Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (294)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Yaia, din pacate nu se poate aplica sfatul tau, e in spital, cu perfuzii si complet imobilizat de dureri.Face tratament radioterapeutic si sta soacra impreuna cu cei 2 baieti non-stop acolo. Al meu sot vine dimineata pe la 3 sa faca un dus si sa prinda 4 ore de somn, dupa care mai fuge la job, apoi din nou la spital. E trist, inuman si nedrept ce se intampla, n-am cunoscut pana acum partea asta urata a vietii, nu mi-a fost atat de aproape. eu sunt un om destul de activ si optimist, dar cand vad ca nu am putere de nici un fel sa rezolv sau sa ajut cu ceva...

Imi pare rau sa aud ca e asa grav.
Uneori avem parte de incercari de acest fel care ne fac sa ne dam seama cat de mici si neputinciosi suntem. Probabil e parte din evolutia noastra ca pesoane sa ne dam seama ca, desi putem muta muntii din loc daca trebuie, uneori suntem totusi neputinciosi, mai ales cand vine vorba de boli (si acum ma gandesc si la mama Emmei, care a dat dovada de o putere de lupta fantastica si totusi...eu inca visez la ziua cand cancerul va fi invins!)
Sanatate multa socrului si putere voua!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andries
in iunie e cantonament de karate, la inceput de iulie e tabara de tenis

Uau...esti activa, nu gluma!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Buna dimineata Yaia! Iti doresc o zi cu maxime!!!

Buna dimineata! Mersi, la fel!

PS Trebuie sa ai rabdare cu mine sa ajung din urma cu cititul si raspunsul!

Poze

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor!

Vad ca s-a oferit deja cafeaua, acum ma duc si eu sa-mi fac o cana mare. Am pasca de acasa.

O zi buna sa aveti, raman pin zona!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Adimercedes,sunt uimitade cita coordonare si forta are Lisa.
Pe mine m-a luat cu ameteala cind am vazut-o pe spate in leagan (pe Daria nu o dau niciodata asa tare...imi este frica)!
E absolut fantastica,i-am aratat-o si Dariei cum se catara pe scara de sfoara sau in sus pe topogan si ce echilibru avea pe Marry go round-ul ala!!!

Bravo, cred ca aveti o atitudine normala si sanatoasa!

Pupici micii cochete cu ochelari si poseta!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Poze

Yaia,nici o problema cu recuperatul.Citisem ca te bucurai de 6 grade si ti-am dorit maxime de tot felul. Nu ne prea intersectam la discutii dar te citesc.
Sa ai pofta la cafea cu pasca!

Fug si eu la treburi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata, nu stiu prin ce miracol am ajuns azi in jumatate de ora.

pe toate, sunteti niste dragute. Auzi la voi, nu va place jobul meu. Mie imi place job-ul, programul ma cam streseaza. Pe de alta parte si dincolo ar fi fost mai prelungit programul din august, ca doar nu puteam sa stau vesnic pe 6 ore. Oricum o sa mai primesc un ajutor aici, a ramas sa o vad si eu si sa imi dau ok-ul. Dar cel mai probabil o sa zic da. Si atunci poate va fi mai bine.

Aseara asa s-a bucurat Andrei sa ma vada. A fost atat de minunat si haios, seara nu imi mai vine sa il pun la culcare ca sa ma mai joc cu el. Face progrese uimitoare, intelege aproape tot ce spun, ceea ce e mare lucru fata de cum era. Numai nu arata la comanda, desi uneori mai are chef de asta, insa face orice ii spun si zic eu, lucruri complicate. E asa de vesel si iubitor, mor dupa el.

Cu vorbitul e mai greu, spune multe chestii dar toate atat de pocite ca nu il inteleg. Piciorul este toto, sosetele sunt tatete, si inchis sau deschis se spune this. Imita aproape tot ce fac eu, aseara strigam lapte si dansam si dansa si el si zicea "ala". Si dupa ce a baut bibe s-a dus si l-a pus in chiuveta. Vedeti ce baiat gospodar!

A devenit un catarator, sa urca pe orice si are tot felul de idei zapacite. Ieri a cazut de pe scari - el urca si coboara singur, in picioare, se tine de balustrada - si are un genunchi jupuit.

Cam asta. Ca eram datoare cu povestiri. Despre Alex mai putin ca e in detasare la bunici. A primit o bicicleta noua si sta numai pe ea. S-a trezit si noaptea in somn sa o mai incerce.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, felicitari pentru BB3 si sarcina usoara!

Bernix, multam de sfaturi. Te sun si vorbim dupa ce mi se aproba ideea.

Papanash si Simona, si eu zic ca gradi nu e atat de rea. Si Andrei va merge din septembrie, inca ma gandesc daca nu e mai bine sa il duc si peste vara.

Yaia, din pacate ce are tata nu e chestie care trece. Ori se opereaza (cu riscurile asociate), dar oricum nu e bine deloc. In ceea ce priveste bibe si eu am inceput sa ii largesc gaura. Stii ca Andrei nu accepta nici tetina peste 6 luni, el o folosea pe cea 0-6 luni si refuza bibe daca o schimbam. Acum am crestat-o eu cu cutitul si bea fara probleme. Insa el bea apa din sticla si suc din pahar, numai lapte a ramas in bibe.

Erina, cam asa e situatia, sabia e deasupra capului si sunt tare ingrijorata. Drum bun!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Lol, Lisa, sunt mega-impresionata de curajul, forta si echilibrul pe care-l ai!
Bebe2 de Adimercedes, sper ca ai luat notite.. ca sora ta a ridicat cam sus stacheta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Poze

Yaia,nici o problema cu recuperatul.Citisem ca te bucurai de 6 grade si ti-am dorit maxime de tot felul. Nu ne prea intersectam la discutii dar te citesc.
Sa ai pofta la cafea cu pasca!

Fug si eu la treburi!!!

Six and rising! Daca nu bate vantul, in bataia soarelui, peste zi, te poti bucura chiar si de 10 grade! Stiu ca pentru voi pare gluma, dar sa stai la soare in Finlanda e un lux, asa ca noi am ajuns ca soparlele: cum e putin soare, hop la soare la leneveala, sa acumulam si pentru cand e inorat, frig si ploaie/zapada. (Apropo, cica la noapte o sa ninga, tocmai acum, cand mi s-a topit si mie toata zapada din curtea din spatele casei! Dar ca sa vedeti cat sunt de optimista, tot raul asta spre bine, ca trebuie sa-mi pun gardut viu si pamant si flori si nu am timp weekendul asta, ca e Pastele. DIN NOU!)
Pofta nu e o problema la mine...dar mersi!

Sa ai spor la treburi!

Poze

Mergi la inceput