patut de voiaj
peste 2-3 sapt. o sa plecam cu bb (3 luni) pt cateva zile; as vrea sa luam un patut de voiaj ca sa aiba timp sa se obisnuiasca cu el pana atunci; acum doarme in patutul lui (de lemn);
nu stim ce sa luam , sa fie ok si sa poata fi utilizat si mai tarziu, sa fie usor de carat/asamblat, sa fie sigur, sa nu fie exagerat de scump etc
voi ce aveti/ati utilizat?
ceva sfaturi/recomandari?
Raspunsuri
puisorul spune:
Daca nu il folositi si acasa atunci nu trebuie investiti prea multi bani in el. Poti lua un no name, toate sunt pliabile si se aduna intr-un saculet. Noi avem unul pe care il folosim acasa la parintii mei, are si masuta de infasat, singurul dezavantaj fiind salteluta care mie mi se pare excesiv de tare( noi i-am pus o paturica peste)
Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
oanamada spune:
Buna,
Noi avem cate un patut din asta la fiecare dintre bunici...se strange usor ca o umbrela...este foarte usor de transportat, are gentura speciala, nu costa peste pamant si are avantajul ca atunci cand creste il poti folosi si cu usita aceea deschisa!
http://reclama/detalii.php?cod=AB176
Sfatul meu: cauta patutul dupa nume pe internet...preturile difera destul de mult de la un site la altul!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
roli25 spune:
Eu am un "no name", l-am folosit pe post de tarc acasa si pe post de patut in calatorii sau la bunici. L-am pliat de nenumarate ori, copiii au sarit in el pana n-au mai putut. Dupa aproape 3 ani de folosinta intensa e perfect. Il folosim in continuare pt cel mic.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita sarumana de raspunsuri da ziceti si ce firme sunt va rog... |
Scuze la moderatori...era un site de shopping ...nu am crezut ca este reclama...patutul se numeste Moonlight! Da cautare pe net si-l gasesti!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
natynic spune:
Acelasi si la noi, Oana...Moonlight de la ABC Design. Nu e scump, se manevreaza f usor, e f solid. Acasa e pe post de tarc, in orice calatorie sau vizita l-am luat cu noi. Intr-adevar salteluta e cam tare dar, tot asa, cand a fost pe post de pat am pus o patura deasupra.
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei...