Frustrarile unei mame din Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Stii, la un moment dat chiar nici nu stii cum sa o dai, pentru ca am mai facut si asa si mi s-a reprosat ca ma dau jos in ultimul moment, priviri urate.
Paste Fericit si voua.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

si cateodata am senzatia ca anumiti oameni chiar cauta motiv de cearta, poate din plictiseala. O data merg la cofetarie si iau 2 prajituri diplomat, in spatele meu 2 pustoaice, una dintre ele a inceput sa-i zica celeilalte ca sunt niste porcarii ce am comandat eu,adica ceva de genul:"A, din acestea am mancat si eu ieri si sunt niste porcarii!" in fine, destul de tare si destul de insistent parca mi s-a parut ca ar fi vrut ca eu sa ma intorc spre ea si sa ii fac observatie sau ceva de genul asta si de aici sa inceapa o cearta. Eu m-am facut ca nu aud. Intr-adevar ca si eu poate atunci cand vedeam pe cineva din fata mea comandand ceva din care am mai comandat si eu cu alta ocazie si nu mi s-a parut asa bun, dar mi-am tinut parerea ptr mine sau daca am spus-o persoanei cu care eram, am facut-o discret sau chiar cand m-am indepartat suficient de mult incat persoana respectiva sa nu ma auda.
In fine, poate mi s-a parut mie.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Eu stau si ma minunez de ce memorie buna aveti voi!! Eu is plecata numai de 5 ani jumate dar nu imi mai aduc aminte nimic...discutii in tramvai, dialoguri galagioase cu vecini si altii, priviri urate...de fapt nici nu stiu daca am avut parte de asa ceva vreodata dar eu sunt mai miserupista de felul meu, nu prea bag in seama multe chestii.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Eu stau si ma minunez de ce memorie buna aveti voi!! Eu is plecata numai de 5 ani jumate dar nu imi mai aduc aminte nimic...discutii in tramvai, dialoguri galagioase cu vecini si altii, priviri urate...de fapt nici nu stiu daca am avut parte de asa ceva vreodata dar eu sunt mai miserupista de felul meu, nu prea bag in seama multe chestii.

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.

Pai da, draga mea, dar tu nu "suferi" de plictiseala si ai suficiente activitati care sa te ajute sa nu te gandesti la astfel de lucruri. Cine nu are de lucru..isi face!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Corinadana

DAAAA,am nascut o frumusete de printesa pe nume Sarah,este dragoste la prima vedere,cine mai credea ca voi mai fi mamica si nu de una de doua fetite minunate,dupa 10 ani de asteptari si suferinta
Speranta face totul.

Scuze pentru off topic

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Ionica ai nascut???

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui aura_m

si cateodata am senzatia ca anumiti oameni chiar cauta motiv de cearta, poate din plictiseala. O data merg la cofetarie si iau 2 prajituri diplomat, in spatele meu 2 pustoaice, una dintre ele a inceput sa-i zica celeilalte ca sunt niste porcarii ce am comandat eu,adica ceva de genul:"A, din acestea am mancat si eu ieri si sunt niste porcarii!" in fine, destul de tare si destul de insistent parca mi s-a parut ca ar fi vrut ca eu sa ma intorc spre ea si sa ii fac observatie sau ceva de genul asta si de aici sa inceapa o cearta. Eu m-am facut ca nu aud. Intr-adevar ca si eu poate atunci cand vedeam pe cineva din fata mea comandand ceva din care am mai comandat si eu cu alta ocazie si nu mi s-a parut asa bun, dar mi-am tinut parerea ptr mine sau daca am spus-o persoanei cu care eram, am facut-o discret sau chiar cand m-am indepartat suficient de mult incat persoana respectiva sa nu ma auda.

AURA

Poate nu cauta motiv de cearta, ci incerca sa-ti atraga atentia ca nu sunt bune prajiturile, si sa atraga atentia si vanzatoarei, ca nu sunt de calitate prajiturile si ca incearca sa te avertizeze.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Citat:

AURA

Poate nu cauta motiv de cearta, ci incerca sa-ti atraga atentia ca nu sunt bune prajiturile, si sa atraga atentia si vanzatoarei, ca nu sunt de calitate prajiturile si ca incearca sa te avertizeze.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena

Lasa Yasmine...ce tupeu au avut..iti dai seama......sa comenteze ele in spatele ei ca nu sunt bune prajiturile!! Eu in locul lor taceam si o lasam sa se intoxice...daca stiam cat de "sensibiloasa" este

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fetele m-am intors....cu o noutate....L-am vazut in parc la Moghioros pe un nene care se usura in spatele unor tufisuri, in vazul lumii, nu avea nici cea mai mica jena, parcul era plin, dar el isi vedea de treaba lui...Apoi se duc pe acolo copiii sa se joace....Intr-un alt parc, la Sebastian, am vazut in iarba in care se joaca micutii, exact in jurul zonei cu nisip, kk de caini....

Faza cu nenea care se usura mi-a adus aminte de alta. Intr-o seara cand coboram din tramvai, un alt nene care era in fata mea, si-a scos cocosul si ...in mers....s-a apucat sa faca pipi ...stropind evident lumea care mergea in fata lui....Asta in Bucuresti...Uniunea Europeana...Ori stam prost la capitolul controlul vezicii urinare, or la capitolul bun simt.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

Faza cu nenea care se usura mi-a adus aminte de alta. Intr-o seara cand coboram din tramvai, un alt nene care era in fata mea, si-a scos cocosul si ...in mers....s-a apucat sa faca pipi ...stropind evident lumea care mergea in fata lui....Asta in Bucuresti...Uniunea Europeana...Ori stam prost la capitolul controlul vezicii urinare, or la capitolul bun simt.

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Ok, faza asta e scarboasa tare, m-ar enerva la culme si pe mine! Yuk!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Citat:

AURA

si totusi tie ti-au placut prajiturile? sau chiar erau "porcarii"? asta ca sa-mi dau seama dc fetele erau indreptatite sau nu.

cu astia de si-o scot prin parcuri sau pe la coltul blocurilor am si eu o problema. adica daca sunt barbati si pot sa urineze mai usor, chiar trebuie sa o faca oriunde? ia sa ne ridicam si noi poalele in cap pe la radacina unui pom sa vedem ce iese.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput