Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (103)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

Cosmy (de la broscalete)
Giuli, am uitat sa iti spun ca imi plac tenesii albastri ai lui Edi, ce tari sunt!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

mamidestefan eu am aspirator cu apa, e foarte bun si schimba si aerul din camera, trage acarienii din saltea.Se numeste Rainbow si nu stiu exact cat costa acum...nu se vinde in magazine ci prin recomandari.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

mamidestefan eu am aspirator cu apa, e foarte bun si schimba si aerul din camera, trage acarienii din saltea.Se numeste Rainbow si nu stiu exact cat costa acum...nu se vinde in magazine ci prin recomandari.

asta stiu ca e peste 1000 de euro...asa ca nu am nici o sansa sa investesc atita intr-un aspirator

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

mamidestefan sa mi zici si mie te rog ce gasesti, ca eu tre sa fac un cadou de cununie si mi-ar fi dat de inteles mirii ca ar vrea aspi sau MW si numai bani nu am acum de dat si la nunta si la cadou super scump.

le: sau le duc aspi meu daca zici ca e atat de scump, dar e super folosit de 10 ani cred, o fi un cadou bun?

Mergi la inceput

mai pun citeva poze cu printzesa mea...ca abia in seara asta am reusit sa le descarc si eu

www.flickr.com/photos/7342832@N03/3442012091/in/photostream/" target="_blank">Ce ma mai iubeste tati!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/3442011485/in/photostream/" target="_blank">Am coronitza!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/3442817662/in/photostream/" target="_blank">Ascult cum creste iarba
www.flickr.com/photos/7342832@N03/3442857386/" target="_blank">Dansind cu mami
www.flickr.com/photos/7342832@N03/3442808498/" target="_blank">Ce bine e cu baietii in iarba!!

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

ce de baieti acololidia mama mama iar printzesa e in elementul ei afara in natura

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

Moaaaaaaaaaaaaaaaa, ce frumosi sunt Gruia si Iza!!!!!!!!! Insa, imi pare rau, mie mi se pare ca se "cupleazaaaaaaa"
Nikolici sa iti traiasca printesa ca tare mandra mai e!!! Apropos, e "luata", nu? Parca de Edwin, right?

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

ce de baieti acololidia mama mama iar printzesa e in elementul ei afara in natura

cel care o tine in bratze e fratesu ...asa ca "e pe miini bune" ...nu im fac griji

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LUCUTTA

Azi am fost la eco de bazin si avem nucleii de osificare deci putem sta in fundulet.Am vrut sa facem si vaccinul de sase luni dar dr a zis pas pana dupa Paste cand va primi si vaccinul bcg ca nu s-a prins si vrea sa-l rapetam.Eu am zis sa mai asteptam ca stiu cazuri cand a copt si la 9 luni.
Ce ziceti?

lucutta te rog poti sa-mi zici si mie ce scrie pe foaia de la eco?Mai exact cum scrie la nucleii de osificare...si noi am facut azi si la noi scrie vizibili in forma mica.Acum 2 luni erau nevizualizabili.Sa vedem si noi maine ce ne zice dr pediatra.Nu cred ca scapam de 2 pampersi iar sa stam in fund poate in visele mele frumoase...dar sa nu fiu pesimista si sa astept sa vad ce mi zice maine doctora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Laureta s-a ridicat !!!! super tare , bravo Bianca !!!!!!!!

Baby boy o noapte fara febra !!! Hmmm...am citit ca iar e cald puiul...

Nerantula ce sa iti zic...e bine ca papat , ca doar asta conteaza , nu ? Ca dupa , ai tu de toate de curatat bucataria ... eu am curatat covorul aseara...si usi si pereti Traiasca produsele de curatat

Felicic ma bucur ca sunteti grasi Nici nu ma asteptam altfel de la Falkone zis ventuza Hi hi hi .... Eruptie dentara fara febra iti doresc si cat mai rapida !!

Pretty vad ca ti-au raspuns fetele cu cartoful dulce.

Nikolici pup fata , ce frumos ati serbat-o Ma bucur de vestile bune de la dr

Fetili din Tineretului , vreau si eu poze daca am de la intalnire

Khristin rar imi spune si mie cineva ca David seamana cu mine Te pup cu piureul , nu mai zic nimik , am facut-o lata

Cosmy doar spalam robotul de bucatarie...mi-a alunecat degetul direct pe lama lui cea noua si jur ca e tare ascutit....

Kid am luat si eu azi iaurt de la Humana, maine il testam prima oara , sa vedem daca e bun.

Boo am gasit biscuitii aia organici. Dar mi-e tare frica cu ei ca parca nu se topesc asa usor pe limbuta ...am stat stresata rau cat l-a avut in manuta. Dar i-a placut la nebunie Am ras cu lacrimi ce disperare era pe el cand l-a scapat putin din mana Noi am gasit cu gust de portocale ..yami ...am gustat si eu evident , ca imi place sa stiu ce papa piciul

Anca am vazut ca sunt pampers de apa si la Cora.

Giuliana am gasit masinuta la Cora, era ultima, sa ma bata niste dubiosi care o vazusera prea tarziu pe raft am montat-o si am pus piciul in ea...sta cam stramb , suntem putin cam mici pt ea, asteptam sa stea bine in fundulet si revenim in forta

Corrina Mihnea mofturiciul

Lidia si eu vreau unul , daca te hotarasti la ceva sa ne zici si noua, ma intereseaza detalii
Ce dragalasi sunt puii in parc Superbe poze !!!
Si pozele cu Izabela sunt tare frumoase , imi place la maxim cu arata in iarba

Atat in seara asta...fug la nani. Maine sunt singurica cu 3 copii. ca mandruta mea e in vacanta si in seara asta e cu prietena ei . Fac party ca fetele

Va poooop si va urez o noapte linistita. Baby boy si Felicic in special voua

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput