Frustrarile unei mame din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 20
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariamunteanu Lasati avionul ca nu zburam in fiecare zi. Sa va aud cum circulati prin Bucuresti cu metroul cu doi copii mici. Exista lifturi in statiile de metrou pana pe peron ? Exista loc pt carucioare in autobuz/tramvai ? Cum cobor de la etajul 8 cu un carucior dublu de gemeni ? Guestus, ia zi, ca vad ca te pricepi ! |
daca stai la 8 si ai gemeni yo spun sa schimbi sotul cu unul ce te muta pe kisellef la casa cu rampa.
sint o gramada de oameni in bucuresti cu copii si traiesc....
auzi...da cind vii in bucuresti sa respiri nu iti este greu? ca tu te plingi de orice...multe nu spui...da te plingi.
mariamunteanu spune:
Ioanaradu, ciudat ! Cred ca e de vina si izolatia proasta a blocurilor. Noi am locuit intr-un bloc de 5 etaje cu 12 copii pe scara, dar niciodata nu am auzit galagie iar vecinii mei, pe care i-am intrebat, m-au asigurat ca nici ei n-au auzit nimic de la noi (si ce era la noi cand incepusera fazele cu NU, nici nu vreau sa-mi amintesc).
Sau poate ca si copiii sunt mai putin galagiosi, nu stiu.
mariamunteanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
daca stai la 8 si ai gemeni yo spun sa schimbi sotul cu unul ce te muta pe kisellef la casa cu rampa. sint o gramada de oameni in bucuresti cu copii si traiesc.... auzi...da cind vii in bucuresti sa respiri nu iti este greu? ca tu te plingi de orice...multe nu spui...da te plingi. |
O dai cotita, cum era de asteptat. Te-am intrebat ceva cat se poate de la obiect, iar tu o dai in bashcalie. Sunt o gramada de oameni care au si cate 8 copii si traiesc, nu ma indoiesc de asta.
mariamunteanu spune:
citat din mesajul lui Guestus daca stai la 8 si ai gemeni yo spun sa schimbi sotul cu unul ce te muta pe kisellef la casa cu rampa. |
Sotul meu e foarte bun, n-am de ce sa-l schimb . Si da, are casa in Bucuresti, pe langa Piata Romana. Fara rampa insa . Multumit acu', Guestus ?
lisaelisa spune:
Desi fii-mea si pe la 10 seara tropaie si alearga peste tot, nu mi s-au plans cei de la etajul inferior ca i-ar deranja. Mai mult chiar, cand m-am intalnit cu unul dintre ei si le-am cerut scuze ca fetita ii deranjeaza, mi s-a raspuns ca nu-i nici-o problema; si ei au fost copii.
Copiii mici, in anumite situatii, deranjeaza. Dar daca ne panicam, bietii copilasi, nu vor intelege nimic. Deci, nervi de otel sa avem.
Sau metode de distragere a atentiei.
Guestus spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu
Sotul meu e foarte bun, n-am de ce sa-l schimb . Si da, are casa in Bucuresti, pe langa Piata Romana. Fara rampa insa . Multumit acu', Guestus ? |
deci tu stai la casa pe kisellef...ai bona...ai aia...ai aia...in bucuresti nu vii ca miroase....etc etc ....dar.....
in schimb iti place sa le compatimesti pe cele care stau la etajul 8 si au gemeni in rahova. cica asa le ajuti tu...prin comentarii pe forum.
daca la vara apari in rahova cu ciment si 1 lopatica si contruiesti 3 rampe la 3 blocuri esti iertata.
mariamunteanu spune:
Guestus, nu mai inventa case pe Kiseleff si mirosuri in Bucuresti ! Nici n-a venit bine vara si te-a batut soarele la scafarlie, unde mai pui ca te-ai racorit cu vreo 2 beri si ai acum chef de hartza .
La intrebari concrete nu mi-ai raspuns, in schimb ii dai inainte cu kiseleff. Vezi ca nu e o zona sigura, au murit 2 persoane calcate de masina pe trecerea de pietoni.
Ce cauti pe-aici pe topic ? Esti mama cumva sau te bate vreun gand ?
Puppa spune:
Deci, din ciclul puppa isi face probleme ca sa fie la moda:
ma duc in parc cu fi-mea. mergem cu caruciorul pe iarba, unde mergem de fiecare data sa facem exercitii de mers :) si unde sunt si alte mamici. Nici nu apuc sa asez caruciorul bine ca vine la mine un gardian: "Va rog sa parasiti spatiul!"...."De ce?"...."Se planteaza flori"...ma uit in jur, nu era nimeni..."Acum, in secunda asta?"..."Nu stiu asta e dispozitia si nici nu aveti voie pe iarba"..."Pai vin aici in fiecare zi , nu mi-a zis nimeni nimic. Copilul meu unde sa se joace?"..."In partea cealalta a parcului. O zi buna!" ...Partea cealalta inseamna intr-un loc umbros, cu pamant, fara pic de iarba... De ce nu avem voie sa stam pe iarba?
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Yasmine spune:
citat din mesajul lui Guestus
asa dove.....f. bine spus |
Aici subscriu si eu!
Si as mai adauga, ca Aida (mama Emmei) s-ar lovi cu placere de "greutatile" astea ...
Si cu scuzele de rigoare mai adaug, ca unii iubesc jumatatea goala a paharului in loc sa se bucure de ce au, si anume jumatatea plina a paharului.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
lisaelisa spune:
citat din mesajul lui Puppa Deci, din ciclul puppa isi face probleme ca sa fie la moda: ma duc in parc cu fi-mea. mergem cu caruciorul pe iarba, unde mergem de fiecare data sa facem exercitii de mers :) si unde sunt si alte mamici. Nici nu apuc sa asez caruciorul bine ca vine la mine un gardian: "Va rog sa parasiti spatiul!"...."De ce?"...."Se planteaza flori"...ma uit in jur, nu era nimeni..."Acum, in secunda asta?"..."Nu stiu asta e dispozitia si nici nu aveti voie pe iarba"..."Pai vin aici in fiecare zi , nu mi-a zis nimeni nimic. Copilul meu unde sa se joace?"..."In partea cealalta a parcului. O zi buna!" ...Partea cealalta inseamna intr-un loc umbros, cu pamant, fara pic de iarba... De ce nu avem voie sa stam pe iarba? |
Si mai spui ca nu ai depresie. Prea vezi totul in negru. Asta nu este realism, este pesimism impins la limita.