Comori de nov-dec 2004 (197)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Miha noi 4 zile vom fi la Iasi , poate ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Multumim de vizionare!

paxla se poate sa fie inoportuna interventia mea, insa nu ai incercat ceva de intarire a imunitatii? Ai mei au trecut relativ usor peste niste muci, iar inainte de asta, doar in februarie am mai tras-o...eu zic ca ne-a mers...ultima cura am facut-o cu Vironal, pe care am sa il reintroduc in "dieta" cam in august, timp de 21 de zile, pregatire pentru gradinita.
M-am distrat mult pe tema cu stangacia fetei

onitza multumesc de compliment! esti o draguta!
Stiti ca eu lucrez cu coreenii...ei bine, din martie avem niste "interni" = traducatori f tineri, max 30 de ani. Ei bine, unul din baieti a venit d emai multe ori la noi in birou si i-a zis colegei mele, coreeanca si ea, ca sunt cea mai frumoasa femeie pe care a vazut-o el sigur ca el nicinu a vazut prea multe, dar nici rau nu mi-a picat Poate si din cauza ca la ei, ca sa fii frumoasa, trebuie sa ai trasaturi minione ale fetei - ori eu asa sunt "pisti tat"
Matei indragostit? Nu stiu, cert e ca e o poza cu prietena lui, dar la cererea animatorului care i-a pus sa danseze cu fruntile lipite Oricum, e de referinta poza, asta e clar!!!


Madama Mihaela sa inteleg ca in trecere iti mai arunci un ochi si la noi? Nu mai zici nimic de ghidusii tai? Ce mai face Robert, Amira? niste poza, ca voi sigur aveti de unde...

otilia s anu zic intr-un ceas rau, dar aveti de ales si maini rupte, ca la picior deja ati bifat Glumeam desigur! Sa o stapaniti sanatoase si fara evenimente!

monica si la noi e aceeasi problema, ca sigur vrea si Adam Culmea e ca la noi diferentele de varsta sunt ca la paxela, dar vad ca ea nu se plange deloc...poate din cauza ca e fetita?!




Noi am luat decizia sa incercam piscina din oras (apa de mare incalzita la 34 de grade). Tinand cont ca Matei inca mai scartaie la baie cand ii intra apa in ochi, nu stiam daca va fi o decizie buna, asa ca am pornit cu pasi timizi...Si totusi, i-a placut mult, a inghitit si apa, s-a bagat si la fund (ca toporul dar ce conteaza?!) a zis ca mai vrea
Azi am repetat figura, a fost la fel de frumos a zis tati, asa ca fac demersuri sa imi conving consortiul sa faca un abonament...el crede ca nu va avea timp suficient


lectia de innot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor sa aveti o saptamana minuanta

paxelina ce plimbareti sunteti
mirandolina, ma bucur ca le-a placut piticlor la balaceala...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Capitol nou -198

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
dulciuri
mancarica
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput