MONTIGNAC (117) ..."EMMA ingerasul licurici iubit"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Nici eu n am ce sa raportez, vad ca nu slabesc de nici o culoare, desi am mancat super conform ultima saptamana. Se pare ca tre sa termin cu mancarea gatita, ca nu ma ajuta sub nici o forma.
De azi trec pe meniu fix, gratar , lactate 0% si numai cruditati.O tin asa pana vad ca incepe sa se miste cantarul semnificativ, n am ce face, am o luna de cand ma chinui sa dau un kil jos

Dani dc vrei sa ma treci si pe mine in tabel cu date reale, trece ma cu 84kg, si tinta 70kg

Poop

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Buna

Andanoaso hai trece si la vita 70kg
Daca-mi place porcu'......

Androix m-am inscris si eu pe sait si nu am primit numic aseara.Azi am trimis mail la revista Felicia si mi-au spus ca putem merge direct acolo pentru ca suntem in baza de date.Platim cand ajungem 10 lei si primim revista+ cartea lui Monty.
O sa-ti atasez mai tarziu raspunsul lor.

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elflo spune:

HRISTOS A INVIAT!

am aterizat si eu simbata dupa o saptamina in care nu am avut cintar, nu am respectat nici o regula monti si consecintele sint grave de tot,desi faceam in jur de 10 km in fiecare zi si febra musculara mai am si acum....sotul meu imi spunea ca de la o zi la alta se vede din poze ca ma ingras....culmea e ca el s-a chinuit sa manince conform, de ex nu a mincat nici un croissant, iar eu dimineata asta faceam prima data...cafeaua si cele doua croissanturi calde de la boulangeria de pe colt...sa mai raportez?? ma fac de rusine....las asa si dau luni raportul...
vreau sa pun si eu sa pun pozute diseara...andanii, te rog trimite-mi si mie parola....
Inca nu am citit tot din urma, diseara ii dau batai...
Va pup si o saptamina frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Puisorule pai nici noi nu ne-am gandit unde il punem ,asa ca l-am pus in sufragerie pe un scaun deocamdata in we viitor poate ii luam o masuta, bine ca nu e mare ,are doar 20l, daca te intereseaza gasesti la praktiker la superoferta (in magazinele de specialitate au niste preturi de cazi din picioare). da sa nu faci ca noi, daca te hotarasti citeste putin inainte despre pesti si acvarii.
Despre cantar , al meu nu e din ala pretentios, dar tot asa patesc, de aia ma cantaresc mereu pe aceeasi bucata de gresie in aceeasi pozitie , asta ca sa nu imi aduc aminte ca daca imi pun sutien am cu 2 kg mai putin .

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

puisorul, am aceeasi problema; partea de Err o rezolv lasandu-l sa se odihneasca, dupa care il ating cu un picior si mi-l retrag, astept sa se faca iar 0 (zero) si dupa aia urc si-mi tin respiratia (am senzatia ca daca-mi tin respiratia cantaresc mai putin). dar si al meu are variatii in functie de coltul camerei, dar sa vezi ce variatii poti avea daca il pui pe covor. eu am ales un loc unde parchetul mi se pare foarte drept si ma cantaresc numai in locul ala; incep optimista cu pijamaua pe mine...nu-mi place ce vad si scot bluza...obtin alta greutate...mai stau 3 minute ca atat scrie la carte sa lasi pauza si scot si pantalonii...si la final pun sutienul si aceasta este greutatea pe care o raportez aici.

raportez conform metodei prezentate mai sus greutatea din tabel 75kg. sunt multumita pentru ca am reusit sa dau jos tot ce pusesem de Paste.

in weekend plec in Bulgaria si nu stiu ce ma voi face cu meniul meu fix pentru ca voi la toate mancarurile...va fi all inclusive si stiu ca eu nu ma pot abtine cand vad totul aranjat frumos pe mese. sper sa folosesc sala de fitness de la hotel

de vizita lui Monti nici eu nu stiam...dar nu cred ca ma voi duce. sper sa-l vad pe la TV invitat pe la diverse emisiuni.

latrishia, am mancat niste dulciuri ieri dar in cantitati extrem de mici...adica 3 guri dintr-o felie de cozonac si 3-4 bomboane M&M; am decis ca voi alege varianta moderatiei versus abstinenta totala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna!
Ma da cat ati mai scris!N-am nimic de raportat evident
Ieri:un iaurt c-o felie de paine,cotlet la gratar cu salata verde,seara 2 felii de pizzaam facut-o cu felii de paine neagra in loc de blat obisnuit,am pus doar ciuperci,masline si bulion pe ea,dar un pic de branza tot am pus!
Azi:
lapte batut cu o felie de paine
un mar si o para
un ardei gras cu 2 felii de sunca de Praga
diseara imi fac ompleta cu branza si salata de castraveti

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sanse, multumesc ca mi-ai zis ce ti-au scris aia. Pai daca nu intervine nimic pana atunci poate shimbam numerele de telefon si ne si vedem. Eu vreau sa merg ca sa simt ca fac ceva pentru mine, o data, si apoi sa folosesc prilejul pentru motivare mai puternica.

Eu ce sa raportez? 83. Oricum e bine ca sarisem binisor de 83-ul asta asa ca ultimele 3 zile de mobilizare pe bicicleta s-au vazut.

Am gasit si site-ul asta www.diet.com si mi-am facut cont gratuit, nu e cine stie ce sfaraiala, dar au o gramada de exercitii! Si acum ca m-a lovit pofta de miscare parca mi-as lua o minge d-aia sa fac si eu ball gym dar nu stiu unde as putea sa gasesc, aveti idee?

Azi am mancat cartoane dimineata si o salata acum la pranz. Diseara probail vreun gratar ceva si bicicleta pe paine

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Asta-i mesajul Androix.Parca tu stai in Colentina,nu?Daca mergi tu merg si eu.
Vorbim

Buna Mirela,

Ne bucura faptul ca evenimentul Montignac este de interes pentru tine. Figurezi in baza de date cu participanti la conferinta prin prisma inscrierii tale pe site-ul nostru.

Evenimentul are loc in data de 5 mai, ora 11:00, hotel Crowne Plaza, Bucuresti. La fata locului, vei plati taxe de participare de 10 ron [si vei primi gratuit si ultima carte a marelui maestru].

Daca cumva ai si alte nelamuriri te rog sa ne spui si iti vom raspunde de indata.

Cele bune,

Revista Felicia

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, eu am primit o astfel de minge din mall de la Intersport, cadou pentru un tricou cumparat de 8 martie. M-am uitat si eu un pic, dar par tare grele exercitiile alea . As putea sa incerc si eu macar o data sa vad cum sunt de-adevaratelea.

Mersi fetelor ca m-ati lamurit cu cantarul . O sa incerc sa ii gasesc un loc avantajos in casa si sa ma cantaresc doar acolo.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Sanse, da in colentina. Vorbim si mergem impreuna.

Stefi, asa dupa ochiul tau: m-ar tine o minge d-aia pe mine la 80 si de kile? Ca sa stiu daca imi fac drum s-o cumpar, trebuie s-o gasesc si de cumparat.
Cat despre exercitiile de pe diet.com alea fara minge nu par foarte grele, imi place ca sunt structurate pe zone. Alea pe minge stiu ca sunt grele, stie si Andanii sa-ti spuna si ea dar cum sa facem ca sa dam jos? Nu e usor ca daca ar fi n-as mai avea eu acum 83 de kile Am asa cate o perioada d-asta filozofico-motivanta pacat ca nu ma tine mult ca pana acum as fi fost o silueta!

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
SPRING SALE!!!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput