Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(65)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

..am venit si noi de la nenea dr..:) am fost pt ultima oara la eco...bebe are peste 2500gr si ca. 45cm...ma controlat si pe mine pt prima data in sarcina pe masa...colul e lung si inchis ..deci gugu nu se grabeste sa dea ochii cu noi ...din pacate am o infectie..am primit ceva tablete vaginale si trebuie sa iau mai departe fier si acid folic....

Bravo! Bravo! Ma bucur ca Gugu e bine si creste frumos!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si [ 35+] cuMatei
Burtica 2

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

kiralina, de fasole, linte stiu si eu numai ca au si mult carbs, practic as putea manca numai vreo juma de cupa cu ceva alaturi. hm...

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby-first

Buna,

Am vazut ca sunteti foarte harnice, ca de cand va citesc s-a plictisit bebelina mea de ma ia la picioare de nu mai am aer, asa ca o sa fiu scurta...

Se pare fetelor ca avem noi cateva soacre asa trase la indigo, mai ales noi, Alynta, parca le vad ...

Noi am fost tot plimbarete de 2 zile, asa ca acum sunt franta...

Am fost la dr azi, totul se pare ca e bine, balonarea bebelinei mai e acolo, dar a zis ca a mai vazut asa ceva si nu a fost nimic grav...Placenta e gradul 2, da semne de maturare, dar in principiu suntem in regula...Doar cu greutatea cred ca a dat-o in bara...mi-a zis ca are 3300 gr, mie mi se pare mult, dar ea n-a fost deloc surprinsa. Dar din cate stiu eu, poate exista o eroare de aprox. 500 gr.

I-am vazut si conturul buzelor, se pare ca sunt ale mele, nasucul, ochii... of, Doamne, sa trecem si noi cu bine toate peste hopul asta si sa ne vedem bebeii sanatosi in brate...

Va pup si plec in pat, ca bebe asta e tare neastamparat...

E bine! Doar esti in 37 de saptamani si teoretic poti naste oricand! Sa stii ca e mai bine sa fie mai mare de la nastere, ca nu techinui asa mult dupa cu luarea in greutate! Al meu a avut 3550 g la nastere si in ziua aia mi-a facut eco si a zis ca are 3600g! Deci eroarea nu a fost mare!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Hello fetelor, astazi mi-am vazut iar nepotica, au venit acasa. Este tare dragutza, nu tace decat cu tzatza in gura si apoi la mama ei in brate. Cum e lasata jos, incepe scandalul...
Ma duc sa ma intind acum, ca burta e ca un pietroi si fata loveste la greu, nu stiu ce nu-i convine. Maine dimineata mergem la eco, revin cu vesti.
Pana atunci va pup pe toate, toate si va doresc o noapte cat mai linistita.

Bravo! Ce vesti bune! Inseamna ca fata e bine sanatoasa, daca a venit acasa! Ce tii si cu medicii astia!..... Succes maine!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

anaela:felicitari pt vestile de la eco!

kiralina:sorry pt vestile primite,nu te amagi k poate va fi ok...defapt trebuie sa fie ok..capul sus

deea:bine k te-ai intors acasa..albinutele trebuie sa apara in MAI..la termen,nu mai devreme!

picki:poate mai trec durerile..catelusha e bn ..ma pt intrebare..

ely 37+ sapt ....MARINA-DENISE

http://photobucket.com/ely2304

http://bd.lilypie.com/Yf15p1.png

Mergi la inceput

Deea profita de timpul ramas pana la nastere si te odihneste, relaxeaza! Ma bucur ca esti bine!
Ely multumesc!
LauraOana somn usor!
Azi am avut spor la treaba! Cred si eu! Trezita de la 3! Am facut curat in mobila de bucatarie, in dulapuri, am facut papa si am fost la cumparaturi!
Vise placute! Ma alunga sotul la nani ca is obosita!

Burtica 2

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

alina, eu chiar ma gandeam cum mai rezisti, eu seara adorm si la 9, cad franta. somn usor.

philip
33weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

laura.o:felicitari pt vestile de la eco..sa-ti traiasca grasunelulimi pare rau pt infectie,important este k ai depistat-o la tp si k se poate trata!

carla:scuze la cat eram de ametita,am incurcat borcanele!briciola este ok..ms pt intrebare!tu cum te mai simti?

motiana:imi pare rau pt vstile primite,dar nu te amagi..si medicii gresesc..stai calma k bb sa nu aiba de suferit!

cristina:pt vestile primite si bb grasunik..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Fetele..ma duc in pat la tv...sunt asa de emotionata ,incat nu stiu daca voi dormi in noaptea asta...maine imi vad odorul la eco..
Sa aveti o noapte linistita si noapte buna!!Pe maine!!

33+ Darius Nicholas
AMR 7 saptamani

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

somnic usor...celor care s-au retras...

ioana:te asteptam cu vesti bune!

am obosit "fugind sa va ajung din urma"...uff chiar sunt obosita,astazi nu am stat locului..am facut curat in toata casa,am spalat,calcat,facut mancare..toata ziulik in picioareiar acum simt k ma prabusesc,asa ma dor toate..in special spatele,picioarele..greu e spre sfarsitul sarcinii!asta seara l-am pus pe sot sa ma spele pe piciorushe si sa-mi faca masaj,saracul obosit cum era s-a supus razand..apoi mi-a spus:ce burtoi aicat mai creste??saracul se sperie k sunt tot mai mare pe zi ce trece!

Mergi la inceput