Timisoara,Impreuna(145)Purtam in suflete,un inger!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata si de la mine

Aida ... 17+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Scumpa...neatza...

Un ceai, un fresh? cafea fara cofeina?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Claudelu, nici o problema...pusici!

De Mihi stiti ceva?

Bey, ce nebunie e in P-ta 700 la miei...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

... cu cofeina te rog ...

Aida ... 17+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Gata cafeaua, Haiduka...cu cofeina, clar...
Un piscot, un fursec..langa? merge?

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Aida mamica scumpa.... si o
Doris eu am uitat sa cer voie sa pun filmuletul dedicat Licuriciului la semnatura. Am gresit?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Oricine o poarta pe Emma in suflet, sa-si puna filmuletul in semnatura...

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

aida
doris si eu tot bucataria o mai am de curatat , hota , aragaz, frigider ... si baile ... of mai am de calcat perdelele si draperiile ce le-am spalat ieri si sa le pun la geamuri ... da tinand cont ca sunt la lucru si azi sper diseara sa apuca sa termin tot

sanatate bolnaviorilor

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

multumesc....tocmai de asta am ales sa pun filmuletul la semnatura....caci o voi purta mereu in suflet...am pus-o si la poza de la avatar...si toti imi spun ce copil frumos e...asa e...Emma va ramane pt totdeauna un copil frumos, foarte frumos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

Aida scumpa ... ... uite o cafea buna si de la mine

Geta, mami de Alex

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput