patut de voiaj

patut de voiaj | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

peste 2-3 sapt. o sa plecam cu bb (3 luni) pt cateva zile; as vrea sa luam un patut de voiaj ca sa aiba timp sa se obisnuiasca cu el pana atunci; acum doarme in patutul lui (de lemn);

nu stim ce sa luam , sa fie ok si sa poata fi utilizat si mai tarziu, sa fie usor de carat/asamblat, sa fie sigur, sa nu fie exagerat de scump etc

voi ce aveti/ati utilizat?

ceva sfaturi/recomandari?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Daca nu il folositi si acasa atunci nu trebuie investiti prea multi bani in el. Poti lua un no name, toate sunt pliabile si se aduna intr-un saculet. Noi avem unul pe care il folosim acasa la parintii mei, are si masuta de infasat, singurul dezavantaj fiind salteluta care mie mi se pare excesiv de tare( noi i-am pus o paturica peste)

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Buna,
Noi avem cate un patut din asta la fiecare dintre bunici...se strange usor ca o umbrela...este foarte usor de transportat, are gentura speciala, nu costa peste pamant si are avantajul ca atunci cand creste il poti folosi si cu usita aceea deschisa!

http://reclama/detalii.php?cod=AB176

Sfatul meu: cauta patutul dupa nume pe internet...preturile difera destul de mult de la un site la altul!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu am un "no name", l-am folosit pe post de tarc acasa si pe post de patut in calatorii sau la bunici. L-am pliat de nenumarate ori, copiii au sarit in el pana n-au mai putut. Dupa aproape 3 ani de folosinta intensa e perfect. Il folosim in continuare pt cel mic.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

sarumana de raspunsuri da ziceti si ce firme sunt va rog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

sarumana de raspunsuri da ziceti si ce firme sunt va rog...

Scuze la moderatori...era un site de shopping ...nu am crezut ca este reclama...patutul se numeste Moonlight! Da cautare pe net si-l gasesti!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Acelasi si la noi, Oana...Moonlight de la ABC Design. Nu e scump, se manevreaza f usor, e f solid. Acasa e pe post de tarc, in orice calatorie sau vizita l-am luat cu noi. Intr-adevar salteluta e cam tare dar, tot asa, cand a fost pe post de pat am pus o patura deasupra.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...

Mergi la inceput