Dialog cu medici: despre vitaminele pentru copii

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

buna seara

este posibil ca coprocitograma sa releve inflamatie (pmn partial distruse) si coprocultura sa iasa negativa? sa repet copro?

multumesc!

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DrCMandric spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

buna seara

este posibil ca coprocitograma sa releve inflamatie (pmn partial distruse) si coprocultura sa iasa negativa? sa repet copro?

multumesc!

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

da este posibil; PMN in scaun nu inseamna numai diaree infectioasa; pot apare dupa administrare de antibiotice (colita postmedicamentoasa) din diverse infectii sistemice ( pneumonii, otite, etc) sau neinfectioase (ex. boli inflamatorii idiopatice ale intestinului sub#355;ire)
contezaza cel mai mult clinicul: simptomatologia copilului si starea sa generala, prezenta febrei, etc.
iar despre coprocultura, aceasta este o metoda de screening doar pentru 3 germeni (Shigella, Yersinia, Salmonela), iar daca nu este diaree cu unul din acesti germeni, acesata este negativa.
daca mai vreti date suplimentare, spuneti mai multe despre copilul dumneavoastra, ca sa ma orientez in context.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cisi5 spune:

Buna,
Va rog sa-mi spuneti ce analize ar trebui facute pt. a stabili daca copilul meu de 6 luni are reflux (RGE)? Papa de la san, vomita de la nastere laptic, mai mult sau mai putin, in primele luni a pus pe el cate 400-500 gr pe luna. A fost investigat pe la 2 luni (se deshidratese de la atata vomitat)la eco unde nu a fost vazut nici un episod de reflux (inainte de eco l-am alaptat la san si pe urma 10 min medicul ecograf s-a uitat la stomacel si culmea nu-i venise lapticu inapoi). Am inecput diverificarea cam de o luna dar continua sa dea laptic afara, nu chiar asa mult ca inainte, dar problema noastra cea mai mare e faptul ca nu poate dormi bine deoarece se trezeste foarte des pt. ca-i vine laptic inapoi. Mentionez ca el n-a mai dormit 3 ore legate de luni bune si mi se pare ca nu se odihneste bine.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Multumim medicilor pentru amabilitatea cu care au raspuns.
Aceasta campanie de informare a luat sfarsit.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput