Racusori, la apel! (48)
Raspunsuri - Pagina 13
canne-marie spune:
Neata si de la mine.
Vicyk multam de cafea , chiar aveam mare nevoie.
Eu am fost ieri la dentist si dupa diverse probleme descoperite de Dl.Doctor pe radiografii, mi-a scos o masea de minte

. BEYYYYYY ce naspa e anestezia asta, nici acum nu mi-a trecut in totalitate sau poate am doar o impresie.Si cand ma gandesc ca mai am de scos inca 2 imi vine rau.Da ce dureri am avut azinoapte

.
Fetele va pup cam greu dar cu mult drag pe toate

annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
Amalia spune:
Fetelor, saru' mana de cafea!
La vremea asta..e tare buna.
Azi n-am iesit nicaieri si nici n-am avant sa fac multe...da' nu-i dupa mine
.
Sunt pe aici..ma invart pe DC cat doarme Luca.![]()
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
preda_vicky spune:
. Miki, Mire, mersi ca v-ati ocupat voi de cafeluta azi! Eu am lucrat dupa-masa
. Va anunt de pe-acum ca sapt. viitoare ma bazez pe voi, eu voi lucra tura II aproape toata saptamana. Nu-mi convine, ca am de facut lectii cu Dani. El de luni sta acasa, cu fosta lui bona, am renuntat la after din motive financiare. E tare fericit,s-au cam suparat la after pe noi, dar asta este, si din pacate, d-na i-a anuntat ca le va da multe lectii si mai grele, taman acum, cand sunt mai obositi si cu gandul la vacanta
, eu nu mai inteleg, nu le ajunge ca dau teste peste teste
? In fine, cred ca vrea sa-i faca direct doctori
.

http://community.webshots.com/user/viki39
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Va astept,
e gata, am si suc de gref.
O zi minunata!
http://community.webshots.com/user/viki39
Missy spune:
Haideti fetelor, mai cu viata!!! S-a racit cafeaua de la Vicky ... unde sunteti toate???
Va las un frappe rrrrrece (ca sa nu risc si sa nu intrati pe aici si sa-l gasiti rece precum cafeaua de la Vicky) si niste covrigi!!
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)