eu ii iubesc pe toti numai ca problema mea este ca stau in acelasi sat si se cam impung unii cu altii si eu sunt la mijloc pt ca cris nu se baga si eu tb sa ii temperez pe toti dar pana acum am reusit sa tin spiritele calme ma rog sa fie asa si in continuare dar conteaza foarte mult ajutorul lor
ps sa nu credeti acum ca am soacra perfecta numai ca eu ma fac ca nu inteleg aluziile si ca ploua si se pare ca daca las totul sa se stinga de la sine e mai bine eu de felul meu sunt pacifista
cam atat azi ma duc sa vad poate incep sa cumpar cate ceva pentru cat voi fi in spital vata , capot ,camasa de noapte ... dar asta dupa ce platesc rate , taxa facultate , facturi ... cred ca iar raman fara banuti
oana_mvt ati facut antrenament sa vedeti timpul de reactie nu? lasa sa fie bebe bine in rest sa vina atunci cand e cel mai bine stii pe mine deja ma streseaza intrebarea si " mai ai mult pe cand nasti?" ... cred ca ma vad asa rotunda si le e frica sa nu pocnesc
va pup sa aveti o zi buna
hai ca iar m-am pus pe scris
32 + cu Razvan Andrei (dupa UM)
34 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
ramonaiani spune:
Buna dimineata. Clodyac multam de cafea, f buna .
Intr-adevar, am o scuza pt lipsa pe forum (m-a certat Maria ca n-.am mai intrat de mult ) Dar am avut o raceala groaznica ce ma- tinut vreo 2 sapt la pat, asa ca aveam mare grija sa nu ii dau si fetii ceva de la mine. Am avut noroc cu sotul care ma ajuta si el seara cu ce putea.
In alta ordine de idei, ieri am fost la dr si l-am vazut pe bb . A vrut dr sa imi faca o poza 3D cu fata lui, insa el n-avea chef de paparazzi, si tinea o mana peste frunte. E deja intors cu capul in jos, colul e inchis, deci totul OK.
Eu care ma tot plangeam ca am burta mare (e mai mare decat burtica pe care am avut-o cand am nascut-o pe Eliza!), si nenea doctorul imi spune ca n-am burta mare ca sunt inalta si bb e pozitionat de-a lungul meu . Am citit in sala de asteptare pe niste reviste cum ca baietii sunt cu 200 g mai grei ca fetele, ca la a doua sarcina bb e cu 200 g mai greu decat primul ... pe conlcuzie uite asa ar trebuie sa fie bb cu vreo juma' de kil mai greu ca matza de fie-mea (care a avut doar 2900g).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
28+
oana_du spune:
Buna dimineata albinutelor!
Deea, scoatem agitatele? Ne aduce iepurasul prima albinuta?
Oana_MVT, este bine ca bebele tau si-a reconsiderat prioritatile. Sa dea Dumnezeu sa mai stea in burtica la mami macar 4 saptamani!
alynta, piticul tau e un dulcic! Parca este personificarea fericirii Abia astept sa il vad si pe al meu asa peste un an
oanaalex si blue, felicitari pentru ecografii! blue si eu zic sa stai linistita, bebe al meu cam tot aatata avea la 34 de saptamani si dr. a spus ca e perfect. Sa nu uitam si ca greutatea estimata la ecografie poate fi diferita de cea reala cu pana in 300 grame.
ely, cum se simte catelusa voastra?
Si eu am dureri de articulatii...parca ma dezarticulez Dintr-o placere, dusul s-a transformat pentru mine in cosmar. Ma contorsionez parca sunt Houdini Aseara am avut arsuri, dureri de spate, contractii, iar bebe parca muta mobila. Am crezut ca vrea sa se mute cu totul! Dimineata am mers la coafor pentru "reparatii capitale", iar saptamana viitoare m-am programat pentru epilat. Sper sa nu vina bebe pe nepregatite, ca mor de rusine!
Clodyac, nicuratze, Maria, Carla, toate albinutele
Oana D.
Minunea lui mami si a lui tati
36+ cu Dan Mircea Alexandru
AMR 4 saptamani
http://community.webshots.com/user/oana_du